Jump to content

sistem electric

Guest requin

Recommended Posts

Guest requin

salut, caut undeva in cluj un electronist bun care le are cu BMW-u, vreau sa-mi refaca o parte din sistemul masinii, faruri, una alta, dar caut pe cineva bun si netzepar care lucreaza la preturi bune, nu vreau gratis, nu vreau expert NASA, nu vreau cinstitu cinstitilor dar vreau unu care stie ce face la un pret acceptabil.

Multumesc

Ai intreruperi la instalatie? Sau nu sunt toate mufele conectate?

Nu gasesti sa iei o instalatie daca e buliata aia de pe masina sau, punand mana pe cartea cu instalatia electrica de la hayes sau alta, sa remediezi defectiunile?...nu de alta...dar acolo sunt explicatre cu codul culorilor inscriptionat pe iecare firicel de pe masina :blink:...la toate modelele de E30 :) si ai si satisfactia lucrului facut de tine...eu am facut ceva modificari la a mea..pe baza acestei carti :)

Edited by iulian518i

Guest requin
Ai intreruperi la instalatie? Sau nu sunt toate mufele conectate?

Nu gasesti sa iei o instalatie daca e buliata aia de pe masina sau, punand mana pe cartea cu instalatia electrica de la hayes sau alta, sa remediezi defectiunile?...nu de alta...dar acolo sunt explicatre cu codul culorilor inscriptionat pe iecare firicel de pe masina :blink:...la toate modelele de E30 :) si ai si satisfactia lucrului facut de tine...eu am facut ceva modificari la a mea..pe baza acestei carti :D

99253[/snapback]

de unde o ai? vreau si eu :)

nu e bulita instalatia are o singura problema : faza scurta dreapta nu mai e alimentata, a trebuit sa-i fac o "inventie" adica de la faza scurta stanga am tras + -u la faza scurta dreapta cuun fir... (evident tot pe plus :) ) in rest nu are probleme cu nimic dar totusi as vrea sa o verifice un electronist asa macar sa fiu eu cu inima impacata ca e ok... sau daca fac rost de carte sa o verific eu...

a... si ca sa mearga faza lunga dreapta ceva mecanic mi-a tras o legatura cu un fir intre 2 sigurante din panoul de sigurante... afacut un scurt intre ele si acuma merge si faza lunga dreapta ca nici aia nu mai era alimentata :D

Cartea o am de la un bun prieten...asa ca, micule requin...(ai rechinul de la seria 3 nu de la seria 5 ca mine :) )...da-mi adresa ta de mail...si-ti dau cartea...si tu-mi trimiti berea prin fax...ca si asa e f cald :blink: sau te astept la mare :) Edited by iulian518i

• 6 months later...
Cartea o am de la un bun prieten...asa ca, micule requin...(ai rechinul de la seria  3 nu de la seria 5 ca mine :) )...da-mi adresa ta de mail...si-ti dau cartea...si tu-mi trimiti berea prin fax...ca si asa e f cald :blink: sau te astept la mare :)

99467[/snapback]

Adresa mea de mail este dorin_calinin@yahoo.com , ma ajuti si pe mine cu cartea aia , pleaaaaaase ?