Jump to content

Schimb E46 sedan, 320i, 170 cp

razvanion

Recommended Posts

Km: 138.500 (m-am dus cu cheia la AB, si au iesit km din cheie la fel cu cei din bord)

An: 2003

Motor: 2171 cmc, 125 kW

Dotari: navigatie mare cu modul TV, clima, xenon AM, senzori parcare spate, volan sport cu comenzi, pilot automat, bluetooth ... si alte optiuni comune la E46

Masina arata si functioneaza foarte bine (zic eu) ... poze cu ea cand o mai iesi soarele

Nu ma intereseaza sa o vand, doar un schimb cu un cabrio, seria 3, +/- diferenta, acolo unde e cazul

Un pret orientativ pt schimb: 9500 euro

Km: 138.500 (m-am dus cu cheia la AB, si au iesit km din cheie la fel cu cei din bord)

An: 2003

Motor: 2171 cmc, 125 kW

Dotari: navigatie mare cu modul TV, clima, xenon AM, senzori parcare spate, volan sport cu comenzi, pilot automat, bluetooth ... si alte optiuni comune la E46

Masina arata si functioneaza foarte bine (zic eu) ... poze cu ea cand o mai iesi soarele

Nu ma intereseaza sa o vand, doar un schimb cu un cabrio, seria 3, +/- diferenta, acolo unde e cazul

Un pret orientativ pt schimb: 9500 euro

Si km aia au puscat cu istoricul inregistrat de masina in strainatate ? :)

dar de unde stii tu ca masina a iesit vreodata din tara???

poate e cumparata din RO!

oricum, imi place ca te amuza topicul meu, si uite pt tine masina asta are 600.000 km la bord REALI, e bine? .. sau si astia sunt putini?

... nu inteleg ce vrei sa spun, daca atati imi arata in bord?!?! mare e gradina lui Dumnezeu!

Nu are rost sa te superi pe om. Tu ai fost destul de laconic in informatii....de unde o ai,daca e rulata numai in tara,etc.

Plus, sa stii ca pot fi "aranjati" km si in cheie.

Asteptam poze cu ea...sunt convins ca e frumoasa.

spor la vanzare!

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.