Jump to content

Am o problema la caseta de directie

Recommended Posts

Salutare,

Mecanicii de la Bmw spun ca am probleme cu caseta .

Masina a fost urcata pe elevator si nu s-a gasit nimic la articulatie.

Sa va spun si de ce am fost la ei.Cand circul cu geamul deschis la orice groapa pe care o iau se aude parca ar fi niste clopotei(ceva de genul la Dacie cand de duceau bieletele antiruliu).Cei de la Bmw au ajuns la concluzia ca de la caseta se aude.Cand merg cu geamurile inchise nu se aude nimic.

Astept si parerile voastre.

Apropo BMW este 520 d din 2001

Guest requin
pai iti merge prost directia? sau simti ca ceva nu merge bine? trage masina? nu vireaza bine? ca daca directia merge perfect nu poate fi ea de vina... eu zic sa mergi si la alt mecanic inainte sa schimbi caseta ca nu e tocmai ieftina si e pacat, poate e altceva

Nu e bligatoriu sa fie de la directie.Si mie mi-a facut asa cand am schimbat scutul.Nu am prins un surub bine si tot batea.Du-te la Automobile Bavaria ca alti mecanici de la coltul strazii care repara doar dacii,isi dau cu presupusul

Guest requin

ma eu zic ca nu e directia daca ar fi directia ai simti... ar trage, ar face fitze directia.

Fa-i un test banal : gaseste un drum care are o portiune dreapta fara curbe, pune-te drept pe drum, pune volanul drept drept si vezi cum merge masina, daca in linie dreapta iti trage e POSIBIL sa fie directia dar inainte de a face testu fi sigur ca presiunea in roti e egala ca daca o roata e mai umflata ca alta iti trage.

E cel mai ieftin test posibil. Si eu zic sa mergi la un service care se ocupa cu reglaj directie sa-ti testeze directia...

ma eu zic ca nu e directia daca ar fi directia ai simti... ar trage, ar face fitze directia.

Fa-i un test banal : gaseste un drum care are o portiune dreapta fara curbe, pune-te drept pe drum, pune volanul drept drept si vezi cum merge masina, daca in linie dreapta iti trage e POSIBIL sa fie directia dar inainte de a face testu fi sigur ca presiunea in roti e egala ca daca o roata e mai umflata ca alta iti trage.

E cel mai ieftin test posibil. Si eu zic sa mergi la un service care se ocupa cu reglaj directie sa-ti testeze directia...

99244[/snapback]

salve

Vezi sa nu fie amortizorul

sa nu fie de la placutele de frana si alea mai zornaie cateodata.incearca cand mergi cu geamul deschis si auzi bataia sa atingi frana usor.si daca dispare ........

99203[/snapback]

Sa sti ca am incercat si varianta asta dar se pare ca in alta parte este buba.

O sa ma duc si la alt servis sa o urc pe elevator poate am noroc si depisteaza ei ceva.

SALUTARE,

CRED CA INTERCEPTOR ARE DREPTATE. 1.DACA AR FI CASETA DE DIRECTIE CU GEAMURILE TRASE AI AUZI MAI BINE, DECAT CU ELE LASATE.2. PLACUTELE DE FRANA SAU ARCUL DE LA PLACUTELE DE FRANA (SIGURANTELE) POT FACE ZGOMOT DE TE SPERII.ACESTE SIGURANTE DE LA SUPRAINCALZIRE CONTINUA , PIERD DIN CALITATI SI SE INMOAIE. VERIFICA-LE.

BAFTA

se aude parca ar fi niste clopotei

Apropo BMW este 520 d din 2001

99193[/snapback]

Casetele de tipul asta nu scot sunete ascutite cand se duc, ci mai degraba infundate. Principalul lor defect este uzura dintilor pinion - cremaliera si a tachetului semiluna ce tine stansa cremaliera pe pinion.

Batai se pot auzi si de la bielete sau capete de bara, dar neaparat trebuie sa simti si joc in volan.

un numar de telefon util pentru cei ce au probleme cu caseta : in loc de 20-28 mil. si cu caseta la schimb pt. un 3-er -dar este pentru orice model si marca- aprox. 10-12 milioane cu factura, tot de afara garantie 12 luni +caseta la schimb

cosmin: 0788430714

0746100275

• 2 years later...
Am si eu aceasi problema.Am schimbat toate bucsele,bielete,flanse amortizoare si nu sa rezolvat problema api am mers la reprezentanta si am rugat un ,,prieten" sa faca el constatare dupa ce iam dat 500 mii si a constatat ca sunt bratele superioare uzate si din aceasta cauza trancane atat de tare dupa ce le schimb va tin la curent Edited by mihai-BMW

si mie mi se aude acelasi sunet descris de tine pe stanga fata.. am fost la servis si mi'au zis ca sunt ori sigurantele de la placutele de frana ori suruburile care tin etrierul.. cu timpul se duc si isi face joc.. luni o sa ma duc sa investigheze mai amanuntit.. sambata romanu isi da doar cu presupusul.

p.s. nu cred ca este caseta de directie in cazul tau.. incearca alt servis unde poti testa caseta amanuntit,