Jump to content

Sunt oare binevenit?

Guest IulianE

Recommended Posts

• 1 month later...

Draga Iulian,

Forumul acesta este adresat nu doar posesorilor de BMW, ci tuturor pasionatilor de marca bavareza! Nu toti cei activi pe acest forum au si un BMW in curte! E38-reprezinta unul dintre cele mai frumoase modele de BMW fabricate vreodata, daca nu cumva cel mai frumos, iar gusturile tale sunt , din punctul meu de vedere fara cusur.Sa dea Bunul Dumnezeu,ca in viitor sa ai unul in curte In privinta calitatii membrilor, pot spune ca am gasit persoane extraordinare, din care doua mi-au devenit chiar prieteni. Stiu ca poate suna prea pretentios, dar este adevarul adevarat! Mai sunt si altfel de ''membrii'', dar nu descuraja, majoritatea sunt bine intentionati. Oricum, bine-ai-venit!!!!!

Eu am Renault si Skoda , cred ca te stiu de pe forumul VAG , sunt si eu pasionat de BMW si sper ca in viitor sa am unul , in viitorul apropiat ma refer :blink: , forumul este civilizat si cu un nivel tehnic bun , mai sunt mici chestii pe ici pe colo dar nimic nu este perfect , pentru cei care nu cred ca asta este un forum civilizat le fac eu niste link-uri catre alte forumuri ca sa aiba cu ce sa faca comparatie( daca vor:) ).... nu am intrat pe toate forumurile din Ro de aceea nu pot sa afirm ca BMW forum este cel mai tare dar din cele pe care intru este cel mai ok as spune eu :)

Eu am Renault si Skoda , cred ca te stiu de pe forumul VAG , sunt si eu pasionat de BMW si sper ca in viitor sa am unul , in viitorul apropiat ma refer :blink: , forumul este civilizat si cu un nivel tehnic bun , mai sunt mici chestii pe ici pe colo dar nimic nu este perfect , pentru cei care nu cred ca asta este un forum civilizat le fac eu niste link-uri catre alte forumuri ca sa aiba cu ce sa faca comparatie( daca vor:) ).... nu am intrat pe toate forumurile din Ro de aceea nu pot sa afirm ca BMW forum este cel mai tare dar din cele pe care intru este cel mai ok as spune eu :)

112762[/snapback]

Multumesc!! In numele tuturor!

Salut!

Vreau sa va spun din capul locului ca nu sunt posesor de BMW,am in schimb un Audi V8 3,6 L-benzina din '89.Iubesc la nebunie marca BMW dar intamplarea a facut sa ma aleg cu un Audi.forumul il citesc de aprox 7luni,si motivul pt care mi-am facut cont a fost pe langa faptul ca sunt fan al marcii BMW, am avut foarte multe de invatat de aici,si nu in ultimul rand cred ca este cel mai serios si civilizat forum.Deci...ce credeti,imi am locul aici sau nu?

cu prietenie,Iulian

99528[/snapback]

Bine ai venit printre maniacii BMW-urilor. Sa speram ca te vei simti bine pe acest forum si baga la cap orice informatie despre ce se scrie aici....asa am facut si eu :blink: si mi-a prins bine.

Cu stima si respect,

Mafiotu_m3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.