Jump to content

Sigla ///M Power

adi1987

Recommended Posts

off, ati si sarit pe el.. poate vrea sa o transforme in M pe viitor (sa ii spuna scaune, volan,bord,motor,cutie,diferential si tot tacamul) dar a inceput si el "cu inceputul", gen emblemele :)))

Sti cum este ,multi vad putin cunosc ..Eu cand am adus masina in tara ,avea lipit pe spate o emblema cu semnul ///M..Si am auzit vorbe de la cativa baieti care au trecut pe langa masina ....''Uite asta este M ,am vazut eu o emisiune la Top Gear ,unde spuneau ca masinile astea cu M au cele mai nervoase motoare de la BMW'' :) ..

Bineinteles ca am dat jos semnul ,pt ca nu am vrut sa se ia de mine ''raceri''la semafoare :lol: ...

eu la capitolul asta am avut noroc, neamtul de la care am luat-o a avut bun gust (relativ, ca totusi l-a mancat pe el in anus sa ii puna volan mic, sport din mahon care acum face ca toti dracii si strica tot interiorul) si a dat jos absolut toate inscriptiile de pe masina, inclusiv motorizarea,

off, ati si sarit pe el.. poate vrea sa o transforme in M pe viitor (sa ii spuna scaune, volan,bord,motor,cutie,diferential si tot tacamul) dar a inceput si el "cu inceputul", gen emblemele :)))

Sti cum este ,multi vad putin cunosc ..Eu cand am adus masina in tara ,avea lipit pe spate o emblema cu semnul ///M..Si am auzit vorbe de la cativa baieti care au trecut pe langa masina ....''Uite asta este M ,am vazut eu o emisiune la Top Gear ,unde spuneau ca masinile astea cu M au cele mai nervoase motoare de la BMW'' :) ..

Bineinteles ca am dat jos semnul ,pt ca nu am vrut sa se ia de mine ''raceri''la semafoare :lol: ...

app de raceri.. seara din 5-6 stopuri cred ca la cel putin 2 am noroc sa dau dee cate un racer care sa vrea sa se dea cu mine, sa imi demonstreze ca masina lui e mai tare decat motanul meu. Inainte imi mai puneam mintea cu ei, dar acum am obosit,singurii pe care ii mai terorizez sunt aia cu logane tunarite si nike pe luneta

of

app de raceri.. seara din 5-6 stopuri cred ca la cel putin 2 am noroc sa dau dee cate un racer care sa vrea sa se dea cu mine, sa imi demonstreze ca masina lui e mai tare decat motanul meu. Inainte imi mai puneam mintea cu ei, dar acum am obosit,singurii pe care ii mai terorizez sunt aia cu logane tunarite si nike pe luneta

:) :lol: oare tu te auzi ce spui ? :) :) sunt sigur ca nu ai somn noaptea :D :) este chiar tragica situatia

Omule daca ai sigla BMW pe capota asta nu inseamna ca si tu sa crezi ca esti zmeul soselelor, trebuie sa te impaci cu ideea ca nu ai masina sa te dai cu ea chiar daca ea este bmw ,poate ala cu logan crede ca are masina mai noua si mai buna decat ce ai tu ....de asta ce spui ??? te pui cu mintea tuturor nebunilor ?

SE PARE CA DA

COPILARISME

P.S. Imi cer scuze daca te-am jignit in vre-un fel , dar eu nu ma mai pot oprii din ras :D ai mai facut si thread sa te faci de ras ...

