Jump to content

Vand BMW 320i Cabrio, 07/2002

tonyto333

Recommended Posts

Vand BMW 320i Cabrio, 07/2002

Gasiti aici toate detaliile si pozele: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=71988

Mi se pare ca trebuie sa pun neaparat si detalii complete aici chiar daca exista masina in forum asa ca dau copy/paste din autovit.

Pret: An Fabricatie: 2002 Carburant: Benzina

Rulaj: 151,000 km Capacitate: 2,200 cmc Putere: 170 CP

Dotari:

CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA;

CONSUMABILE SCHIMBATE ACUM 1000KM+PLACUTE FRANA. CAUCIUCURI NOI, FULL OPTIONS. PIELE IMPECABILA. FARA NICI O PROBLEMA DE FUNCTIONARE! CAM 6-7000KM IN RO. SCAUNE EL. PROTECTIE LA RASTURNARE, PERDEA PARAVANT PT SPATE, DVD+CAS. CU NAVI MIC!

Pret: 9.500 euro usor negociabil garantez ca merita.

specific ca acea zgarietura o fac eu. Cine cumpara masina va avea o masina ca noua.

Masina nu are nici o problema si garantez pt ea.

Tel: 0763.63.63.69

YM si e-Mail: a.antonionicolas@yahoo.com

In seara asta pe zapada erai cumva la Piata Iancului la statia de masina 311 oprit ? :)

:)) da.

tu erai cu coupe-ul ala cumparai ceva de la unu cu un golf 3 [sau ii vindeai] :)

m-am uitat putin la masina ta ca-i frumoasa foc :lol:

Edited by tonyto333

In seara asta pe zapada erai cumva la Piata Iancului la statia de masina 311 oprit ? :)

:)) da.

tu erai cu coupe-ul ala cumparai ceva de la unu cu un golf 3 [sau ii vindeai] :)

m-am uitat putin la masina ta ca-i frumoasa foc :lol:

Da , eu eram . Si mie mi-a sarit in ochi ca era cabrio si parca mai vazusem masina prin cartier si nu eram sigur !

Foarte frumoasa !

Spor la vanzare !

un schimb cu masina mea + diferenta nu te-ar interesa? :lol:

Nu, multumesc. :D

@ Stefan - hai ca ne-am vazut si azi. m-ai claxonat ca pe femei, te-am salutat cu sanatate :))

stau in "cartier" si merg acolo la farmacie sa-i mai cumpar diverse lucruri copilului. :)

A! Curata si tu masina aia de zapada calumea :) noroc ca am garaj si-i curata mereu :)

Edited by tonyto333

un schimb cu masina mea + diferenta nu te-ar interesa? :lol:

Nu, multumesc. :)

@ Stefan - hai ca ne-am vazut si azi. m-ai claxonat ca pe femei, te-am salutat cu sanatate :))

stau in "cartier" si merg acolo la farmacie sa-i mai cumpar diverse lucruri copilului. :)

A! Curata si tu masina aia de zapada calumea :) noroc ca am garaj si-i curata mereu :D

Eu stau in blocul cu farmacia si iesisem din spate . Am curatat zapada , dar e gheata ce a ramas pe masina :D

@ MYX - nu era jegoasa, era doar plina de zapada pe spate :lol:

am uitat sa specific:

Cel care o cumpara va mai primi un set de jante cu cauciucuri aproape noi [90%] de iarna. Deci are si jante cu cauciucuri de vara si jante cu cauciucuri de iarna ambele sunt ca noi. cele de vara sunt Pirelli si iarna Continental.

Masina are trase cabluri pt sistem audio - statie, subwoofer.

Iar pretul este negociabil :)

Edited by tonyto333

Am uitat sa specific un lucru f important.

Masina are carte service cu toate reviziile trecute + toate carticelele, am si actele din Germania cu care a venit si alte hartogarii. Chiar si cartea din Germania... nu stiu cum de a ramas :)

ce vrei sa iti iei?

am gasit un 530D, 2005, pachet M in & out, berlina, de la un prieten.

cea mai interesanta oferta de schimb a fost cu un seria 1, 118D, 09.2004. Vroia schimb pe schimb...

am mai primit oferte cu seria 5 modelul mai vechi dar nu ma intereseaza, hiunday coupe, E-class si audi a4 :)

up-ul saptamanal :lol:

am mai primit oferte de schimb cu ML si audi A6 si o oferta de cash de 8.500e :)

Masina este impecabila si nu am de ce sa negociez.

