Jump to content

liniuta bmw sfarsit tragic

paco

Recommended Posts

R.I.P,CRISTI!

il stiu de mic copil,am crescut in acelasi cartier,baiat de treaba,pacat ...ca profita de faptul ca facea parte dintre "gabori" si in zona nu-l oprea nimeni,ca omora masina aia prin oras "baietii de la 1mai stiu,dar nu recunosc".pacat de tineretea lui :)

Edited by danybmw

zicea unu pe site acolo ca cica e erou, se vede clar, cica, faptul ca a lovit masina intentionat pe partea lui, ca sa scape frate-su cu viata. :)

cum sa-ti mai fie mila de el cand trotuarul ala putea fi plin de oameni nevinovati? cand puteau sa fie rudele noastre? (daca eram noi nu apucam nici sa ne kkm pe noi)

sa-mi sariti toti in cap, dar mie chiar nu-mi pare rau de oameni de genul asta. m-as simti mai in siguranta daca ar disparea toti care o dau in extrema asta.

intrasem si eu pe site ca scriu despre accident.......ieri a fost taica-meu pe acolo, eu nu eram in alexandria si mi-a spus ca era groaznic! pozele nu arata tot!

personal nu cred ca-l cunosc, totusi condoleante familiei!

nu pot spune ca-si merita soarta, insa daca toate zvonurile sunt adevarate, daca mergea baut si cu viteza asta in mod obisnuit, poate si-a cautat-o!

pacat ca a murit un baiat tanar!

bine totusi ca n-au mai fost si altii implicati! bine ca nu era nimeni pe trotuar sau vreun paznic pe scari la finante

Sunt din Alexandria, insa personal pe acest baiat nu l-am cunoscut. Pacat de el ca era baiat tanar si nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva. Astazi am auzit si eu zvonul ca-i placea sa conduca cu viteza si abuza si de faptul ca e politist si nu-l opreau ,,colegii" ,ii placea sa faca liniute ,drifturi etc. Problema a fost viteza, alcoolul si noaptea nedormita. Fratilor nu confundati drumul public cu circuitele de curse, asa ca...aviz amatorilor.

Si multi ar trebui sa stie BMW-UL NU-I PENTRU ORICINE!

O alta remarca care face parte din albumul "Nu-i arma ca AG-ul si nici masina ca BMW-ul" :) .

Ce treaba are una cu alta.....bmw-ul este o "conserva" ca toate altele.... :lol:

PS: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace :) .... o mie de vorbe nu mai au rostul.

Fratilor nu confundati drumul public cu circuitele de curse, asa ca...aviz amatorilor.

Asta niciodata nu o sa se opreasca , nu suntem in stare sa facem si noi o bugata de asfalt , ca in usa , special pt. drag , sa nu ne mai potolim pofta de viteza si adrenalina pe drumurile publice.

R.I.P,CRISTI!

il stiu de mic copil,am crescut in acelasi cartier,baiat de treaba,pacat ...ca profita de faptul ca facea parte dintre "gabori" si in zona nu-l oprea nimeni,ca omora masina aia prin oras "baietii de la 1mai stiu,dar nu recunosc".pacat de tineretea lui :)

Prieten din copilarie cu frati-miu si vecin ... RIP Cristi!

Pacat ca a murit un om, INSA cei ca ei isi merita soarta.

E plina Romania de zmei si de smecheri care sunt mai presus de lege si de bunul simt. Peste 150 km/h in plin oras si mai sunt unii care il compatimesc!!! :) Vorba unui coleg, voi cei care il compatimiti, daca aveati parintii sau copii pe trotuarul ala nu cred ca mai erati asa ingaduitori acum.

O alta remarca care face parte din albumul "Nu-i arma ca AG-ul si nici masina ca BMW-ul" :) .

Ce treaba are una cu alta.....bmw-ul este o "conserva" ca toate altele.... :lol:

Sa ai un Vanos sub capota, lipsa ESP, carosabil aproape inghetat, alcool la bord, minim 150 km/h? Crede-ma ca nu scapa multi din asta!

Pacat ca a murit un om, INSA cei ca ei isi merita soarta.

E plina Romania de zmei si de smecheri care sunt mai presus de lege si de bunul simt. Peste 150 km/h in plin oras si mai sunt unii care il compatimesc!!! :) Vorba unui coleg, voi cei care il compatimiti, daca aveati parintii sau copii pe trotuarul ala nu cred ca mai erati asa ingaduitori acum.

+ 1

pentru nebuni nu exista compasiune !

cum sa-ti mai fie mila de el cand trotuarul ala putea fi plin de oameni nevinovati? cand puteau sa fie rudele noastre? (daca eram noi nu apucam nici sa ne kkm pe noi)

sa-mi sariti toti in cap, dar mie chiar nu-mi pare rau de oameni de genul asta. m-as simti mai in siguranta daca ar disparea toti care o dau in extrema asta.

nu pot sa nu fiu de acord cu tine :)

a gasit ceea ce a cautat!

Sa ai un Vanos sub capota, lipsa ESP, carosabil aproape inghetat, alcool la bord, minim 150 km/h? Crede-ma ca nu scapa multi din asta!

.....si un set de anvelope "late" de vara

Edited by io's