Jump to content

Fosta X6 Black Saphire si actuala X6 Alpine White

Marius-Cristian

Recommended Posts

Salut tuturor,

M-am hotarat sa va prezint si eu cadoul pe care mi l-am facut de mos Nicolae anul trecut.

Am avut timp de un an un X6 Black Saphire si mi-a picat pe unul alb.

Toata lumea cand a auzit ca vreau sa-mi iau masina alba,mi-au spus ca e culoare de manelist,de tigan si asa mai departe.Altii mi-au spus ca nu se mai poarta in 2010 culoarea alba la masina,altii mi-au zis ca deja am burta si sunt tuns zero,doar sa-mi mai iau un lant gros pe care sa-l port peste haine.Dar i-am lasat pe toti sa comenteze si mi-am luat un X6 Alpine White pentru ca asa mi-a placut MIE.Nu trebuie sa le placa altora din anturajul meu ,culoarea masinii sau alte detalii,e de ajuns sa-mi placa mie.

Altii m-au intrebat de ce mi-am luat tot X6 ca nu mai e la moda.Raspunsul e simplu,dupa ce l-am avut pe cel negru timp de un an si nu am avut ce sa-i reprosez,de ce sa schimb modelul?!

Cel negru l-am luat in septembrie 2008 din Germania cand avea 9.000 km.L-am vandut unei cunostinte in noiembrie 2009.

Pe 30 noiembrie 2009 am plecat in Germania din nou si l-am luat pe cel alb cu 4.000 km la bord.

La dotari ,am mai renuntat la unele lucruri pe care le aveam pe cel negru si am mai pus anumite lucruri care le consideram necesare.

Am facut cateva poze cand am adus-o si apoi restul pozelor sunt facute la Campina si Predeal de sarbatori cand deja dadusera zapezile .Am pus si doua poze cu fosta pe care o puteti vedea in continuare prin Bucuresti dar cu alte numere.

O sa revin cu poze saptamana viitoare cand ii schimb rotile de iarna cu cele de vara,pentru ca nu imi plac rotile de iarna pe 18" ,arata nasol pe masina,cele de vara pe 20" dau mult mai bine.

post-24738-1263663730_thumb.jpg

post-24738-1263663784_thumb.jpg

post-24738-1263663814_thumb.jpg

post-24738-1263663865_thumb.jpg

post-24738-1263663933_thumb.jpg

corect, impreuna cu lantu si frizura, conteaza mai mult cum arata decat sa ai roti potrivite pentru anotimp.

Cristi.Md nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic cu lantul si frizura.Daca ar fii zapezi prin Bucuresti as lasa rotile de iarna,dar si anul trecut la cel negru pe data de 15 ianuarie am schimbat rotile de iarna cu cele de vara pentru ca nu am mai avut probleme cu zapada in Bucuresti,iar la munte isi facea treaba si cu cele de vara.

corect, impreuna cu lantu si frizura, conteaza mai mult cum arata decat sa ai roti potrivite pentru anotimp.

Cristi.Md nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic cu lantul si frizura.Daca ar fii zapezi prin Bucuresti as lasa rotile de iarna,dar si anul trecut la cel negru pe data de 15 ianuarie am schimbat rotile de iarna cu cele de vara pentru ca nu am mai avut probleme cu zapada in Bucuresti,iar la munte isi facea treaba si cu cele de vara.

Cauciucurile de iarna nu sunt doar pt situatii cand ai zapada.

Sub -7grade, e bine sa ai gume de iarna, indiferent daca e zapada afara, sau nu.

ON: Frumoasa masina! Sa o manuiesti sanatos!

Corect, rotile de iarna sunt doar pentru cei fara gust.

B72EGR: masina e frumoasa, ma leg de posesor care in mijlocul iernii pe temperaturi de 0-2 grade isi pune roti de vara ca dau mai bine la design. Nu stie ca rotile de iarna nu au neaparat legatura cu zapada...

