Jump to content

urmatoarea masina tot BMW ?

alex sabin

urmatoarea masina tot BMW ?  

547 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Sefu nu te lua de interioare...ne certam...mai ales la e36. Pai e cel putin comparabil si aici ii dau dreptate traficantului. La vremea lui bordul de e36 era SF fata de multe. Chiar si acum se prezinta bine fata de alte noutati Edited by michael

Pacat ca a degenerat discutia in comparatii de interior dintre E36 anii 90 si SAAB 2010.

O sa ziceti ca sunt subiectiv, dar dupa ce m-am uitat la poza pe care a pus-o vl4d, eu zic ca interiorul acela e cel putin groaznic de urat.

Si nu zic asta pentru ca eu am E36, pentru ca nu consider ca E36 are cel mai frumos interior.

Din punctul meu de vedere cel mai frumos design de interior (si poate chiar si exterior) il are Alfa Romeo.

Sefu nu te lua de interioare...ne certam...mai ales la e36. Pai e cel putin comparabil si aici ii dau dreptate traficantului. La vremea lui bordul de e36 era SF fata de multe. Chiar si acum se prezinta bine fata de alte noutati

Si mie imi place interiorul de la e36. Ideea era ca fiecare gaseste ceva care ii place si nu e obligatoriu sa fie pe placul tuturor.

@trafik - am ford siera si nu se aseamana(iar Sierra e 82-93 :) ). Insa au un lucru comun: Sierra cu Saab si cu BMW - toate au consola spre sofer.

La faza cu im not the only one pot doar sa rad ... 2 reprezinta majoritatea?

Edited by vl4d

" Am facut referire la sierra ca sa-ti arat cat de invechit mi se pare bordul saab-ului. "

Corect. Tie.

Ca sa intelegi ce ma deranjeaza: exprimarea gen infect. E tipic omului superficial, care gaseste intotdeauna cuvantul cel mai jignitor pentru a exprima ceva.

Nu m-ai jignit pe mine, nu am Saab, cu Sierra asa e, are bord vechi.

Edited by vl4d

pana sa iau bmw-ul acum vreo 2 luni nu am mai avut decat un e30 325. asta se intampla prin 2002. de atunci am schimbat mai multe opeluri(schimb greu marca),deci da urmatoarea va fi tot bmw,nu am avut timp sa ma plictisesc de bmw. sper e92....dar in functie de finante poate fi si e90.

am un prieten care a avut o brera 3.2 ... din 2008 ...e superba si inauntru si afara...se vede ca e desenata cu suflet si inima....si nici nu s-a stricat dar consuma exagerat de mult...si omu' a fost si la verificari la dealer si a vb si pe forum si consuma normal...adica in oras 25-28 si afara vreo 12-14.... asa ca a dat-o si si-a adus un 928gts manual....o BIJUTERIE de masina...si a mai avut un e38 individual ....o masina foarte eleganta dar prea mare ptr traficul urban si locurile de parcare inexistente.....

sunt multe maisni frumoase si de la bmw si de la concurenta...ideea e sa cuplezi posibilitatile materiale cu oferta si sa vezi ce iese...

Nu cred ca va fii iar bmw pt ca nu avem mecanici sa le "dea de cap" atunci cand se strica. :lol:

Asta cred ca s-ar putea spune despre orice marca... tin toate reprezentantele e la fel :)

Inainte am avut un Mondeo si am stat vreo 3 luni cu ea pe butuci, timp in care am fost si la Romcar, si la Colina si la BDT... DEGEABA!!!

urmatoarea masina va fii tot bmw ( sper) un e92 335 facelift...(sper) :)

Ia-ti mai repede, poate ne combinam sa mi-l vinzi mie pe E92-ul de acum...

On-topic: urmatoarea masina va fi tot BMW, m-am obisnuit cu tractiune spate...Iar la concurenta nu vreau sa trec.

Nu cred sa mai schimb marca, m-am obisnuit cu acest tip. Este performant, strong si orientat spre condus, indiferent de tip.

Am avut ocazia sa tot incerc diverse tipuri de masini dar tot BMW-ul ma atrage.

Combinatia de sportivitate, durabilitate, reprezentare, performante, inovatie, tehnica, intretinere, documentatie gasita pe internet (comunitati de forumuri - englezii sunt foarte buni, pacat ca nu stiu si germana) si pret cred ca e cea mai avantajoasa pentru mine.

Nu cred sa fie comunitati mai mari pe internet pentru alte tipuri de masini, BMW e cel mai prezent - sigur si asta spune ceva pe plan mondial.