Nu ma grabesc. Vine vara :)

Eu zic sa o dai si la 8500 poate pierzi mai mult daca astepti. Vine vara e frumos cu cabrio, dar vine si iarna si ma cad 1.000-1500E sub brad :)

UP merita. Bafta.

Numai bine.

te cred. oricum acum sunt mai ieftine. si am pus-o cu 1.000 si ceva de euro mai putin decat cea mai ieftina de pe net.

Eu zic ca in primavara cand da caldura preturile la cabrio vor mai creste, nu vor cadea. Am mai vandut masini cu pretul pe care l-am refuzat altora. L-am refuzat mai ales pentru ca mi-a dat SMS sa-mi faca oferta :)

sunt 20mil totusi. bani pe care ii baga in alte masini. Are cauciucuri noi - daca o ia din alta parte o sa ii cumpere cauciucuri.

are revizia si placute frana schimbate [totul pe carte service] - lucru pe care il face daca ia de la altii.

plus alte maruntisuri - reglat faruri, pus cd-player, cabluri audio profesionale cu mufe aurite...

ii dau bonus si bradutzul odorizant :lol:))

te cred. oricum acum sunt mai ieftine. si am pus-o cu 1.000 si ceva de euro mai putin decat cea mai ieftina de pe net.

Eu zic ca in primavara cand da caldura preturile la cabrio vor mai creste, nu vor cadea. Am mai vandut masini cu pretul pe care l-am refuzat altora. L-am refuzat mai ales pentru ca mi-a dat SMS sa-mi faca oferta :)

sunt 20mil totusi. bani pe care ii baga in alte masini. Are cauciucuri noi - daca o ia din alta parte o sa ii cumpere cauciucuri.

are revizia si placute frana schimbate [totul pe carte service] - lucru pe care il face daca ia de la altii.

plus alte maruntisuri - reglat faruri, pus cd-player, cabluri audio profesionale cu mufe aurite...

ii dau bonus si bradutzul odorizant :lol:))

Eu am tras concluzia ca daca nu primesti cat vrei pe el il ti si la vara pt tine, dar vine iar iarna +1 an la masina si va scadea. Tu sti ce treburi ai dar daca nu e musai sa o vinzi pastreaz-o ca e o masina SUPERBA

Voie buna.

Nu stiu cat de bine se dau cabrio in perioada asta, cat despre pret....sunt si mai ieftine. Personal am vizionat un 320ci din 2002, negru, piele, TV, etc. Ultimul pret a fost 8500. La o prima testare masina era ok, motor ft bun din cate mi-am dat eu seama, fara zgarieturi, singurul lucru ce nu mi-a placut au fost jantele.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

nu stiu ce masina era aia pe care ai vazut-o dar asta iti garantez ca are KM aia reali. Nici nu trebuie sa fii cunoscator sa-ti dai seama. Te uiti la cat de bine arata. Pe mine m-a uimit din prima pielea cat de bine arata ca asta nu ma asteptam sa arate asa deoarece am vazut E60 seria 5 deci, din 2005 cu pielea vai de ea.

Este intr-adevar o masina super din toate punctele de vedere.

iti mai aduci aminte daca avea cauciucuri noi PIRELLI si revizia facuta acum 1.500km? :) fa un calcul cam cat costa chestiile astea 2 la o masina si vezi la cat iesi. Asa m-am mai bucurat si eu cand mi-am luat un E90 mai ieftin si am dat 17mil pe cauciucuri [dunloop], mai pune si montaj, echilibrat [eventual indreptat jante], + 8mil revizia = 25mil = 600 si ceva de euro.

Ideea era ca la 8500 o dau oricand. asa pot sa o tin si pana la vara si o dau oricum cu banii astia. daca o tin pana atunci o dau cu mai mult de 9.000.

Nu ma grabesc.

P.S. eu zic ca masina mea arata mai bine. si ca spuneai de jante - a mea are toate ornamentele cromate si jantele la fel ca sa se asorteze. ala are doar putin de jur imprejurul grilei fata si are jantele alea cu adevarat nepotrivite.

Edited by tonyto333

• 2 weeks later...