Jump to content

M3 seria curenta

fbdcnt

Recommended Posts

eu daca as avea bani de un m3 .. sau orice masina cu, consum mare - m-ar enerva enorm sa plec la un drum mai lung si mai "voiniceste" si sa opresc mereu la PECO ( :blink: ) ... dar pana la urma poate as inchide ochii ... daca as avea banii .... :)

E un M3 la Bavaria serie curenta cu SMG. Mai merita cumparat acum ca vine noul M3 peste un an? Cat consuma in oras real? Dar la sosea?

99449[/snapback]

Exista avantaje si dezavantaje, parerea mea ca mai multe dezavantaje sa te infigi acu la un E46 M3.

De ce? Pai pt ca noul model e chiar dupa colt, si cand va aparea sunt sigur ca va face umpik soc si furori la inceput nascand numa controverse mai ales din partea celor care au deja E46/M3-uri. In sensu ca va arata mai futurist, sa nu zic mai frumos, va avea mult mai multa technologie si gadgetry si pt prima oara daca nu ma insel va fi un V8 de inalta turatie intr-un model M combinat cu un SMG III in 7 trepte ala F1 (apropo sa vedeti ce tam tam o sa se faca cu noul M3 si F1-technologie- :blink: ). Deci daca te vei infige in M3 E46 s-ar putea ca deja intr-un an sa fie depasit, si daca vei vrea sa il vinzi ca sa iti iei E90-u o sa ai o surpriza la cat de greu il vei vinde sau la cat de mic pret.

Pe de alta parte exista avantaju pt M3 E46, ca aftermarketu e deja asigurat si multe componente sunt deja disponibile, superchargere peste tot gasesti pt M3 de exemplu.

PS: Fara 22 in oras sa nici nu te gandesti ca o sa scada, mai ales la ce trafic e la noi.

Edited by M-technik

E un M3 la Bavaria serie curenta cu SMG. Mai merita cumparat acum ca vine noul M3 peste un an? Cat consuma in oras real? Dar la sosea?

99449[/snapback]

zici de cel cabrio negru cu piele rosie ?! este superba masina, m-am interesat eu de ea si pretul este pe la 85.000E DDP

Stai linistit ca Doru din cate vad nu apuca sa termine leasing-ul la o masina ca o da la buy back si isi ia alta tot in leasing  :blink: .

99598[/snapback]

Apropo de buyback parca stiam ca bavaria te cam jecmaneste la pret. Mai bine iesi daca il vinzi personal. Care o fi treaba? Oricum stiu sigur ca efectiv isi bat joc de tine cand vine vorba sa dai un automobil non-bmw.

Apropo de buyback parca stiam ca bavaria te cam jecmaneste la pret. Mai bine iesi daca il vinzi personal. Care o fi treaba? Oricum stiu sigur ca efectiv isi bat joc de tine cand vine vorba sa dai un automobil non-bmw.

99618[/snapback]

fiecare cu experienta lui. la mine a mers ok de fiecare data cu negocierile de rigoare. trebuie sa fii constient de deprecierea masinii si sa nu incerci sa obtii de la ei mai mult decat poti obtine printr-o vanzare directa.

Eu zic ca M3-ul este masina cea mai tare din punctul de vedere al raportului performante/consum. Adica poti sa scoti si 13-14 in oras daca mergi linistit si nu cred sa sara mai mult de 18 alergata pe ici pe colo... La 343 de cai cat are e lux. Nu mai zic la drum intins... Ceva 2.0l turbo care nu are performantele unui M3 (de fabrica nu cu chip sau alte kkturi) ia mult mai mult cand bagi piciorul in ea. Edited by Kane

20 in aglomeratie si 16-17 noaptea daca nu o alerg.

100010[/snapback]

Deci cat te duce plinu? Si cat de des il faci pe luna? Banuiesc ca folosesti si tu 99+ la cifra octanica.

Pe mine 240 RON cu omv premuim diesel :blink: si imi ajunge 2 plinuri pe luna...mers 90% in oras.

Edited by M-technik