Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

BMW 323CI

MS77XXS

Recommended Posts

mergi pe 325 ci. consumul e acelasi ca si la 323 ci dar puterea face diferenta si taxele nu sunt cu mult mai mari iar ca si intretinere sunt aceleasi costuri ca la o masina normala parerea mea. alege 325 si o sa fii multumit, iar la 330 o sa fii f incantat :) bafta

323 e motor de 2500 si e din generatia mai veche decat cel de 2,2 .

puterea e aceeasi----170, dar se pare ca datorita cuplului superior, si disponibil la turatii mici 323-ul e mai rapid. consumul in schimb nu are cum sa fie ca la 2,2 fiindca motorul e mai mare si de generatie mai veche :), dar daca nu stai in bucuresti nu te va speria consumul . in bucuresti orice masina consuma minim 2-3 litri in plus , la acelasi stil de mers decat in alte orase.

costuri de intretinere : ca la orice e46......un schimb de ulei + filtre 500-800 ron in functie de ulei si filtre. ce te-ar mai interesa ca si costuri , ca sa iti spunem ? nu e o masina foarte scumpa, atata timp cat nu schimbi piese importante. pe articulatie preturile sunt chiar ok, la chestii care tin de motor mi se par destul de mari comparativ cu alte marci.

Pai am zis mai "atata timp cat nu schimbi piese importante"

pompa servo : 1100-1800 ron :) , depinde de unde o iei si ce producator. daca o astepti din germania , stai 2 luni in asteptare , asa am auzit. sau s-o fi stricat tirul care i-o aducea lui catuxxx, de a durat atat la el

nu vreau sa ma gandesc cat ar costa ceva la motor. dar se spune ca sunt fiabile bmw-urile in 6 cilindri, asa ca speram sa fie adevarata legenda si gata :lol:

Edited by mihai20

Pai am zis mai "atata timp cat nu schimbi piese importante"

pompa servo : 1100-1800 ron :) , depinde de unde o iei si ce producator. daca o astepti din germania , stai 2 luni in asteptare , asa am auzit. sau s-o fi stricat tirul care i-o aducea lui catuxxx, de a durat atat la el

nu vreau sa ma gandesc cat ar costa ceva la motor. dar se spune ca sunt fiabile bmw-urile in 6 cilindri, asa ca speram sa fie adevarata legenda si gata :lol:

Pentru aia aia noua am stat o saptamana si pentru alea doua SH insumat am stat o luna.