Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Ajutor cumparare x5

autoad

Recommended Posts

sunt acum in discutii pentru achizitionarea unul x5 2008. am sunt la bmw ca sa imi dea un istoric ceva despre masina pe baza seriei vin si nu vor . imi spun ca este confidential. este totusi un pic ciudat pentru ca nu mi se pare corect ca o reprezentanta sa imi spuna despre istoricul masinii abia dupa ce am cumprat masina si pot sa iau teapa original. puteti voi sa ma ajutati cu niste informatii daca va dau seria masinii?

pai du-te cu proprietarul masinii la reprezentanta si cere un istoric. sau daca masina e la reprezentanta , proprietatea bmw ro. , ar fi normal sa iti dea istoricul, ei au o obligatie de informare, trebuie sa iti dea toate datele despre masina. Mai bine ii ameninti ca nu mai cumperi daca nu iti arata. probabil ca le-a fost lene

prin telefon nu cred ca o sa iti dea nimeni nimic. Nu se poate cere de la orice reprezentanta BMW istoricul masinii? poate gasesti una mai aproape si te duci in persoana. Le spui ca vrei sa cumperi si doar nu sunt batuti in cap. Le dai proprietarul la telefon, il suni, da datele personale si iti dau istoricul.

am vb si la sibiu si la cluj la reprezentanta. asta ii super tare treaba .

1.ei imi spun ca daca masina ar fi in germania ar putea sa ii vada istoricul ei , dar daca masina este in romania de la inceput nu pot sa vada asa ceva pentru ca nu au baza comuna de date intre reprezentante din orase diferite. mi se pare o aberatie treaba asta.

2. am sunt la reprezentanta in orasul in care este masina si unde s-au facut reviziile si de acolo mi-au spus ca nu pot sa imi dea astfel de date pentru ca sunt confidentiale . treaba tare este ca nu dau astfel de date pentru ca se fac tot felul de smecherii cu km dati inapoi ....pai logic cum naiba ajuta ei pe cineva care vrea sa cumpere o astfel de masina ca sa nu ia teapa cu km cand de fapt ei nu vor sa spuna. mi se pare ca totul este pe dos in povestea asta

Mie mi-au spus la Filaret toata istoria masinii din germania , iar in sistemul romanesc nu au acces decat daca masina a fost in garantie , orice alt istoric dupa aceasta perioada il poti vedea exclusiv la reprezentanta sau serviceul care a efectuat schimbari, reparatii .

Numai daca proprietarul este de acord iti pot da istoria masinii.Tre sa te duci cu el la bavaria

2. am sunt la reprezentanta in orasul in care este masina si unde s-au facut reviziile si de acolo mi-au spus ca nu pot sa imi dea astfel de date pentru ca sunt confidentiale . treaba tare este ca nu dau astfel de date pentru ca se fac tot felul de smecherii cu km dati inapoi ....pai logic cum naiba ajuta ei pe cineva care vrea sa cumpere o astfel de masina ca sa nu ia teapa cu km cand de fapt ei nu vor sa spuna. mi se pare ca totul este pe dos in povestea asta

Si in Germania daca te duci,tot nu vei afla istoricul :) Decat daca proprietarl este langa tine si e de acord

sincer mie mi se pare corect sa imi spuna istoricul unei masina pe care vreau sa o cumpar. eu zic ca asa mult mai usor se poate reduce numarul celor care umbla si masluiesc masinile. ei acum pot sa faca ce vor pe la km pentru ca stiu ca baietii de la reprezentante le protejeaza spatele.

si cum am mai spus cei de la reprezentanta cum pot sa imi spuna istoricul unei masini din germania , dar nu vor sa imi spuna istoricul unei masini care isi face garantia la ei.

ce am reusit pana acum sa aflu de pe net este ca a fost fabricata in 10.2007...restul ....

• 2 weeks later...