Jump to content

Din nou vand jantele (originale BMW, pe 15" cu gume)

Recommended Posts

Revin cu jantele la vanzare, de data asta la 200 de euro, cu cauciucuri uzate 70%. Nu sunt strambe, n-au fost indreptate, nu-s belite.

Oferta e cam urgenta, din nevoie de cash.

Pun o poza care am gasit-o pe net, sa fie, informativ, o sa revin si cu pozele reale, cu fiecare janta in parte.

Gumele sunt de vara, Michelin.

BONUS LA ELE UN SET DE LAMPI INTERIOARE STANDARD, PENTRU E46.

Edited by Rhaziel

se adauga la vanzare (ca sa nu fac topic nou) un set de jante de iarna(de tabla) cu cauciucuri de iarna Continental 195/65/15, in stare foarte buna, uzate aprox 40%, plus capace originale BMW, neatinse. Pret 120 de euro.

ca sa dau un bonus ceva si la astea, clientul primeste un inscriptionat la un set de oglinzi! :)

Edited by Rhaziel

Revin cu jantele la vanzare, de data asta la 200 de euro, cu cauciucuri uzate 70%. Nu sunt strambe, n-au fost indreptate, nu-s belite.

Oferta e cam urgenta, din nevoie de cash.

Pun o poza care am gasit-o pe net, sa fie, informativ, o sa revin si cu pozele reale, cu fiecare janta in parte.

Gumele sunt de vara, Michelin.

BONUS LA ELE UN SET DE LAMPI INTERIOARE STANDARD, PENTRU E46.

Astept pozele alea cu fiecare janta.... chiar am nevoie :lol: gumele sunt cam uzate din ce spui poate reusesti sa pui o poza si cu o guma sa vedem cum arata :) :)

pozele la cele de aluminiu, cu scuzele de rigoare ca-s numai 3, dar a 4-a e la colegul alinelly, a ramas la el pentru a o arata cuiva, dar e in stare cel putin la fel ca acestea 3.

au si capacelele din mijloc cu BMW

Edited by Rhaziel

Se poate inchide topicul!

Urmeaza sa i le trimit lui Skaff, cu precizarea ca garantez faptul ca jantele corespund descrierii mele din acest topic, nu sunt strambe, lovite, ovalizate sau cu orice alte probleme, iar daca va constata ca lucrurile stau altfel, voi primi jantele inapoi.

Se poate inchide topicul!

Urmeaza sa i le trimit lui Skaff, cu precizarea ca garantez faptul ca jantele corespund descrierii mele din acest topic, nu sunt strambe, lovite, ovalizate sau cu orice alte probleme, iar daca va constata ca lucrurile stau altfel, voi primi jantele inapoi.

Abia astept sa le primesc :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.