Jump to content

Inclinatie prea mare roata spate

ALexinho

Recommended Posts

buna ziu ca sa nu mai deschid alt topic am si eu o intrebare referitor la discutia cu uzura cauciucului.

daca am telescopul praf imi poate uza cauciucul pe interior? va multumesc mult.

da se poate. Si de cele mai multe ori, ai unde se uzeaza roata niste mici valuri.

Edited by Bala

Buna...si eu am un compact 316i din 94 si imi fuge stanga dreapta in gropi iar la peste 100 la ora nu am stabilitate..roata STANGA sta \.....din cauza ca am lovit cu ea in bordura..din cauza ca am pierdut controlul pe o sosea inghetata...roata stanga sta \ iar dreapta sta tot \ dar putin..am schimbat diferentialul ca de la shoc s-a rupt URECHIUSA de tine diferentialul in shasiu...am fost la o constatare..nu pot sa ii fac unghiurile pe spate pt ca nu are reglaj...mi s-a spus sa schimb bratul stang...si rulmentii ca imi huruie la peste 50 la ora...tot mai tare si mai des...de la impact...posibil ca stabilitatea care o pierd peste 100 la ora...si acel 'dansat' cand dau cu spatele in denivelari\gropi sa provina din bucsile puntii? puntea are o bucsa in stanga si una in dreapta la capete?? si bratele au cate o bucsa?

P.S.: Nu-mi roade cauciucul..:) multumesc..help pls :(

Buna...si eu am un compact 316i din 94 si imi fuge stanga dreapta in gropi iar la peste 100 la ora nu am stabilitate..roata STANGA sta \.....din cauza ca am lovit cu ea in bordura..din cauza ca am pierdut controlul pe o sosea inghetata...roata stanga sta \ iar dreapta sta tot \ dar putin..am schimbat diferentialul ca de la shoc s-a rupt URECHIUSA de tine diferentialul in shasiu...am fost la o constatare..nu pot sa ii fac unghiurile pe spate pt ca nu are reglaj...mi s-a spus sa schimb bratul stang...si rulmentii ca imi huruie la peste 50 la ora...tot mai tare si mai des...de la impact...posibil ca stabilitatea care o pierd peste 100 la ora...si acel 'dansat' cand dau cu spatele in denivelari\gropi sa provina din bucsile puntii? puntea are o bucsa in stanga si una in dreapta la capete?? si bratele au cate o bucsa?

P.S.: Nu-mi roade cauciucul..:) multumesc..help pls :(

incepe cu a schimba bucsele puntii,sunt 2,asa imi facea si mie la viteza de peste 80km/h.acuma nu mai face

inclinatia rotii vine de la bucsele alea mari de pe punte si de la brate , eu la mine schimbasem puntea si brate cu discuri , ghinionul meu a fost ca aia era mai stramba decat vecechea mea punte . acum am pus vechea mea punte si bucse noi pe ea . faza naspa e ca la bratele cu discuri ala din dreapta era stramb iar bratele cu tamburi ala din stanga e stramb . acum am pus provizoriu pe stanga brat cu disc iar pe dreapta cu tambur :) . stiu ca e naspa asa dar e provizoriu . nu au treaba telescoapele la inclinatia rotii , iar pe rulmenti poti sa dai vina numai daca fac galagie si au joc . si inca ceva , cand montezi bratele pe punte ele trebuie tinute cat mai sus ca sa se arcuiasca in bucse ( ca la vechea dacia :) ). oricum eu momentan am rezolvat problema . si sa fie clar pt. toata lumea compactul nu are pe spate reglaj al unghiului de nici un fel . rotile o sa stea drept daca ai buse bune , brate drepte si arcurii ok .

parerea mea e ca e din cauza bratelor spate. Eu am un E46 din 2000 si roata stanga spate sta un pic inclinata. Dupa ce i-am facut o verificare in service am vazut ca bratul spate stanga era indoiat si mai si atingea burduful de la planetara...Bratele astea doar pe original vin...La mine era 700 ron unul singur