Jump to content

Cumpar jante 18' e46 sau optional 17'

Recommended Posts

36116758194 fata

36116758195 spate

pretul pe PM

poza cu cele in cauza mai jos

arata bine insa din pacate nu e ceea ce caut eu....ma rog oricum inca nu sunt hotarat dar oricum pana in martie mai e ..deci mai am timp de gandire.mersi oricum de anunt....

vezi ca o sa te sun azi,am toate cele 4 jante la mine poate iti plac si nu le mai car inapoi :)

36116758194 fata

36116758195 spate

pretul pe PM

poza cu cele in cauza mai jos

arata bine insa din pacate nu e ceea ce caut eu....ma rog oricum inca nu sunt hotarat dar oricum pana in martie mai e ..deci mai am timp de gandire.mersi oricum de anunt....

vezi ca o sa te sun azi,am toate cele 4 jante la mine poate iti plac si nu le mai car inapoi :)

arata f bine insa nu prea sunt ceea ce caut eu...insa e bine de stiut si mai ales ca le-am vazut.mersi oricum de gest.

• 2 weeks later...
Cumpar jante 18' pentru un E46 2.5 doar OEM , preferabil M, dar nu numai, modele care ma incanta foarte mult sunt urmatoarele:

18:

BMW Performance LA wheel/double spoke269,

BMW alloy wheel, M double spoke 135:

BMW LA Individual wheel V-spoke 152

17:

BMW alloy wheel, M double spoke 97

BMW alloy wheel, M double spoke 68

dar si alte modele care sa aiba J incepand de la 7.5 fata si 8.5 spate....dar numai OEM

Astept oferte seriose din pct de vedere al pretului si al starii generale a jentilor si neaparat insotite de poze detaliate cu fiecare janta in parte, precum si a indicelui de uzura al anvelopelor (daca sunt)...... daca sunt echipate si cu anvelope si mai bine.

PS: ofer la schimb sau la combinatie jantele care le am in prezent pe masina BMW LA wheel, radial spoke 73 se vad in poza atasata.

0745697423 sau xristian05.

se modifica partea legata de un eventual schimb cu jantele mele , deoarece ale mele s-au vandut.

se mai adauga la lista de jante:

BMW alloy wheel, M spider spoke 193

daca e nevoie sa postez si poze...cu modele solicitate o voi face...cat mai curand.

Edited by xristian05

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.