Jump to content

AM FOST DESPAGUBIT CORECT

kosfunny

Recommended Posts

de curiozitate, cat a insemnat 70%? adica cati bani in mana ti-au dat efectiv? e vorba de rca sau casco?

accident in 06.11.2009 ...sunt programat la plata in 04.02.2010

culmea chiar s-au miscat rapid plus ca mi-au evaluat e39 la 10000 .iau 7500e in mana si 2500 epava

binenteles ca nu e o asigurare romaneasca.axxa wintherthur spania

voi fi (in viitorul foarte apropiat) corect despagubit

Edited by ex0rcistu

Dupa accident am fost despagubit de RCA-ul vinovatului care avea asigurare la Omniasig...Am primit despagubiri la dauna totala 5600 euro in 3 saptamani...ca si timp au fost Ok...ca si suma parerea mea este ca e cam mica...

epava n-a ramas la tine spre valorificare? caci atunci poate mai castigi un banut.....daca nu, intr-adevar, e cam putin!

Am avut la un 318d 2001 o dauna pe casco la Unita(Uniqa)...devizul a fost de 6800lei....incidentul s-a intamplat in 2/07/2009 si banii i-am primit(3800lei) in luna 12/2009 dupa ce am facut reclamatie la CSA si le-am trimis o instiintare ca-i dau in judecata...NU RECOMAND!!!!

Numai din motivul ca tu esti broker spui asta ?

Si eu lucrez in domeniu si nu mi se pare anormal sa ia oamenii la cunostiinta anumite fapte reale.

LE: Mi se pare mai ok sa spuna si partea buna si partea proasta a lucrurilor.

:)

Edited by aeerdna

Ma uimesti in continuare! Am deschis acest topic pentru a putea vedea daca sunt si oameni multumiti de asiguratori, sa vedem cum au fost despagubiti si cel mai important la ce firme s-a intamplat asta. Topicuri cu probleme in asigurari sunt destule, poate chiar ar fi interesant sa se faca o arie speciala de asigurari si legislatie.

PS : Nu sunt broker (desi mi-as dori :) ) ci sunt inspector de daune . Consider ca imi fac corect meseria si din punctul de vedere al firmei care ma plateste cat si din cel al clientului pagubit. De aceea vreau sa ma conving cu ajutorul acestui topic pe care l-am deschis ca mai exista si alti inspectori ca mine si la alte firme!

Am rugamintea sa nu mai postati aici experiente neplacute cu firmele de asigurari. Sunt multe locuri unde le puteti prezenta.

scuze...nu am citit tot topicul klumea...

Despagubit corect am fost de catre Alianz, desi si ei la inceput o vrut sa-mi dea putin pentru o dauna totala la o motocicleta....dar a 3-a oferta din partea lor am acceptat-o si mi-au platit si echipamentul moto care s-a distrus in accident(casca, costum, cizme). In 3 saptamani am avut banii in cont.

Dauna tot pe RCA, cu E46le, am avut la Astra. A intrat unu cu un papuc in bara spate si era f putin ciupita. Mi-au pus bara noua originala, am fost multumit si de ei, s-o miscat repede.

Normal ar fi sa expunem si evenimentele placute, cat si cele neplacute. Si eu lucrez tot in domeniul asigurarilor, dar asta nu inseamna ca inchid ochii cand vad lipsa de profesionalism a unor colegi de breasla.

Istoric daune:

Skoda Octavia : Dauna la Asiban (pe vremea aceea, acum GroupAma), pe RCA, ma lovise un taximetrist in spate, in urma loviturii am fost proiectat in alta skoda din fata, am fost despagubit corect, 100% multumit (mi-au inlocuit ambele bari, erau sparte).

VW Bora : Mai multe daune la Generali Asigurari, pe Casco, in principiu am fost multumit cum au despagubit.

BMW 330xd : Dauna pe RCA (micuta, vreo 2000 ron) la BT Asig, m-au despagubit relativ ok dpdv al timpului si al valorii, dar overall nu am fost deloc multumit deoarece m-a pus inspectorul de dauna sa iau eu legatura cu asiguratul RCA care m-a lovit (!!!!!), sa ii solicit o copie dupa contractul de asigurare si dovada platii, pe motiv ca el nu il gaseste in baza de date. Am facut-o, noroc ca am pastrat numarul de telefon al celui care m-a lovit, si am ramas in relatii bune. Probabil ca daca nu faceam asta dura cateva luni solutionarea daunei.

Un alt aspect care nu mi-a convenit la acesti BT a fost ca deoarece am optat sa imi repar masina la un service cu care nu aveau decontare directa, m-au pus sa vin si cu masina dupa reparatie, sa ii faca poze. Asta pe langa faptul ca venisem cu factura care justifica reparatia!!!

Cam atat, sper sa nu mai am daune cu BMW-ul.

LE : aeerdna, la ce companie lucrezi ?

Edited by DanMTK