Jump to content

Accident BMW rosu - o femeie moarta

WeTe

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Inconstienta aia, Dumnezeu s-o ierte, nu a avut nicio vina?

ba da, ea era principala vinovata daca el nu pleca de la locul accidentului

LE: si chiar daca lovesti un caine, opresti draq sa vezi ce pagube ti-a facut la masina.... :)

Edited by io's

Guest poleposition

Eu am lovit acum ceva ani un caine si am oprit imediat... imi tremurau genunchii. :) Nu a patit nimic catelu' din fericire :)

Era al unei doamne si scapase din lesa pe bd. Bucurestii Noi, fix in fata masinii... oribil moment. Tipa femeia, se uita lumea etc...

Nici nu vreau sa ma gandesc ce senzatie trebuie sa fie cand lovesti si mai si omori un om :lol:

locuiesc la mai putin de 500 m de producerea accidentului. in zona aceea exista doua treceri de pietoni la distanta de 100 - 200 m una de alta. ea a trecut exact printre cele doua treceri. si chiar daca a trecut pe acolo, de ce nu a asteptat ca strada sa fie libera. totusi nu pot intelege de ce unii trec strada atunci cand vad venind o masina... ce au in cap? soferul, no comment ... se vede din faptele lui cata minte are ... are o parte din vina , dar principala vinovata e femeia. mi se pare un gest de sinucidere curata...

Sunt cateva amanunte care m-au lasat masca! In primul rand comportamentul capsunarului fara creier care vorbeste cu o lejeritate iesita din comun dupa ce a omorat un om,apoi: ""tanarul si-a continuat drumul si si-a dus mama la medic"" da maica-sa capsunarului nu a luat si ea nici un fel de atitudine??? Si nu in ultimul rand atitudinea sotului decedatei care nu parea miscat de loc de cele intamplate si dadea interviuri,n-avea nici o treaba!Totusi murise sotia lui!!!! :) Edited by THX-1

Nu ma mai mira nimic in tara asta... poate tipa voia sa se sinucida(prblema ei ce cauta acolo), dar soferul nu a auzit de conducere preventiva?

Nici macar nu a franat, dar sa mai opreasca, ba mai mult, le mai si transmite "multa sanatate" familiei indurerate...???wtf??? Daca era drogat il inteleg, altfel, pare a fi aidoma unui criminal cu sange rece...

la ce impact a fost nu avea cum sa nu vada ca a lovit un om . Cine stie ce avea el in masina si ce transportA si a preferat sa plece si sa-si asume riscurile .Daca judecam reactii si sotul femeii era cam detasat . :) Edited by MYX

Om de caracter acel mecanic.

caracter , necaracter, omul isi risca munca si libertatea daca ii repara masina

+1

Un infect...

Nici o urmĂŁ de remuÂşcare...

Intr-o situatie similara (traversare pe rosu!!!) gandeai exact pe dos. Cu ce este mai presus sau mai prejos unul sau celalalt?

Acuzat de omor din culpa, pe ce criteriu?

Inconstienta aia, Dumnezeu s-o ierte, nu a avut nicio vina?

Nici chiar asa....

.......

de ce nu a asteptat ca strada sa fie libera.

...

Am inteles ca din cauza cetei, vizibilitatea era mult redusa. Berbecu' ala ar fi dat peste ea si daca era pe trecerea de pietoni.

.....

Si nu in ultimul rand atitudinea sotului decedatei care nu parea miscat de loc de cele intamplate si dadea interviuri,n-avea nici o treaba!Totusi murise sotia lui!!!! :)

Am remarcat si eu asta.

Faptul că a fugit de la locul accidentului spune totul.

Ce om normal la cap face aşa ceva?

Da, este foarte posibil să loveşti un pieton care traversează prin loc nepermis sau pe roşu, ĂŽnsă un om normal la cap ar opri, ar chema salvarea, ar fi ĂŽn stare de şoc.

Intr-o situatie similara (traversare pe rosu!!!) gandeai exact pe dos. Cu ce este mai presus sau mai prejos unul sau celalalt?

Este o situaţie total diferită.

Acel şofer de M3 nu a fugit de la locul accidentului şi era vizibil afectat.

Edited by Ciupanezu

Cred ca , confundati , ala de da interviu e un martor , sotul e cel de la gard , vizibil afectat. :)

Era sotul , incredibil , poate el i-a facut vant in fata masinii , voia sa scape de ea.

Edited by Billy M

din pacate vina soferului e ca a plecat de la locul faptei si nu a chemat ambulanta/politia si poate atitudinea... vina principala e a pietonului, spuneam si in alt topic, eu nu inteleg pietonii astia kamikazze care isi pun viata in mainile soferului, mai ales pe sezonu rece... de multe ori pietonii se incred in franele mele , mai mult decat ma incred eu... trist.. dar adevarat.

Pun si eu o intrebare... de cate ori ati fost in situatie sa ocoliti un pieton pe trecere , ca acesta s-a hotarat sa treaca in ultimul moment ?

Dupa parerea mea NU ar trebui condamnat soferul. Daca ni s-ar intampla si noua ca o femeie inconstienta sa se arunce pur si simplu in fata masinii? Si pentru ea sa se duca de rapa o viata de munca?

+1

Sanctionat pentru plecarea de la locul accidentului si eventual o amenda pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum.

Edited by andrei™

Pun si eu o intrebare... de cate ori ati fost in situatie sa ocoliti un pieton pe trecere , ca acesta s-a hotarat sa treaca in ultimul moment ?

Numai pe trecere? De cate ori ati fost in situatie sa opriti in mijlocul strazii ca se trezeste vreun Mos Gheorghe sa traverseze strada pe diagonala sa ajunga la piata?

Una e cand n-ai loc sa treci pe trotuar de masini si esti obligat sa mergi pe strada si alta e cand mergi ca vita prin mijlocul strazii. La pietoni mai nesimtiti ori claxonez, ori daca am loc, trec aproape de ei cu motorul turat. Consider ca le fac un serviciu, chiar daca ma injura pe moment, alta data poate o sa se gandeasca de doua ori inainte sa treaca aiurea.

Dupa parerea mea NU ar trebui condamnat soferul. Daca ni s-ar intampla si noua ca o femeie inconstienta sa se arunce pur si simplu in fata masinii? Si pentru ea sa se duca de rapa o viata de munca?

+1

Sanctionat pentru plecarea de la locul accidentului si eventual o amenda pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum.

parasirea locului accidentului este din start dosar penal solutionat cu amenda penala sau inchisoare.