Jump to content

Vand oglinda cu senzor antiorbire E46

Guest mar33

Recommended Posts

Oglinda care o vinzi tu o am pe e36 montata din fabrica. Si mai am una de rezerva, tot de pe un e36 luata :lol: De asta ziceam.

Oricum, se potriveste pe ambele modele :)

florin83: Da, acum am vazut. Totusi, in link nu se vede nici o deosebire intre oglinda e36 si e46....deci sa inteleg ca au fost aceleasi? :)

Pentru montare am inteles ca trebuiesc trase niste fire pana la panoul de sigurante. Cand ajung la oglinda firele le inadesc de cele ale oglinzii sau are mufa? Caz in care imi trebuie si mie partea cealalta de mufa?

da, asa e!

Deci am lamurit-o.. merge si pe E36 si pe E46 :lol:

:)

Intrebarea a fost alta :D

deci sa inteleg ca au fost aceleasi? :)

Raspuns: da.

Mar33: Un fir e +, altul e masa...si a treilea? Electricianul tau unde l-a legat? :) Oglinda de rezerva vreau sa o pun pe o masina care nu a mai avut asa ceva.

Nu multumesc! Am client si cu 150.

Tot ce se poate...dar e mult 180.

Mersi oricum

E mult 180? B-14-BYE aveai la vanzare una cu 80 euro = 332 lei si ai vandut-o. :) Deci a mea e ieftina corect?:lol:

:) Fiecare apreciaza "mult"-ul sau "putin"-ul dupa posibilitatile si prioritatile sale. Corect? Se vand masini si cu 500.000 euro si cu 50.000 euro...asta nu inseamna ca aia de 50.000 este ieftina, nu? Inseamna doar ca este mai ieftina ca aia de 500.000 :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.