Edited by Cristi.MD

Corect, rotile de iarna sunt doar pentru cei fara gust.

B72EGR: masina e frumoasa, ma leg de posesor care in mijlocul iernii pe temperaturi de 0-2 grade isi pune roti de vara ca dau mai bine la design. Nu stie ca rotile de iarna nu au neaparat legatura cu zapada...

eu n-am gume de iarna la x6 ...si sap viitoare imi pun pe 22 tot de vara :) :lol:

B72EGR: unde e topicu ala unde ati postat toti prin bucuresti ca ati ramas inzapeziti in parcari ? unde e topicul ala unde am ramas inzapezit pe hartoape cu roti de iarna ?

X6-le o fi ceva zmeu de masina de merge iarna cu gume de vara...

Caline: treaba ta ce faci... da de intri in mine, te batjocoresc pe forum ca n-ai avut gume de iarna :)...

Cum zice initiatorul topicului: mai important e sa dea bine pe masina, decat sa poti frana sau sa poti lua curbe :lol:... Ce conteaza la 0 grade, pe sosea putin umeda, ca ai roti de vara sau de iarna... sa fie cat de late :)

PS: am semnalat undeva pe ceva topic, atitudinea asta tot mai ingrijoratoare... am SUV/SAV/SAC... adica masina mare, am 4x4 ma doare la patina..(acum adaug, ma doare la patina de rotile de iarna) ca eu opresc... si de obicei astia opresc in mijloc la banda 1.. de trebuie sa-i ocolesc eu :)

Am mai observat in zona in care stau... anumite masini gen CL... parcate pe strada in loc sa fie parcate in curte la proprietari.. din lipsa de cauciucuri de iarna....mai ales cand a nins...

Edited by Cristi.MD

Caline: treaba ta ce faci... da de intri in mine, te batjocoresc pe forum ca n-ai avut gume de iarna :)...

Eu stiu ca conteaza gumele de iarna , dar diferenta o simti doar pe zapada la X6, in rest nu prea am treaba deloc. 99% umblu prin oras oricum.

Anu viitor imi pun sigur , momentan vreau sa trec la jantele pe 22 :lol:

Cristi.MD te inscri in randul celor care in loc sa raspunda la obiect ,raspund numai pe margine,doar ca sa se afle in treaba si sa-si vada numele pe cat mai multe topicuri.Iti par strugurii acri,ca nu ai X6?Eu doar mi-am prezentat masina si am spus ca MIE,deci nu TIE,imi plac mai mult rotile de vara.Daca fac accident sau nu am aderenta este doar treaba mea si nu a ta.

Dar tu esti exact stereotipul romanului,care trebuie sa se bage in seama,sa critice,sa se dea atotstiutor si sa se oftice pe fata.

Sa-mi arati si mie unde in Bucuresti in ultimele 3 saptamani au mai fost zapezi sau probleme in trafic din cauza poleiului ,a carosabilului umed ,etc...

Dar inca o data mi se confirma ideea pe care mi-am facut-o deja,in multe topicuri,intra tot felul de complexati si stresati ,care se baga in seama si doar comenteaza pe langa subiect,ori din lipsa de activitate ori pentru ca sunt invidiosi pe ceilalti si trebuie sa muste ei intr-un fel sau in altul ca sa se simta bine.

NU te-am invitat sa-mi tii prelegeri despre folosirea rotilor de iarna.

Era un topic de prezentare a masinii mele,asa ca te rog pastreaza-ti comentariile pentru alte topicuri.

Faptul ca tu alegi sa pui iarna roti de vara, imi pune mie viata in pericol, intelegi ? tu ai X6 esti viteaza... franeaza masina si daca e in slapi... si nu-ti franeaza... asta e problema..

N-are nici o legatura cu strugurii.. nici nu-mi plac strugurii...

Referitor la prelegeri... nu m-ai invitat, dar atata timp cat circuli pe acelas drum cu mine, sunt indreptatit sa-ti spun ca ignoranta ta ne pune pe restul in pericol...

