Jump to content

M Paket ptr un seria1

daniel LNC

Recommended Posts

• 2 weeks later...
O infrumusetezi optic , multi vad putin cunosc ca e pachet M si o faci pt. tine sa arate masina mai frumos , nu o faci pt. a impresiona audienta. Atata vreme cand din fabrica poti comanda pachetul M pt. orice motorizare , nu vad o problema.

O infrumusetezi optic , multi vad putin cunosc ca e pachet M si o faci pt. tine sa arate masina mai frumos , nu o faci pt. a impresiona audienta. Atata vreme cand din fabrica poti comanda pachetul M pt. orice motorizare , nu vad o problema.

multumesc @Billy M ptr parere :lol:

sal.....cat ai dat sa iti pui angel ???....frumos vin pe masina.....

merci,

cauta la rubrica vanzari accesorii topicul lui @Sorin Golf 3 cabrio si trimitei un PM

el iti va spune mai exact... :)

e aiurea sa pui pachet m pe o masina ... economa sa zic asa. e ca si cum ai umbla cu cioara vopsita

este parerea ta si ti-o respect.

dar asa cum a spus @Billy M ptr imbunatatirea imaginii si atat.

cand am luat masina(sh) nu am gasit aceasta optiune,este rau cumva sa schimb putin imaginea masinii?

Daca pt. tine merita investitia si te face sa te simti mai bine privind si mergand cu masina, orice investitie de bun simt si gust in masina este binevenita, nu asculta ce spun altii ca daca nu ai M3, M5 sau M6 nu-ti poti pune pachet M pe masina ...sa-si cumpere ei ( suferinzii ) aceste masini sa se bucure ei de ele daca isi permit , tu te bucuri de motorizarea pe care o ai si pe care ti-o permiti ...Bafta Edited by edy1092

Daca pt. tine merita investitia si te face sa te simti mai bine privind si mergand cu masina, orice investitie de bun simt si gust in masina este binevenita, nu asculta ce spun altii ca daca nu ai M3, M5 sau M6 nu-ti poti pune pachet M pe masina ...sa-si cumpere ei ( suferinzii ) aceste masini sa se bucure ei de ele daca isi permit , tu te bucuri de motorizarea pe care o ai si pe care ti-o permiti ...Bafta

multumesc @edy1082 ptr parere

Arata mai frumos cu M-Paket,deci apuca-te de strans bani :lol:

deja am inceput,multumesc si tie ptr parere :)

Din cate am studiat piata (ma refer mai mult la 3 sedan) un pachet original este 1000 euro. Am vazut si pachete facute de producator la 6-700 euro. Cineva mi-a zis ca a pus unul pe un E39 si se potriveste foarte bine, eu nu l-am vazut si nu stiu ce sa zic daca chiar e asa sau nu. Oricum daca se potriveste bine nu merita dati in plus 300 euro pentru ca e original.

Am intrebat si eu pe cineva aici pe forum si zicea ca are la 700 euro, nu stiu daca e original sau nu si nu mai stiu nick-ul sau.

PS: Sunt pro pachet M :) .