Jump to content

Masina mea

NAS

Recommended Posts

Am vazut ca mai toti isi prezinta masinutele aici :)

Asta e pisica mea

Anul 93'

Km:278.000

Motor:2.5 Vanos,24v,192 cp

Volan reglabil

Suspensie reglabila H&R pe fata,sport normala pe spate

Piele neagra

Scaune recaro

Incalzire scaune(care functioneaza) :)

Geamuri electrice

ABS

Airbag sofer

Filtru aer sport

Oglinzi electrice incalzite,heliomate

Trapa electrica

Folie pe toate geamurile(o sa o dau jos de pe fata,asa am luat-o) :)

Alarma

Inchidere centralizata din fabrica

Jante 18" cu buza polisata

Cauciucuri 225/35/18

Proiectoare(le am date jos,sa nu raman fara ele)

Urmeaza saptamana asta un CD auto

Si cam atat,saptamana asta sper ca o sa am timp sa trag o fuga pana la bulgari sa o inscriu.

Am vrut sa o dau dar m-am razgandit :lol: ,multi poate stiti masina,a stat cateva luni bune pe net pana sa o iau.

Astept sa fie mai cald si ma apuc calumea de ea.

post-30821-1263737604_thumb.jpg

post-30821-1263737627_thumb.jpg

post-30821-1263737639_thumb.jpg

post-30821-1263737655_thumb.jpg

post-30821-1263737934_thumb.jpg

Edited by NAS

foarte frumusica ...culoarea imi place cel mai mult, ca recomandari pune stopurile oem de fabrica da mai bine cu ele, iar daca vrei performanta coboara la jante pe 17". multa bafta cu masina.

P.S daca inscri pisica la bulgari cat platesti pentru motorul asta ???

Stopurile sunt de M,dar de la cine am luat-o le-a vopsit,nu stiu de ce,o sa le schimb fara discutii.

800E ma duce totul,mancarea,benzina si restul separat,cica dureaza in jur de 4-6 ore.

800e la motor de 192hp ?? pare foarte putin stiu ca tot ce depaseste 163hp se plateste mult la ordinul miilor de euro ( in functie de ce putere dezvolta motorul ) iar ptr un 2.5 m-as mira sa fie doar 800e cu totul cum spui tu, mai intereseazate sa nu bati un drum degeaba pana la bulgari, in caz ca ai alta combinatie pe acolo multa bafta !

Foarte frumosa ..Jentile o pun mult in valoare ..

O recomandare ...cred ca stopurile alea merg curatate de vopsea, nu trebuie neaparat sa le schimbi..

Poti sa ne impartasesti cateva pareri care ti le-ai format in legatura cu jentile pe 18..ma gandesc ,ca ai suspensie sport ..cum se simte masina pe sosea cu ele? .. este cu mult mai lenesa decat cu cele pe 15 sau 16? ...a crescut si consumul ?...

Bafta..

@MAS Aia e evacuarea ei stock,are doar un varf de toba sudat bine pe cea stock,si scoate un sunet de iti lasa apa in gura :lol:

@No-X-Cape Momentan sunt accizele scoase,de asta ma si grabesc sa o inscriu,ca dupa o sa fie mai greu.

@GABITZA2007 Ms frumos !

@calinbmw2000 Cu ce sa curat stopurile ? Ca nu vreau sa le stric mai rau "look-ul" decat e :))

Cat despre jante,chiar nu mi-am dat seama,consumul e acelasi,ce pot sa-ti spun e ca este FOARTE stabila in curbe,se lipeste pur si simplu de sosea !

@Dan_316i Multumesc !

Edited by NAS

Am sa fac asta imediat ce nu o sa mai fie asa frig afara,pacat ca nu am garaj ca ma apucam bine de ea.

A,si inca ceva...pot sa adaptez o telecomanda la alarma care este pe masina daca am pierdut-o pe cea cu care a venit alarma ?

Edited by NAS

m-ar interesa si pe mine cat se plateste taxa la bulgari pt masina asta...as vrea sa iau e 36 325 192 cp din germania daca ar fi taxa 800 euro cum zici tu. eu auzisem ca peste 150 cai se plateste 10 euro pe cal...deci pt 192cp ar fi 1920 euro. scrie te rog aici dupa ce o inmatriculezi ca as lua si eu urgent daca ar fi asa.

@No X-scape

S-a schimbat limita de cai putere minimi pentru care se fac inmatriculari in Bulgaria. Acum tot ce este pana in 240cp se taxeaza normal. Ce este peste...e jale :)

Ontopic: Misto rau masina, mai ales jantele. Ciudata culoarea in schimb :lol:

Edited by Razvan Gavan

@No X-scape

S-a schimbat limita de cai putere minimi pentru care se fac inmatriculari in Bulgaria. Acum tot ce este pana in 240cp se taxeaza normal. Ce este peste...e jale :)

Ontopic: Misto rau masina, mai ales jantele. Ciudata culoarea in schimb :lol:

foarte interesant ..nu stiam ca bulgari au modifcat legea, si uite asa mai toate masinile vor fi inscrise la ei, bv lor daca sunt baieti isteti, ca pe ai nostri nu ii duce capu` :)