Jump to content

Vand arcuri verzi Weitec pentru BMW e46 4 cyl

Recommended Posts

merg montate cu amortizoarele stock ?

pe ce tip de motor le-ai avut.

merci

Eu am arcuri Weitec pe E39 cu amortizoare stock, coboara tot 40/30, diferenta e ca masina devine mai rigida si incepi sa simti mai bine liniile de tramvai si gropile, eu am jante de 17" cu gume 235/45 ca sa-ti faci o idee.

Sunt multumit de formula asta pana acum, probabil ca amortizoarele se uzeaza mai repede dar conduc foarte atent si reduc viteza la "obstacole".

merci

Arcurile Weitec sunt concepute ca arcuri sport, recomandabil este ca si amortizoarele sa fie sport ...altfel apar probleme .

Singurele arcuri concepute pt amortizoare stock ale masinilor sunt EIBACH PRO KITT care nu se cumpara asa dupa ureche ... fiecare cutie eibach pro are un cod pt fiecare caroserie + motorizare ...

Spre exmplu pt masina mea E46 Coupe FL 320cd au codul E2067-140 si coboara masina 25mm fata si 10 mm spate si se potrivesc doar pe motorizarea mea si 330i mentionez ca aceste arcuri cu acest cod nu merg pe e46 sedan cu aceleasi motorizari deasemenea nu corespund aceleasi arcuri de la E46 COUPE la E92 ...deoarece la E92 coboara masina 35 mm fata si 20 mm spate deci alte arcuri , alt cod ...si asa mai departe

Pentru motorizarile 316 si 318 benzina au alt cod si la fel si pentru coupe ...

Pt coborarea mai agresiva a masinii se recomanda amortizor + arc + reglabil sau NU + SPORT

P.S. Am scris cat mai explicit cu putinta sa inteleaga toata lumea ca arcurile nu se pun asa dupa ureche pe masina ...

P.S. 2 Bafta la vanzare Weitec e firma serioasa

Edited by edy1092

merci

sal..eu le-am avut pe 320d amortizoare standard originale ! ele am inteles k merg montate pe toate tipurile de masini e46 sedan in 4 cilindrii !

nu se comapara cu cele originale(arcurile vechi) astea siunt mult mai ok..nu se mai simp naspa gropile (parerea mea..se aud mai "pline")

Spre exmplu pt masina mea E46 Coupe FL 320cd au codul E2067-140 si coboara masina 25mm fata si 10 mm spate si se potrivesc doar pe motorizarea mea si 330i

Eu Âştiam cĂŁ pentru motoarele L6 sunt diferite :)

Edited by Allex

merci

Arcurile Weitec sunt concepute ca arcuri sport, recomandabil este ca si amortizoarele sa fie sport ...altfel apar probleme .

Singurele arcuri concepute pt amortizoare stock ale masinilor sunt EIBACH PRO KITT care nu se cumpara asa dupa ureche ... fiecare cutie eibach pro are un cod pt fiecare caroserie + motorizare ...

Spre exmplu pt masina mea E46 Coupe FL 320cd au codul E2067-140 si coboara masina 25mm fata si 10 mm spate si se potrivesc doar pe motorizarea mea si 330i mentionez ca aceste arcuri cu acest cod nu merg pe e46 sedan cu aceleasi motorizari deasemenea nu corespund aceleasi arcuri de la E46 COUPE la E92 ...deoarece la E92 coboara masina 35 mm fata si 20 mm spate deci alte arcuri , alt cod ...si asa mai departe

Pentru motorizarile 316 si 318 benzina au alt cod si la fel si pentru coupe ...

Pt coborarea mai agresiva a masinii se recomanda amortizor + arc + reglabil sau NU + SPORT

P.S. Am scris cat mai explicit cu putinta sa inteleaga toata lumea ca arcurile nu se pun asa dupa ureche pe masina ...

P.S. 2 Bafta la vanzare Weitec e firma serioasa

Gresit.Nu doar Eibach face arcuri sport pt suspensia stoc.In oferta WEITEC sunt descrise exact codurile pt amortizoarele stoc ale masinii.

Am montate pe masina mea de peste 1 an si sunt foarte multumit.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Spre exmplu pt masina mea E46 Coupe FL 320cd au codul E2067-140 si coboara masina 25mm fata si 10 mm spate si se potrivesc doar pe motorizarea mea si 330i

e valabil si pt 330ci?

nu stiu, nu am idee, stiu doar k pt 4 cilindrii sunt bune..motorina si benzina ! pt 6 cilindrii e posibil sa se lase mai mult ..

si up !!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.