Jump to content

AM FOST DESPAGUBIT CORECT

kosfunny

Recommended Posts

sormea a a avut toata partea stanga la un golf 4 roata varza ,schimbat usi cu totul,aripa amortizor,fuzetat.dupa 1 saptamana ce a depus actele i-au bagat banii in cont.FIRMA OMNIASIG :) asta anul trecut in decembrie!urmatoarea asigurare am sa o fac si eu la ei.bafta Edited by pasica8

Am avut 2 incidente in care au fost implicate despaguburile.

In prima am fost bou, pt ca nu ma pricepeam, am semnat in alb si mi-au dat un rahat de bani. Astia fiind cei de la Omniasig

Iar la 2-a la generali, unde au fost extraordinari, au platit toate reparatiile foarte repede, suma fiind maricica.

A da, mai am inca una acum, dar mai intai trebuie sa trec de detectorul de minciuni si sa nu treaca celalalt individ, ca sa ma poata despagubi :)) (si vb serios)

Am avut 2 incidente in care au fost implicate despaguburile.

In prima am fost bou, pt ca nu ma pricepeam, am semnat in alb si mi-au dat un rahat de bani. Astia fiind cei de la Omniasig

Iar la 2-a la generali, unde au fost extraordinari, au platit toate reparatiile foarte repede, suma fiind maricica.

A da, mai am inca una acum, dar mai intai trebuie sa trec de detectorul de minciuni si sa nu treaca celalalt individ, ca sa ma poata despagubi :) ) (si vb serios)

cine a stabilit asta cu detectorul de minciuni? asiguratorul? parca nu era recunoscut detectorul asta. sau poate vor sa te intimideze.

Ce porcarie. Pai si tu stai la detector?

Cu ce drept iti cer ei asta?

Dupa cum am mai spus nu cred ca e adevarat. Dar, in cazul in care asupra ta planeaza o suspiciune de frauda si risti o plangere penala crede-ma ca ai accepta sa faci testul daca te stii nevinovat. Ca nu are valoare in instanta e alta problema!

Eu ii f&^*&&&* in gura si ma duceam eu cu plangere la comisia de supraveghere a asigurarilor.

Si, daca iti fac plangere penala ce?

Daca nu vin cu dovezi iti iei NUP instant.

Am 2 (dr fata) senzori care dupa un incident nu mai functioneaza, la asigurari mi-au dat inlocuire bara -aripa -semnal stinga fata mai putin cei 2 senzori la care imi trebuie acea nota de constatare. Am intrebat cat costa aceasta operatiune si cind mi-au spus ca pretul este de 250 lei ( 2,5 milioane !!!) Intrebarea mea daca pot face aceasta constatare la un alt service autorizat si daca aceea nota va fi acceptata de catre societatea ARDAF... ?

mi-au oferit 4200 lei pt aceste daune ( PLATIBILI IN 3-4 ZILE LUCRATOARE - ARDAF) , suma ce cred eu ca este mai mult decit corecta.

bara 1900

aripa fata 1300

semnalizator 150

senzori PDC 650 acestea fiind cele mai bune preturi pt piese OEM.

la cielo am avut casco la OMNIASIG si capota au despagubit-o imediat (in 2006)

la opel am avut la BT (groupama) si mi-au platit si parbrizul, si oglinda foarte repede (2007)

la 3-er n-am avut nici o dauna :)

la 5-er am casco la BCR, si au paltit imediat si fara sa faca figuri....din cauza unui iepure s-a dus draq bara fata, un proiector si suportul la electroventilator, in total 6800 lei.......(2009)

pe 2010 nu mai raportez nimic.....vad ca anii pari totusi imi poarta noroc

Dupa cum am mai spus nu cred ca e adevarat. Dar, in cazul in care asupra ta planeaza o suspiciune de frauda si risti o plangere penala crede-ma ca ai accepta sa faci testul daca te stii nevinovat. Ca nu are valoare in instanta e alta problema!

Eu ii f&^*&&&* in gura si ma duceam eu cu plangere la comisia de supraveghere a asigurarilor.

Si, daca iti fac plangere penala ce?

Daca nu vin cu dovezi iti iei NUP instant.

Gresit!

Daca tu ai niste banuieli bazate pe ceva, nu neaparat dovezi valabile in instanta , ca eu incerc sa te fur tu nu ai ce sa faci? Te poti duce la Politie le explici suspiciunile, si ei cerceteaza . E datoria lor sa gaseasca dovezi. De aceea sunt platiti de la buget!

Doua evenimente, unul mai demult cu RCA Ardaf, mi-au platit dupa vreo 2 luni paguba, altul recent la BCR, nici acum dupa 2 luni nu mi-au dat banii. Nici macar nu pot sa vorbesc cu ei, au vreo 4 numere de telefon pentru informatii, nu raspunde nimeni niciodata, iar agentia locala nu se implica, totul e de la Bucuresti.

Am avut la VW Passat - o dauna bara spate inlocuita cu ce mai era pe acolo - dupa cateva contre cu inspectorul de la asigurari s-a rezolvat bine treaba. Masina a iesit din service cu piesele noi si lucrarea de nota 10.

La un Mercedes Vaneo - al tatalui meu o aripa si portiera de vopsit - lucrarea facuta de Casa Auto Brasov - cu indulgenta pot sa spun ca a fost bine. BCR Asigurari au platit devizul fara nici o obiectie.