Jump to content

Jante E36 !

Valentin_LMB

Recommended Posts

Vine primavara . ma bate gandu sa imi iau un set de jante pt utilaj . Acum incep problemele :

Sunt cam nehotarat referitor la dimensiune . In specificatiile tehnice ale masini sunt admise pana la 16toli .

Daca pun ceva pe 17toli exista riscul sa atinga ?! Cand spun ma refer chiar la toate situatiile ; la gropi , la denivelari , cand am masina incarcata (ca doar nu merg numai singur in masina) !

Ma gandeam ca un 7.5j , max 8j ar fi suficient , insa daca cumva gasesc un model care imi place si este mai lat care ar fi maximul ce poate intra in cazul meu ?

Ce ET ar fi corespuzator pt masina mea ?

Si nu in ultimul rand astept propuneri si pareri referitoare la model , nu ma intereseaza daca janta este OEM sau Replica .

Momentan am vreo 300 de euro adunati , pana in primavara mai se aduna ceva , vi se pare o suma buna pt a achizitiona niste jante sau ar mai trebui sa astept ?

P.S. masina este un e36 318i cu suspensie normala(care momentan nu se schimba) , deci trebuie luat si acest aspect in calcul .

Astept parerile voastre !

Edited by Valentin_LMB

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Asta aş pune eu pe E36:

http://www.dtmpower.net/forum/attachments/aus-classifieds/26330d1108032091-wtb-style-29-e36-bmw-bbs-rims-wheel.jpg

http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/50/l_1a6e72e7dab648cabd2ee118b35168d1.jpg

http://carphotos.cardomain.com/ride_images/3/237/4781/25592390480_large.jpg

Edited by Ciupanezu

Cat timp ai peste ET38 nu o sa ai probleme. Poti sa pui si ET mic, dar atunci o sa ai nevoie de cauciucuri inguste ca sa nu iti atinga, probabil sa tragi si de aripi (depinde ce et are janta si cat de lata este).

Arunca un ochi aici si vezi.

asa si ce apare acolo aia inseamna ca pot sa-mi pun??? 8x17 225/45 et 47 mi-a dat la style 133 ....

:) si mai sunt unele si cu et41 ... deci de unde => intrebarea 2 .. minim este 40 sau 38 cum ai zis tu alex??

Thx

:lol: si mai sunt unele si cu et41 ... deci de unde => intrebarea 2 .. minim este 40 sau 38 cum ai zis tu alex??

Thx

Merge fara probleme si 38 :) La seria 3 tot ce este peste ET35 merge (la et fix 35 s-ar putea sa ai probleme pe spate doar daca ai gume de 245/45/17 de exemplu, in schimb daca ai 225 nu iti freaca). Dar am zis ET38 ca de acolo nu mai ai probleme.

UitĂŁ-te pe site-ul lui CĂŁlin Âşi pe celelalte site-uri de jante replici.

la Calin pe site mam uitat deja , insa nu prea vad are rost sa ma complic sa cumpar din alte orase . Tocmai dasta ma intereseaza un magazin in Bucuresti , magazin nu site , pt ca altfel iti formezi o parere cand vezi direct obiectul vizat !

nu tin neaparat sa fi noi , dar din ce am cautat pana acum nu am gasit nimic care sa imi placa si sa se incadrezi in suma de bani de care dispun .

Oricum nu ma grabeste nimeni , doar este iarna . Pana in martie am tot timpul sa ma decid !

sunt vreo 2 magazine aka vulcanizari care au jante interesante.. Auto-soft pe dudesti si am mai vazut una de la victoriei inainte pe 1 mai pe linia de tramvai dupa muzeul taranului imediat pe colt...

Sport

Mersi de raspuns . De autosoft stiam si eu , insa preturile sunt un pic cam piperate . sa mai se duca din zapada asta si o sa dau o fuga si la ceilalti de care ai pomenit !

Edited by Valentin_LMB