Jump to content

vand

Recommended Posts

nu citeste MP3.

Nu pot sa ii fac poza ca este montat pe masina. Ce anume te intereseaza? este fabricat in 05/2004.Am mai avut un DVD si nu mai imi doresc altul ca imi anulase comenzile de pe volan, multam de oferta.

Edited by dorub98nic

Schimb cu un radio cd business fara mode impecabil (fara zgarieturi si stersaturi) si diferenta vrei ?

RAIN dar sa shimbam si volanele, [daca cel din poza este pe masina ta], al meu este in 4 spite cu comenzi si ne intelegem, mai pun eu diferenta, mai lasi tu ce spui?

daca da da un beep 0765378223 - 0731338000

Edited by dorub98nic

Poate reusesti sa`l vinzi pe al meu (la un pret mai mic) si cu dif de la mine ai scos banii :)

si care este diferenta pe care o oferi tu ? spune-mi tu primul ca sa stiu daca ma bag cu tine, pentru ca mai am o oferta.

Poate reusesti sa`l vinzi pe al meu (la un pret mai mic) si cu dif de la mine ai scos banii :)

si care este diferenta pe care o oferi tu ? spune-mi tu primul ca sa stiu daca ma bag cu tine, pentru ca mai am o oferta.

ok Stefan vino sa iei aparatul, nu am reusit sa ati dau repy la mesaj pt ca de 2 ore incerc sa intru pe forum si nu reusesc, net de la Romtelecom, sunama sa vorbim.

Edited by dorub98nic

max 200 ron

[/quote

nu sunt interesat de schimb, ia venit inlocuitorul la al meu si nu am ce sa fac cu al tau Rain, vinde-l tu si vorbim pentru ca acum nu mai grabesc dar nici sa mai las la pret.

Edited by dorub98nic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.