N-am nici o treaba cu masina ta, am treaba cu tine ca esti ignorant, si te si lauzi..

Tu esti viteaz, poti conduce si beat, ca ai X6 si daca cineva iti zice ceva, e doar oftica .

Bafta si sper sa nu auzim de tine la PROTV...

Calin: ai prea mare incredere in sistemu asta nou, o fi el destept, dar rotile trebuie sa aiba aderenta..

Bravo spiritului civic, care incurajeaza asa ceva... ce mai conteaza.. important e sa dea bine, nu sa fim noi in siguranta..

Edited by Cristi.MD

Sti cum e treaba asta ? I-au facut reclama , au facut mare tam tam, cat de destept e sistemu respectiv... si imediat dupa, a aprut un X6 traznit in ceva statie de autobuz prin bucuresti... ca pe ploaie, i-a dat unu in gura la masina, ca doar masina lui de scurca in slapi.. pe orice tip de suprafata..

Guest poleposition
Iti par strugurii acri,ca nu ai X6?

Tare asta http://bnwautoforun.ro/forum/public/style_emoticons/default/1974_eating_popcorn.gif sa-ti bagi unghia-n gat gen... deosebit :)

Edited by poleposition

Cristi.MD esti irecuperabil,sincer,nu am vazut om mai complexat ca tine.

Nu cred ca tu ai prea multa treaba prin Bucuresti ca sa te pun in pericol in trafic cu rotile mele de vara,tinand cont de faptul ca tu vii in Bucuresti decat sa instigi la furatul de embleme,asa cum am vazut intr-un topic de al tau ,de vroiai si tu o emblema cand veneai la Bucuresti la Mall si lasai banii exacti in cotiera pentru hotul de ti-o aducea.

Pentru cultura ta generala nu am avut nici macar o tamponare de cand am permisul de conducere si crede-ma ca am inceput cu Dacia 1310,care nu avea 4X4.

NU am spus niciodata ca daca ai 4X4 esti regele soselelor sau ca sistemul 4X4 isi face treaba pe timp de iarna cu rotile de vara.

Dar in Bucuresti,unde circul 90% din timp nu sunt probleme cu rotile de vara.Toti prietenii mei de mai au X5,X6,Touareg etc nu si-au schimbat rotile de vara cu cele de iarna.

Ca sa-ti demonstrez ca sunt o persoana responsabila cauta topicul in care am postat referitor la filmul celor de la Top Gear ,in care spuneam ca anul trecut la prima zapada fiind la Sinaia cu rotile de vara nu am putut urca la un anumit restaurant.Dar atata timp cat stau in Bucuresti cu masina,unde soseaua este uscata de circa 3 saptamani,fara umezeala nici macar dimineata,pentru ce sa-mi tin rotile de iarna pe masina?!

Ai spus ca ma laud ca am X6.Cred ca am postat la sectiunea potrivita ,unde mi-am prezentat masina si unde ti-ai prezentat si tu seria 5.Nu ma laud ca am X6 dar nici nu imi este rusine pentru ca am muncit pentru ea si nu am primit-o de la mama sau tata.Dupa cum ti-am spus si mai sus cand mi-am luat permisul auto am inceput cu Dacia 1310 si am urcat singur pana la a avea X6.

La varsta de 19 ani faceam saptamanal Romania-Spania cu un Transporter 8+1 ,curse cu oameni si nu am avut nici macar o tamponare.Asa ca nu imi poti spune tu ca sunt iresponsabil ,nu accept asa ceva de la vreun pusti care a primit si el o masina de la mamica pentru ca a luat Bac-ul.

Am invatat in cei 7 ani de acasa un lucru,cand vezi un nebun,il lasi in plata lui...asa ca esti liber la orice comentarii doresti sa faci.

Bafta la inmatricularea bolidului tau care cu rotile de iarna este cel mai sigur autovehicul de pe sosea si pe care eu il pun in pericol pentru ca pe sosea uscata am roti de vara ...si sper ca ai gume de iarna....sa nu fii asa iresponsabil ca mine.

