Jump to content

Vand 318i cabrio

jak

Recommended Posts

da, din pacate una din masinile mele trebuie sa plece... cum pe coupe nu pot obtine un pret corect , am hotarat sa incerc sa dau cabrioletul...

masina se prezinta intr-o stare tehnica si estetica de exceptie iar in "lista de dotari" se regasesc tapiserie piele bej(impecabila), scaune electrice si incalzite, tetiere cu reglaj electric, AC, cotiera, volan sport in piele, computer bord, CD player, Xenon, stopuri led, jante Antera pe 18 inch , abs ,ASC ,carkit Nokia, covorase vara/iarna... nu stiu cate din cele de mai sus pot fi catalogate drept optionale, cert e ca ele exista pe masina(asta ca sa evit din start eventuale comentarii).

Decapotarea se face electric destul de rapid din interior, sau din exterior din cheie ... prelata arata excelent; la masina am 3 chei contact... intrata in tara in 2007, ITP IX/2011...casco tocmai ce a expirat ...

12400Euro

post-605-1263415931_thumb.jpg

post-605-1263415946_thumb.jpg

post-605-1263415961_thumb.jpg

post-605-1263416156_thumb.jpg

Edited by jak

cea de pe spate e schimbata... era urata rau cea stock...

va multumesc pentru aprecieri D-nule Alex si va salut !

ullise, de vazut le poti vedea de duminica incolo, pana atunci nu e timp... sunt in stress maxim, deh sesiunea de examene :) , e pe sfarsite :lol:

accepti si schimburi cu masini mai ieftine?

de ce nu ? pana la urma , pe "vremurile" astea vad ca e foarte greu sa vinzi o masina

pe bani lichizi, vorbesc din experienta capatata cu E36-le, la care am primit o multime de oferte

pentru schimb , dar pe care sunt f mari sanse sa o pastrez ...

• 2 weeks later...
pt cash(lucru rar in per. asta :lol: ) pretul se discuta si asta numai dupa vizionarea masinii ...

Si eu care am cash(nu cat vrei tu :) ) caut ca un disperat si ma duc dupa masina si "OMU" nu vine :)

UP de la mine ca e frumoasa.

Bafta.

pt cash(lucru rar in per. asta :lol: ) pretul se discuta si asta numai dupa vizionarea masinii ...

Si eu care am cash(nu cat vrei tu :) ) caut ca un disperat si ma duc dupa masina si "OMU" nu vine :)

UP de la mine ca e frumoasa.

Bafta.

pai fa-mi o oferta concreta , cu cat poti tu oferi ,pe privat !

masina are toate actele pregatite, inclusiv certificat autenticitate , emis ieri :)

daca vi se pare pretul mare, aruncati un ochi pe autovit sa vedeti acolo cabrio 2004 la 14000 si nu una...

@jak, man nu pot sa-ti fac o aferta ca poate te-ai simtii jigni daca urmaresti postul meu PRO si Contra vezi de ce suma dispun.

Masina ta e suprba dar nu ma pot intinde atat.

Multumesc de intelegere numai bine.

cum e treaba cu ofertele?

toti vor la combinatii?

cash nimica?

bafta

sunt si oferte cash, dar neconvingatoare... iar oferte de schimburi, sunt destule, insa nu ma pot

hatari... mai astept , nu mai e graba acum :)

daca cineva a avut curiozitatea sa se uite pe mobile pentru comparatie , a observat ca pretul uneia identice cu a mea, in Germania, depaseste cu usurinta 12000E...

cineva mi-a recomandat pe privat , mai in gluma mai in serios , sa maresc pretul , pentru a nu trezi suspiciuni nejustificate :))...

are cineva idee cat costa un set de jante identice , dar noi ? am pe cineva interesat de un set , dar NOI !

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searchre...rio&lang=en

Edited by jak

.

cineva mi-a recomandat pe privat , mai in gluma mai in serios , sa maresc pretul , pentru a nu trezi suspiciuni nejustificate :))...

cine a fost acel cineva ? :)

daca cineva a avut curiozitatea sa se uite pe mobile pentru comparatie , a observat ca pretul uneia identice cu a mea, in Germania, depaseste cu usurinta 12000E...

daca faci comparatie cu pretul din De nu ai sa o vinzi ever . A mea e cotata 17 000 acolo ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.