Jump to content

Vand 318i cabrio

jak

Recommended Posts

pai atunci la ce preturi sa ma raportez? fata de cel mai ieftin E46 cabrio/2004 inm Ro, oricum sunt cu 1000E sub pret ...

Un Paste fericit tuturor va doresc !

ps: pana luni seara nu-s prin zona :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Schimbi cu ceva mai scump...? Un Peugeot 607 2.2 Hdi limuzina extra full , 60.000km ( unic proprietar,masina doar a terminat leasingul in dec. 2009 ) ? Mai dai o mica diferenta ..daca esti interesat...

Schimbi cu ceva mai scump...? Un Peugeot 607 2.2 Hdi limuzina extra full , 60.000km ( unic proprietar,masina doar a terminat leasingul in dec. 2009 ) ? Mai dai o mica diferenta ..daca esti interesat...

daca a terminat leaseingul anul trecut , banui ca masina e fab maxim 2006, nu ? in cazul asta nu cred ca valoreaza "pejo"-ul asta mai mult de 10-11500, atunci pt ce diferenta ?! oricum nu vreau pejo... prefer oricand o seria 5 sau chiar 7 :twoup:

Edited by jak

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

am scos-o azi din ascunzatoare :) sa ii "dezmortesc oasele" ...i-am facut si un schimb de ulei, asa de drum lung :twoup:

de maine, masina se poate vedea o sapt. si la mareeee ! :)

post-605-1279743112_thumb.jpg

post-605-1279743130_thumb.jpg

post-605-1279743157_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.