Jump to content

E timpul pt rotile de vara?

Recommended Posts

Mi-se pare fara rost topicul asta.... e ca si cum as intreba "Sa imi schimb uleiul, am 10 000 cu el?"

si uite cum mai ai si tu un post in plus ca ai scris pe langa subiect nu conteaza....

eu schimb uleiul pe la 17.000-20.000 km si as putea intreba "sa il schimb,sa nu il schimb la 10.000?"

de ce ai postat fara rost sa fi si tu la fel...

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Majoritatea cu runflaturi au schimbat telescoape si alte bucse la masina.Eu si altii care au facut ca mine nu!De ce?Nu stiu nici eu dar e clar ca anvelopele runflat pe drumurile noastre distrug masina.Eu in 87.000km facuti de mine,majoritatea cu jante pe 18" cu talon de 35 nu am schimbat absolut nimic la partea de suspensie-directie asa ca cel putin eu sunt foarte convins de acest aspect.

Mi-se pare fara rost topicul asta.... e ca si cum as intreba "Sa imi schimb uleiul, am 10 000 cu el?"
wooow , ce chestie..............

raspunsul putea sa-l dea si un copil.

ceva mai multe seriozitate de la voi se poate ??????????

Omu a cerut o parere. Nu inteleg de ce atata bascalie si caterinca...

Edited by alexandru_83

se stie ca mai mult decat sa fi fudul si sa ai niste roti mari si fumoase,iarna iti trebuiesc roti mai subtiri si echipate cu cauciucuri de iarna.

eu am rotile de iarna acum pe masina.roti care sunt cu jante de tabla si capace pe 205/55R16

ma gandeam daca o sa mai fie vremea rea sau se pot monta celelalte spre sfarsitul saptamanii....

un motiv in plus pt mine sa le montez pe cele de vara...ar fi faptul ca nu am runflat pe astea si nici roata de rezerva,cric,cheie...si sunt si cam tocite,undeva la 60%,mi-e frica sa nu am vreo surpriza.

in concluzie e sigur sa imi pun rotile de vara pe masina ?

Deabia acum e timpul ptr cauciucurile de iarna iar uleiul sa fie schimbat la 8000 km facuti ptr ca e frig afara :)

alexandru 83: are rost topicul, ca mai zilele trecute era unu care-si punea rotile de vara pe masina, pentru ca cele de iarna nu dau bine... nu sunt de grafica... si oricum nu-i folosesc ca afara e uscat... nu e zapada...

mai repede apare aceasta problema decat eficienta.

adica....cum sa-mi pun eu pe bmw-u "roti" de tabla.

:)

si uite cum mai ai si tu un post in plus ca ai scris pe langa subiect nu conteaza....

eu schimb uleiul pe la 17.000-20.000 km si as putea intreba "sa il schimb,sa nu il schimb la 10.000?"

de ce ai postat fara rost sa fi si tu la fel...

Era un exemplu, daca vrei poti sa nu schimbi niciodata uleiul.

Dar din punctul meu de vedere nu-si are rost topicul, avand in vedere ca suntem in toiul iernii si de obicei decizile cu cauciucurile le iei personal. Tu stii pe unde umblii cu masina si daca ai sau nu ai nevoie de cauciucuri de iarna.

Ca o sugestie, eu zic sa le pui pe cele de vara...

am scris in primul post ca nu e vb de fala si sa fiu eu mai cu mot sa nu merg cu roti de iarna si de tabla cum de altfel am pe masina.

stiu ca se folosesc cauciucurile de iarna pana temperatura creste peste 7 grade C,dar cum am mai spus nu am runflat pe astea si sunt cam tocite.cu masina merg destul de des.....o pana m-ar fi facut sa le pun,bineinteles ca acum m-am razgandit.daca fac pana sunt un prieten...

alex83 nu te mai chinuii cu unii care sunt soferi dar nu stiu pe ce picior e P1zd@.....

care a vrut a inteles intrebarea mea fara rost....

in plus topicul are ca titlu cum va fi vremea...."rablele de voi este doar carcotasi...."

Eu as fi vrut sa-mi pun azi gumele de vara, dar nu am reusit sa-mi deszapezesc masina :).

si tu paul om cu functie:)) esti plin de mistouri....cand am intrebat eu nu era vremea de acum.....

daca sunt atatia prosti pe acest forum,tu le dai apa la moara?

credeam ca oamenii inteligentii,sau care se cred asa cel putin gandesc inainte sa posteze ceva...

offtopic:pole imi place avatarul tau...asta ca sa fie in ton cu cearta dintre tine si wlf....cearta aia nu cred ca era asa grava daca nu se lua de familie.....forumul asta e plin de discutii in contradictoriu si jignirii.probabil d'aia si are faima asta,din pacate.

TOTUSI SA SE BUCURE SI IDIOTII:))))

E TIMPUL PT ROTILE DE VARA??

acum astept restul comentarilor de rahat...

bafta paul

eu am luat recent un set de jante cu gume de vara si le-am montat ca sa vad cum dau pe masina si cum se simt... le-am lasat pe masina ca m-am gandit ca n-o mai fi cazul de zapada... si iaca am dat o palma la un kkt, sunt melcul soselelor, am facut 20 de minute pana la servici~10 km, m-am oprit sa vorbesc cu cineva inainte de parcare si abia am plecat de pe loc... Edited by Rhaziel

Cauciucurile de iarna trebuiesc tinute pana cand se termina iarna, asta e clar. Nu iti poti pune rotile de vara doar pentru ca au fost 2-3 zile cu soare si temperaturi de 5 grade, totusi e toiul iernii. De unde stau eu, daca nu as fi avut cauciucuri de iarna nu as fi reusit in veci sa plec din parcare avand in vedere zapada din ultima vreme. Si in plus pe mazga asta care e afara+gropile care s-au format pe asfalt in urma deszapezirii e nepractic sa ne punem jantele din aliaj pe masina de pe acum. Cei care considera ca vai domne masina arata urat cu jante de tabla sunt snobi si nu vad partea practica a lucrurilor ci doar pe cea estetica.

Cauciucurile de iarna trebuiesc tinute pana cand se termina iarna, asta e clar. Cei care considera ca vai domne masina arata urat cu jante de tabla sunt snobi si nu vad partea practica a lucrurilor ci doar pe cea estetica.

achiesez la opinia ta. ursul meu arata ca o mortaciune cu roticelele de 14" :lol: noroc cu motorasul care compenseaza lipsa brock-urilor :) .