Jump to content

Vand 3 anvelope de iarna 235/45 R17 Bridgestone - 250 ron

Recommended Posts

Anvelopele sunt Bridgestone Blizzak Lm-22 235/45 R17.

Au rulat iarna trecuta si din iarna asta, o saptamana pana cand am taiat o anvelopa si le-am dat jos.

Asa k vand 2 anvelope si ofer bonus inca una (stearsa un pic pe de la aripa fostei masini) pentru rezerva cu 100 euro.

0745486938 sau 0764819881

Ymess: statupalmabarbacot@rocketmail.com

Rog un moderator sa modifice si in titlu pretul de 100 euro. Multumesc

Edited by alex_maniacu_91
Ajustare pret.

vandute.

Nu stiu cum ai vindut tu cauciucurile astea pt ca pe mine mai pus sa vin la tine in fata caminului dupa care nu ai mai raspuns la telefon ,cu alte cuvinte esti o javra de om

Chiar nu inteleg de ce vb asa. Mai sunat acum 2 zile seara ca le iei a 2a zi dimineata. A sunat fratele tau a2a zi pe la 12 ca va veni dupa ele, dupa 2 ore am sunat eu sa intreb daca si cand mai vii si miai zis dupa 6. Seara la 8 nu am mai putut vorbi la telefon. Inca ceva, la telefon daca imi amintesc eu bine, a ramas sa suni inainte sa pleci de acasa, pentru ca eu nu statu tot timpul aici, deci nu inteleg cum erai tu deja la mine cand ai sunat. Am scris ca sunt vandute si aici si pe alt forum pentru ca am inteles k le vrei tu si leam rezervat pentru tine, cu toate ca am primit foarte multe telefoane pentru ele, dar daca vorbim asa..atunci laso balta..am unde sa le dau. Salut.

Se poate inchide topicul.

Edited by yitzack

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.