Jump to content

exista senzor?

CosminD

Recommended Posts

salut! exista senzor pentru becurile care lumineaza numarul de inmatriculare?

la mine se aprinde in bord martorul pr un stop de pe partea stanga...dar ele merg...toate becurile de acolo, in schimb nu merg cele de la numar.

o fi de acolo? stiti sa-mi spuneti ce fel de becuri imi trebuie acolo?

Sper ca nu-i vreun scurt-circuit ceva...

Aaaa, si mi s-a parut ca becurile de la stopul din stanga sunt mai slabe decat la cel din dreapta...

Merci si La multi ani!!!

Cred ca depinde de echiparea masinii din moment ce unii spun ca nu dau eroare. De exemplu mie imi da eroare in momentul in care nu imi merge nici un bec de la numar, acum am unul ars de cateva luni si nu imi arata nimic asa am mai patit in momentul in care nu a mai functionat si cel de-al doilea mi-a aparut eroare in bord. Probabil ca instalatia are un consum presetat si din cauza asta imi afisa eroare cand le aveam arse pe amandoua. Separt pe becurile de stop frana si pozitie arata din prima daca un bec e ars.

ok...nu am inteles nimic...cei care spuneti ca apare eroarea in bord, puteti va rog sa-mi spuneti si cum arata aceasta eroare?

si nu in ultimul rand, va rog, spuneti-mi ce fel de becuri se pun acolo...ca tre` sa-mi iau...ca-s arse amandoua....Merci

intra pe linkul asta.. http://am_application.osram.info/publish/index_en.html

selecteaza tipul masini si o sa vezi toate tipurile de becuri pentru fiecare reper :) ...

pentru lampi sunt 12 v 5w sv 8,5

LE: la mine cand s-a ars un bec imi arata portbagajul deschis...

Edited by cristianiorga22

ok...nu am inteles nimic...cei care spuneti ca apare eroarea in bord, puteti va rog sa-mi spuneti si cum arata aceasta eroare?

si nu in ultimul rand, va rog, spuneti-mi ce fel de becuri se pun acolo...ca tre` sa-mi iau...ca-s arse amandoua....Merci

Cand ti se ard becurile ce-ti lumineaza numarul de inmatriculare, iti da in bord eroarea standard de bec ars/lipsa pe spate si pe partea pe care ti s-a ars.

Indiferent ce bec nu mai functioneaza: semnalizare, stop, ceata, etc., o sa primesti acelasi info pe bord si de altfel pe ce parte este ars.

Cu alte cuvinte, schimba becurile si vei observa ca nu o sa mai ai eroare pe bord.

Aaaa, si mi s-a parut ca becurile de la stopul din stanga sunt mai slabe decat la cel din dreapta...

In cazul asta iti este oxidata mufa de la stop si "masa" este afectata direct de acest lucru.

Rezolvare: schimbarea mufelor sau legi firul de masa direct de partea metalica din stop.

Oricum, preferabil ar fi sa se ocupe un electrician de treaba asta.

Spor.

Edited by Risti

Gasesti la aproape orice benzinarie, sunt micute si au desen pe ele sa vezi care de unde sunt!

Eu nu stiu sa imi dea eroare in bord de la becu ars la numar...cel mai probabil ai firele de pe soclu oxidate ... si eu am avut problema asta si se pare ca majoritatea e46 au!

Cand sunt oxidate contactele de la mufa si variaza intensitatea luminii becurilor de pe lampa respectiva ( dar atentie! nu arse!!) in momentul in care semnalizezi acestea vor clipi foarte repede si de asemenea sunetul din bord asociat semnalizarii se va auzi in secvente mult mai apropiate si mai rapide ... si treaba asta variaza in functie de cum face contact pinul respectiv ,...cel putin asa era la mine

Eu stiu ca dau eroare numai cand sunt arse amandoua. In rest nu. Mai mult ca sigur ai un contact oxidat de la un stop. Cele de marsharierre merg sau cel de ceata?

La mine apare eroarea pe bord pentru fiecare din cele 2 becuri de la numarul de inmatriculare.

Daca un contact este oxidat, dar totusi ai tensiune in circuit, nu o sa ai eroare pe bord.

Eroarea pe bord apare numai atunci cand circuitul electric este intrerupt: bec lipsa sau bec ars.

pai ai 2 pe laterale stopuri adica si unu in interior

asta este cauza pt care se aprinde martorul in bord

Pai daca omul a zis ca-i functioneaza toate becurile de pe spate mai putin cele sau cel de la numar, cum ai dedus tu ca stopul de la frana este problema?