Jump to content

SUNT BOLNAV! L-AM LUAT!

fbdcnt

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

superb, am fost sa vad masina in showroom... alte prioritati din pacate. s-o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de incidente... o sa te faca mult sa zambesti...  :)

99804[/snapback]

Normal ca o sa zambesti cand vezi ca nimeni nu se poate tine dupa tine .Trebuia sa fac leasing pe un M3 nu pe 530 :) ,am glumit.Poate peste 10-20 de ani imi i-au un m3 ca al tau ca atunci va mi mai ieftin..dar am M3 ? am :blink:

Doru vii la Sinaia cu vre-una din ele ?

99795[/snapback]

iti dai seama ca n-o sa ma mai dau jos din m. depinde insa cum e drumul, daca pot urca pana acolo. ultima data am fost cu motocicleta si era praf, surpat pe alocuri. mai ajung eu pe acolo si daca nu merge vin cu x5-ul, desi ce sa-ti zic, m-am luptat cu gheturile pe acolo si cu 7-le dar afost cam scary ca la un moment dat o luase de-a latul si nu-l mai putem opri. am prins insa nitel nisip sub rotile spate, am facut o pirueta si l-am pus cu botul in vale si m-am intors mai mult tiris.

http://img251.imageshack.us/img251/8703/img58014im.jpg

http://img188.imageshack.us/img188/7784/img58037ps.jpg

http://img188.imageshack.us/img188/1438/img58040hc.jpg

http://img188.imageshack.us/img188/4301/img58052sa.jpg

Uaaaauuuuuuuuuuuuuuu. Cred ca nu m-am trezit inca............. :blink:

Ce super masina ti-ai luat, Dorule. Sa te poarte sanatos. Ma intrebam ce se intampla, ca de o vreme nu te-am citit... E clar ca coceai ceva. :)

Sa ne spui cum e sa te dai cu ea...

Edited by Leusor

Uaaaauuuuuuuuuuuuuuu. Cred ca nu m-am trezit inca............. :blink:

Ce super masina ti-ai luat, Dorule. Sa te poarte sanatos. Ma intrebam ce se intampla, ca de o vreme nu te-am citit... E clar ca coceai ceva.  :)

Sa ne spui cum e sa te dai cu ea...

99842[/snapback]

da.......ma manca rau sa dau 7-le sa iau ceva sport si nu prea gaseam ce si cum- adica sa vreau si sa pot. na ca le pusei la cap intr-un fel (mare). acum am o ocupatie, mai stau prin casa, mai ies afara, ma mai urc in masina, o mut de pe loc, 2m in fata, 2 in spate...haha sunt bolnav la cap. frate are un zgomot la relanti de parca ejaculeaza si daca o accelerezi horcaie, face misto din intake cred, horcaie scurt si metalic. brrrrrr, de-abea astept sa o scot pe strada.

da.......ma manca rau sa dau 7-le sa iau ceva sport si nu prea gaseam ce si cum- adica sa vreau si sa pot. na ca le pusei la cap intr-un fel (mare). acum am o ocupatie, mai stau prin casa, mai ies afara, ma mai urc in masina, o mut de pe loc, 2m in fata, 2 in spate...haha sunt bolnav la cap. frate are un zgomot la relanti de parca ejaculeaza si daca o accelerezi horcaie, face misto din intake cred, horcaie scurt si metalic. brrrrrr, de-abea astept sa o scot pe strada.

99944[/snapback]

:blink: :) :) Horcaie....

Va multumesc la toti pt. urari. Imediat ce voi avea numere am sa anunt aici si am sa-l arat celor care vor sa-l vada. Va dura o sapt-10 zile probabil din cauza ca trebuie sa inchid sau sa transfer leasing-ul la 7 catre Bavaria. Ma apuc de luni de hirtogaraie.

ohhh, man, super tare, ma uit si visez. Felicitari pentru Alegerea facuta. Sper sa te vad cu toata colectia de M-uri, si sa pui poze aici. Poate pui si o poza cu tine sa vedem oameni fericiti :blink:. Mi-ar placea sa fiu in locul tau, dar nu acum cand nu ai numere, cred ca ma urcam pe lustra in locul tau. Dar vin ele numerele, mi-aduc aminte cand mi-a venit mie BMW_ul si nu avea numere, o luasem razna.

ohhh, man, super tare, ma uit si visez. Felicitari pentru Alegerea facuta. Sper sa te vad cu toata colectia de M-uri, si sa pui poze aici. Poate pui si o poza cu tine sa vedem oameni fericiti :). Mi-ar placea sa fiu in locul tau, dar nu acum cand nu ai numere, cred ca ma urcam pe lustra in locul tau. Dar vin ele numerele, mi-aduc aminte cand mi-a venit mie BMW_ul si nu avea numere, o luasem razna.

100256[/snapback]

E kko acum si voi...200m dus intors nu deranjeaza pe nimeni. Chiar credeti ca toti sau asa aiurea si se uita la masina si ofteaza :blink: :) :) ...nu fiti naivi.

E kko acum si voi...200m dus intors nu deranjeaza pe nimeni. Chiar credeti ca toti sau asa aiurea si se uita la masina si ofteaza  :blink:  :)  :) ...nu fiti naivi.

100263[/snapback]

Cel putin eu oftez ca nu mi-o permit :) .E o masina super,nu se compara.Tare as vrea eu sa fiu in pielea lui Doru macar doua zile si sa conduc bijuteria .Si eu mi-o permit dar doar in poza :D

Cel putin eu oftez ca nu mi-o permit :blink: .E o masina super,nu se compara.Tare as vrea eu sa fiu in pielea lui Doru macar doua zile si sa conduc bijuteria .Si eu mi-o permit dar doar in poza :)

100265[/snapback]

Cum asa? Fa si tu un mic efort pe viitor, scapa de E60 si vei putea fara mari probleme sa iti permiti un M3.