Jump to content

VAND Alpine, sistem complet CVA-1000R.

dy2

Recommended Posts

Are cablu de alimentare, cablu de date, antena GPS telecomanda si un cd cu harti.

Functioneaza perfect, arata bine, nu are urme de uzura vizibile.

Pretul este de 450 lei negociabil.

Eventual vand tot sistemul compus din: Display escamotabil 1DIN, model Alpinecva-1000R, Black-Box CVA-1000R, tv-tuner TUE-T012, DVD DVA-5205P, convertor RGB KCE-100V, statie Alpine MRH-F255 5 canale, magazie 6 cd CHA-S604, 3 telecomenzi pentru tv, navi si display, toate cablurile necesare pentru alimentare si transfer date.

Tot sistemul il vand la pretul de 2000 lei.

Contact aici sau pe messenger: dydysoft

Voi pune poze la toate modulele in parte cat de curand posibil.

Edited by dydysoft

interesant....da-i cu o poza!

La cererea ta, postez doar aceste poze si o filmare cu aparatul foto, peste 7 zile o sa revin cu alte poze mai clare.

Eventual pun la bataie si un TV LCD FUNAI, toate la schimb cu o plasma mare!

salut...meniul este in limba romana???

are harta romaniei?

se monteaza in bord cu rama adaptoare 1 din nu? si restu in portbagaj?

Alpine nu are meniu in limba Romana, nici harti in limba Romana, inca nu au scos si nici nu cred ca vor scoate curand.

Am la el un cd cu harta Italiei Austriei si Suediei.

CVA-1000R se monteaza in bord, nu neaparat cu rama, se poate pune navigatia sau dvd-ul sub unitatea cu display, restul, se monteaza unde doreste fiecare, sunt cabluri destul de lungi.

mai multe informatii, pe messenger: dydysoft sau in PM.

Stima.

Statia s-a dat, facem si o reducere pentru forumisti, conform regulamentului, pretul final este: 1600 lei sau pe componente, totul este negociabil, accept schimb cu plasma minim 107 cm +/- diferenta!

mai jos, aveti un link la calitate acceptabila cu intreg sistemul, si ceva poze mai recente, la componentele sistemului.

Bafta la cumparaturi.

alte poze, nu am putut pune mai multe intr-un mesaj.

inca un rand de poze:

Si toate cablurile necesare pentru conexiuni intre componente.

Singurul defect este la player, care are o pata gri in stanga display-ului, pe carcasa, ecranul nu este afectat, stima.

Edited by dydysoft

daca nu e in limba romana si daca nu are harti cu romania atunci pt ce e buna? pt italia austria si suedia?poate se duce cineva acolo si ii trebuie...bafta la vanzare :)

Eu detin hartile pentru Italia, Austria si Suedia.

Se gasesc dvd-uri cu toata europa de est si vest, undeva la 300 euro, deci poti sa cumperi daca ai nevoie de alte harti.

La capitolul, "la ce e buna o navigatie fara harta Romaniei", intreaba si tu pe ceilalti posesori de navigatii Alpine, nu cred ca s-au inventat degeaba, totusi sunt cam cele mai complexe de pe piata, 32 si 64 biti.

Eu nu fac altceva decat sa revand o navigatie Alpine la un pret de 30% fata de Alpineshop.ro.

Cine vrea si stie ce inseamna Alpine, fi sigur ca are alta parere decat tine despre aceasta navigatie.

Mersi de urare, se pare ca am nevoie...

Dau tot sistemul cu toate cablurile, pe un PS3 cu 2 manete si ceva jocuri!!!

Sau dau lcd Funai 30" + sistemulAlpine, pe o plasma 50" !!!

Sau il vand urgent la 1400 lei!!! (pret redus pentru membrii bmwclub.ro)

• 2 weeks later...
A mai ramas de vanzare Navigatia Alpine+telecomanda+modul pal+cd harti+cabluri+manualele pentru montaj, totul la 450 lei, urgent!

Sa stii ca o vreau eu, dar trebuie sa vad exact daca merge conectata la unitatea mea. Da-mi modelul navigatiei sa vad daca e compatibil. Ah, si daca merg harti de Romania vreau sa stiu, ca altfel e degeaba.

Edited by WLF

Daca reuseam eu sa pun harti de romania, nu o vindeam, restul sistemului l-am instalat la mine in masina pana la urma.

Desii, cd cu hartile, este facut cu nero, probabil cineva priceput poate pune si alte harti.

Modelul este ALPINE NVE-055PV, arata si functioneaza, impecabil, se poate vedea si pe youtube la rezolutie de 1080p.

Are conexiuni multiple, prin cablu Ai-net, RCA, modul pal/ntsc, se poate lega la orice unitate cu display Alpine sau care foloseste intrari Ai-net/RCA.

Am si documentatia tehnica, telecomanda originala, cablurile de alimentare, cablul Ai-net, modulul rgb/ntsc.

Daca cauti pe net, vei gasi si preturile la care au fost achizitionate produsele.

Bafta.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.