Jump to content

Redline

r0n1n

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tind sa cred ca o vectra de 150 de cai, sta in fata unui BMW de 170, greutatea spune multe.

in fata ursului nu a stat. a stat chiar in spate rau. vorbesc despre o vectra A de 150cp. dar ... ursu' e mai usor ca e46 ...

Pai ursul are 1000-1100kg, iar e46 are aproape de 1500.

Tind sa cred ca l-as face, poate nu rau, da l-as face.

pai am testat :) 320i de 170 de cai contra unei vectra A de 150, si umblat la ea destul

din mers cred ca sunt cam acolo amandoua, dar cu plecare de pe loc, ca asa se face, bmw-ul intotdeauna pleaca in fata si ramane acolo. daca ai ocazia , incearca, ce ai de pierdut ? si daca te face , presupun ca nu iti ia casa:) in cel mai rau caz face nitel misto de tine ca te-a facut cu o masina cu 10 ani mai veche dar mai usoara cu 200 de kile. (vectra A de 150 ade 1215)

aceeasi vectra cu un e36 320, il face, chiar daca e36-le ii ia plecarea.

vectrele de 150 de cai au 8,2 suta, la fel ca 320 de 170 de cai, dar datorita tractiunii fata, pe plecare stau mai prost.

cand se imbunatateste timpul aflam mai multe date, ca intre timp vectra a primit serpi noi, motor refacut complet, comprimat, proprietarul viseaza sa bata 325 cu ea :lol:. cred ca va ramane la stadiul de vis, dar 320 cred ca il va bate

Edited by mihai20

Asa e MAS, Eu am vazut cum 116 cai de la vectra B, fac 143 si 150 de cai de la bmw sa planga.

Asa ca nu ma mir deloc.

inseamna ca dupa voi....un vecta de 100 de cai e cam acolo cu 150 de cai bmw ? daca 116 cai vectra "face sa planga" un 150 de cai...

am trait s`o aud si p`asta:))

Asa e MAS, Eu am vazut cum 116 cai de la vectra B, fac 143 si 150 de cai de la bmw sa planga.

Asa ca nu ma mir deloc.

inseamna ca dupa voi....un vecta de 100 de cai e cam acolo cu 150 de cai bmw ? daca 116 cai vectra "face sa planga" un 150 de cai...

Eu cred ca tu vrei sa-ti fac desen. E greu de priceput?

Eu am testat masinile astea, toate mergeau in parametri, vectrele le aveam spre vanzare la momentul respectiv, si bmw-urile erau masini personale.

Si acum, dupa 1 an jumate, e46-le nu are nici o eroare pe tester, deci era in parametri.

Am scris, nu vorbesc din carti, jurnale, google, yahoo search, msn search.

Vectra B 1.8 116 cai, e pe acolo cu e46 143 de cai si o idee mica, in fata lui e36 320i. Acum, nu pot sti daca vectrele alea au avut soft, sau ceva modificari.

Au fost multe pariuri, la care multi au pierdut, asa ca lasa-ma cu atitudinea ta.

Ce rahat de motive am sa mint, o fi si vectra aia idealul meu in viata?

Asa ca nu ma mir deloc.

Depinde de starea tehnica.

Depinde da, dar bmw-urile erau masini personale, ca masina personala n-am avut vreuna neingrijita niciodata.

Cand am zis ca fac sa planga, am zis ca sunt la acelasi nivel, daca nu, un pic peste. In sensul ca, cam care se ducea in fata, aia ramanea in fata.

Si e mare lucru ca 116 cai sa stea pe acolo cu 150, nu cer la nimeni sa creada.

Nici eu n-am crezut ca un rahat de honda de 160 de cai, e peste 325i de 192 de cai, de ce? GREUTATEA.

Edited by roco123

Asa ca nu ma mir deloc.

Eu cred ca tu vrei sa-ti fac desen. E greu de priceput?

Eu am testat masinile astea, toate mergeau in parametri, vectrele le aveam spre vanzare la momentul respectiv, si bmw-urile erau masini personale.

Si acum, dupa 1 an jumate, e46-le nu are nici o eroare pe tester, deci era in parametri.

Am scris, nu vorbesc din carti, jurnale, google, yahoo search, msn search.

Vectra B 1.8 116 cai, e pe acolo cu e46 143 de cai si o idee mica, in fata lui e36 320i. Acum, nu pot sti daca vectrele alea au avut soft, sau ceva modificari.

Au fost multe pariuri, la care multi au pierdut, asa ca lasa-ma cu atitudinea ta.

Ce rahat de motive am sa mint, o fi si vectra aia idealul meu in viata?

Asa ca nu ma mir deloc.

Depinde de starea tehnica.

Depinde da, dar bmw-urile erau masini personale, ca masina personala n-am avut vreuna neingrijita niciodata.

Cand am zis ca fac sa planga, am zis ca sunt la acelasi nivel, daca nu, un pic peste. In sensul ca, cam care se ducea in fata, aia ramanea in fata.

Si e mare lucru ca 116 cai sa stea pe acolo cu 150, nu cer la nimeni sa creada.

Nici eu n-am crezut ca un rahat de honda de 160 de cai, e peste 325i de 192 de cai, de ce? GREUTATEA.

sa inteleg ca e46`le de 143 de cai fugea mai tare ca e36 320i?

unii sunt prea fanatici sa recunoasca atunci cand mananca bataie de la o alta marca , si o masina mai slaba.

gen SilviuSLV

320 de 150 e mai greu cu 200 de kilograme decat vectra , si are aceeasi cai. vectra are 100 in 8,2 secunde, bmw 320 ca al tau, de 150 de cai, in 9,9s.....singurul motiv pentru care sta in fata la plecare e tractiunea spate, care o arunca mai repede de pe loc.

ce te face sa crezi ca peste 150 se duce bmw in fata ? faptul ca scrie bmw pe el ii da un fel de nos, sau ce ? ai facut tu vreodata o asemenea intrecere , sau te-ai uitat la prea multe filmulete pe net ?

vino cu 320 cand vrei sa te dai cu o vectra d-asta, si iti garantez eu si cu pariu pe ce vrei tu , ca de la 150 incolo mananca si 320 de 170 .

dar astea deja sunt tampenii pentru nefesisti, intrecerea se face cu plecare de pe loc, 400 de m nu sunt masini de 1000 de cai sa faci din mers pana la top speed. adica maxim 150-160 la masinile astea.

am constatat ca tu ai impresia ca 320 ala de 150 de cai e vreun avion, stiu, am citit topicul tau in care te bati cu pumnul in piept ca faci e36-le de 150 de cai , dar nu ai avut tupeu sa te dai cu asa ceva, doar latri la luna ca ce masina buna ai. uite surpriza , ca roco123 ti-a spus ca mananca bataie si de la vectra de 116 :)) . cred ca te-ai zgariat pe ochi cand ai citit . si culmea, el nu are vectra , ci 328 , dar nu e atat de fanatic incat sa nu poata recunoaste calitatile altor marci