Marius Cristian: corect, poti sa te lauzi cu X6-le tau, doar e al tau, cum spuneam e masina frumoasa.

Poti sa fi convins de asta, dupa ce am schimbat masina, primul lucru a fost sa-mi cumpar un set de roti de iarna.

Masina nu a fost cadou pentru bac sau absolvirea facultatii, pentru ca toate astea erau un lucru normal, nu a fost nici o surpriza pentru ai mei... Masinile le-am luat din banii mei...

Iar referitor la trecutul tau greu... nu am nici o vina ca eu am facut scoala iar tu ai facut transport de persoane.

Macar pentru cultura ta generala, studiaza putin si vezi ca pe acelas asfalt uscat, difera distanta de franare de la un cauciuc de vara la un cauciuc de iarna... dar cand ai asemenea atitudine.. distanta de franare nici nu mai conteaza :)..

Numai bine, si sa te bucuri de cati mai multi km fara incidente.

Edited by Cristi.MD

Marius Cristian: corect, poti sa te lauzi cu X6-le tau, doar e al tau, cum spuneam e masina frumoasa.

Poti sa fi convins de asta, dupa ce am schimbat masina, primul lucru a fost sa-mi cumpar un set de roti de iarna.

Masina nu a fost cadou pentru bac sau absolvirea facultatii, pentru ca toate astea erau un lucru normal, nu a fost nici o surpriza pentru ai mei... Masinile le-am luat din banii mei...

Iar referitor la trecutul tau greu... nu am nici o vina ca eu am facut scoala iar tu ai facut transport de persoane.

Macar pentru cultura ta generala, studiaza putin si vezi ca pe acelas asfalt uscat, difera distanta de franare de la un cauciuc de vara la un cauciuc de iarna... dar cand ai asemenea atitudine.. distanta de franare nici nu mai conteaza :lol:..

Numai bine, si sa te bucuri de cati mai multi km fara incidente.

:)

u are mean

Guest poleposition

eu cred ca ti-e ciuda mha, pai nu mai bine o lasai dreq de scoala si acum o ardeai cu X6 ? :)

PS: urata masina, parerea mea... nu a lui, in general. Parerea mea, de potential client, ce Doamne Ajuta Aleluia, nu mai sunt.

Edited by poleposition

Ai dreptate B72EGR si eu la fel ma enervam ,dar am mancat o pastrama super si am baut un vin rosu de la Buzau,asa ca las lumea sa se enerveze in locul nostru.

Cristi.MD ,chiar te compatimesc ,daca ti-am dat exemplul cu transportul de persoane cand aveam 19 ani,nu inseamna ca nu am facut scoala.

Vrei sa-ti scanez legitimatia de avocat sa vezi ca profesez ca avocat?Vrei sa-ti pun la dispozitie cele doua diplome de licenta -una la Facultatea de Drept si cealalta la Facultatea de Stiinte Economice si Management Informatic.Momentan sunt la un Master intr-un domeniu care ma face sa-ti inteleg foarte bine atitudinea si chiar o sa fac un studiu de caz pe atitudinea ta,ca e interesanta.

Nu-mi este rusine sa recunosc ca am fost sofer si am facut transport de persoane timp de 2 ani,nici nu-mi este rusine ca atunci cand am venit in Bucuresti am lucrat la RDS si instalam cabluri prin apartamente,dar in tot acest timp faceam si facultatea.

Si ca idee ,nu eram sofer la vreo firma,eram sofer la afacerea mea,pe masina mea.Banii munciti sunt bani apreciati.

Poleposition i-am zis-o si eu pe aia cu strugurii ca deja cauta nod in papura pe romaneste,oricum nu a percutat-o corect,el a inteles altceva,nu toti inteleg si vorbele astea de prin popor.

O sa pun poze cu interiorul maine.

Acest topic vad ca deja s-a transformat dintr-unul de prezentare intr-unul de umflare a muschilor,pacat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.