Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

NAVI PROFESSIONAL

MERSOIUIONUT

Recommended Posts

Daca are navi-ul original nu poti dar exista ceva unitate ce se pune in loc de cea originala si poti sa vezi filme. Am vazut ca se ocupa o firma din Budapesta dar costurile sunt in jur de 1000 euro - e posibil ca masina sa aiba aceasta unitate after market dar totusi putin probabil :).

O sa prinzi vreo 4-5 posturi maxim, Antena 3, Realitatea, TVR2, TVR1 si cam atat.

Si in plus de asta la BMW nu se vad in mers, trebuie sa iti pui ceva interfata care te mai costa cateva sute de euro. Am pe un Audi si mi se vede TV in mers, poate ca o fi diferit la Audi sau poate ca am montata interfata.

Mai am o rugaminte sa-mi mai raspundeti la o intrebare in legatura cu cutia automata la Bmw 520d an fabricatie 2006.Am vazut ca la Vw Passat are la cutia automata(DSG) drive si sport, la Bmw nu am vazut decat Drive, imi puteti spune are vreun buton ptr sport Bmw-ul?

Va rog lamuriti-ma..

Cu rspect,

Ionut

si daca dau pe drive + schimb vitezele manual nu?dar nu are un buton de sport sau spre ex la DSG la Passat daca esti in modul Drive si apesi usor pe acceleratie iti schimba la 2000rpm daca apesi mai tare pe acceleratie iti schimba la 400rpm asa e si la Bmw?

Iti multumesc ptr raspuns dar vreau sa stiu cam tot despre cutia asta automata

si daca dau pe drive + schimb vitezele manual nu?dar nu are un buton de sport sau spre ex la DSG la Passat daca esti in modul Drive si apesi usor pe acceleratie iti schimba la 2000rpm daca apesi mai tare pe acceleratie iti schimba la 400rpm asa e si la Bmw?

Cand tragi de schimbator in stanga este "Sport". Apoi daca dai in fata sau in spate trece pe manual. E altfel decat la Wv. Pe scurt: ai "sport" si la BMW.

pe Drive schimba daca apesi normal pe la 2500-3000 zic eu . iar daca fortezi putin pedala chiar si pe drive schimba de pinde cat de tare ai apasat pe pedala (4000-5000) si cu kickdown ajunge pe la 5800 asta pe drive .

pe Sport schimba putinel mai greu cam in plus +400-500 rpm fata de drive iar cu kickdown schimba chiar si pe la 6200rpm .

pe manual o controlezi tu dar nici chiar 100% daca nu esti in viteza nu ai cum sa dai pe a 4 :lol: tot ceva de genu treptat trebuie sa le iei .

bafta :)

As mai avea niste intrebari daca ai putea sa-mi raspunzi...

La seria 5 an 2006 am loc ptr stick ca sa bag muzica pe el?

Si in legatura cu navigatia de unde gasesc si eu un dvd cu harta europei 3d ca am navi professional?

Si daca fac un dvd cu muzica mi-l citeste?

In legatura cu consumul real cam cat consuma un 520d in oras si in afara si mai ales cu cutie automata?

As mai avea niste intrebari daca ai putea sa-mi raspunzi...

La seria 5 an 2006 am loc ptr stick ca sa bag muzica pe el?

Si in legatura cu navigatia de unde gasesc si eu un dvd cu harta europei 3d ca am navi professional?

Si daca fac un dvd cu muzica mi-l citeste?

In legatura cu consumul real cam cat consuma un 520d in oras si in afara si mai ales cu cutie automata?

nu cred ca ai loc special ptr stick dupa cum stiu eu ca optinuea asta exista la seria 7 ..

Cd-ul de harta 3d sa gaseste ori la dealeri Bmw sau il cumperi de la cineva si se instaleaza pe masina . il pui in modulul de navigatie si citeste din el . dar nush sigur daca trebuie facut genu Format mai intai .

Iar ca consum la E60 din 2006 cu motor de 2000 Disel cam astea sunt valorile :

6.9 l/100km in afara orsului .

9.3 l/100km in oras

dar sa nu te iei dupa valorile astea ca nu sunt fixe mai ales la traficul din Bucuresti ... dar la drum lung cam asa consuma :)

Bafta .