Jump to content

surub caseta directie

ak_47

Recommended Posts

acu ceva timp mecanicul meu a strans surubul de la caseta, cel de la pedale, ca aveam joc stanga-dreapta la volan.

Acum nu mai am joc stanga-dreapta la volan insa se aud niste mici trosneli, care se simt si in volan, care inainte nu erau.

Vreau sa slabesc surubul acela un pic . In ce sens se slabesc volanul ,cum rasucesc de acel surub ? In sensul acelor de ceasornic sau invers ?

Cate topice deschizi?

am gresit unde le-am deschis pe cele vechi si nu am posibilitaea sa le mut

a umblat la coloana de volan? sau la caseta?volanul revine din curbe?probabil caseta acoperea celelalte zgomote care au aparut dupa reglaj,recomand o constatare punte fata

la coloana de volan .revine in curbe dar se misca mai greu. vreau sa stiu sensul de desfacere

Acele trosneli le auzi cand pleci de pe loc sau cand invarti din volan ?

cand plec

este posibil sa fie bieletele de directie ? :)

pai face pe stanga exact de cand am strans surubul. toata articulatia fata are maxim 20.000 km, si majoritatea lemforder

ce efecte are surubul asta asupra casetei de directe?

si de ce si cand sa strange sau slabeste?

motor oprit, faci stanga-dreapta scurt din volan si ai joc mare. daca-l strangi un pic dispare jocul ,dezavantajul este ca se invarte volanul un pic mai greu

salut la toata lumea sunt putin nedumerit ??eu stiam ca la acel surub nu se umbla pot aparea probleme destul de grave asa mi ,sa spus de catre mecanic.si eu am la e 39 un mic zgomot ce se aude pe unele portiuni de drum cu denivelari.stiam ca,daca caseta de directie nu curge ,nu se umbla la ea la anumite reglaje trebuie doar sa fie in regula biletele de directie,geometra corecta si general articulatia masinii sa fie fara probleme.acum nu stiu daca este bine sau rau pentru cei care au umblat la acel surub am o intrebare .sa stricat ceva la masina la sistemul de directie la cel de servo directie???a avut cineva probleme dupa ce sa umblat la acel surub de reglaj??multumesc astept raspunsurile .salut la toti.

E39 are o caseta diferita fata de cea de la E34.Oricum, nu se umbla la nici un surub.

Daca apare joc in caseta de directie ar cam trebui schimbata.

ar trebui dar nu gasesc nici un 530 v8 la dezmembrat cu volan pe stanga :)). Iar noua , face mai mult decat masina