Edited by edy1092

nu m-ai jignit, stai linistit.. Nu e vorba de regele soselelor sau zmeu, doar ca n-ai inteles nimic din ce am vrut sa spun:))) O sa iti explic in detaliu pe PM ca sa nu iti fac haos pe topic....Oricum spor la impodobit masina cu sigle de M

Am inteles foarte bine ce vrei sa-mi spui dar fiecare isi traieste viata in felul lui, pt unii conteaza enorm de mult sa plece primii de la semafor si daca il face unu cu o masina mai veche nu poate dormii linistit noaptea ...pune capul pe perna si strange bani sa-si caute alta masina, mai sunt altii ca mine care nu sunt interesati de viteza de curse de masini de 300cp deoarece nu imi sunt de folos, imi sunt arhi suficienti 150 cp tocmai din cauza asta mi-am si cumparat masina de 150cp ..daca vroiam 200 sau mai multi fii sigur ca-mi cumparam fara stres .... credema pe cuvant, eu cand pun capul pe perna ma gandesc la alte probleme existentiale mult mai importante pt familia mea decat la gusterul cu logan ce incearca sa se dea cu mine la semafor

Urmaresc acest topic si ma minunez , omul acesta este foarte stresat din cauza faptului ca nu are sigla M pe portbagaj ......s-a ajuns deja la 3 pagini in acest thread

Edited by edy1092

Ce reprezinta pentru tine sigla de M Power????

Daca te face sa te simti mai bine fizic sau psihic.... parerea mea este sa cumperi o duzina si sa le montezi peste tot, vorbesc serios. Dar daca vrei sa arate mai bine masina, obiectiv vorbind..... incearca sa nu montezi flegme cu M power.

Gata m-ati convins, nu mai sunt curios sa imi pun nici o emblema, jeeesss

las masina exact asa cum e acum!!

Ce reprezinta pentru tine sigla de M Power????

Daca te face sa te simti mai bine fizic sau psihic.... parerea mea este sa cumperi o duzina si sa le montezi peste tot, vorbesc serios. Dar daca vrei sa arate mai bine masina, obiectiv vorbind..... incearca sa nu montezi flegme cu M power.

Gata m-ati convins, nu mai sunt curios sa imi pun nici o emblema, jeeesss

las masina exact asa cum e acum!!

O decizie inteleapta :) ...

Am sa fiu scurt. (in raspuns, evident, ca mai nou totul se interpreteaza)

1. Sa isi comande emblema originala, sa faca treaba calumea(desi lumea e rea). Ca pe producator e facuta sub patent BMW. Deci ceea ce spuneam eu intr-un topic se pare ca aici e dus la extrem. Oare nu se face apa BMW? Ca sa ni se poata spune sa spalam masinile doar cu apa aia .. ca deh, e oem.

Da ce are daca o ia pe producator? Nu ii transforma compactul in M3?

2. M Power se refera la motorizare, iar eu nu cred ca motorul tau e de serie si nu produs de departamentul M.

Deci mi se pare foarte aiurea sa iti pui asa ceva pe masina. Cu buna stiinta.

3. Pentru ce ai vrea sa stie toata lumea ca tu ai ceva M pe masina? Oricum, majoritatea care se uita la emblema aia o sa te faca virgula cocalar si o sa mearga mai departe. Nici nu le va trece prin cap sa se uite ca ai tu pachet M.

Mi se pare mai de bun gust sa ai doar ceea ce a pus fabrica(daca tot e sa ne batem in OEM) sau doar emblema marcii.

Nah ca am fost mai lung.

... daca te face mai fericit aceea emblema , cumpar'o si dai cu superglue .Tu sa fi fericit nu eu, la cate "M"-uri am vazut pe sosele deja a devenit ceva obisnuit si nu-mi stirneste nici macar o reactie cand le vad. Tu sa iti faci damblaua si cand te-ai saturat de ea o dai jos o vinzi la un altu si reincepem povestile cu cocalari si masini de tarani ( nu am facut nici o remarca la persoanele de fata) :).

Incearca la cei care dezmembreaza BMW-uri...pe unele mai exista asa ceva mai ales ca au adus ataea din Germania pt dezmembrat

Daca vrei sa iti pui sigla nu ai decat...gusturile nu se discuta..de aceea nu sunt in masura sa dau sfaturi pt asa ceva...

E vb de gusturile fiecaruia pana la urma... :)