Jump to content

Redline

r0n1n

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Parerea mea e ca testele facute de roco sau mihai20 sunt neconcludente. Ca orice liniuta de fapt. Conteaza mult soferul. Acuma sa nu imi spuna roco 123 ca era in ambele masini :)

probabil ca sunt neconcludente. daca soferul de pe una din masini e bou, e vina celuilalt, ca stie sa schimbe mai rapid ?

fiecare cum se descurca, dar de obicei, astia care chiar se mai dau la masini , stiu sa schimbe o viteza.

aia care doar intreaba care ar fi rezultatul oricum nu se dau :lol:

iar vectra de 150 are injectie secventiala multipunct.

@ronin.....viteza maxima e cam ca la 320, undeva la 220 real. la 320i de 170 arata 230 pe ceas, la vectra ajunge si la 240-245, dar are eroare mai mare de km. am masurat noi cu un gps si la 150 , masina arata 165 . mai mult nu ne-am dus, ca era ud.

320i in schimb avea eroare de 2% cand l-am masurat pe gps. deci la aproape 230 pe bord, undeva la 220 real.

si 330 tot 2% eroare , pare ca bmw chiar sta bine la capitolul asta fata de alte marci.

Edited by mihai20

Ca sa ne intoarcem la subiectul topicului, am vazut de multe ori in poze sau pe youtube in videoclipuri, bmw-uri la care redline-ul incepea de la 6500rpm, nu de la 6000rpm cum incepe la mine.

Voi ati observat?

Parerea mea e ca testele facute de roco sau mihai20 sunt neconcludente. Ca orice liniuta de fapt. Conteaza mult soferul. Acuma sa nu imi spuna roco 123 ca era in ambele masini :)

Ai fi mirat sa afli, DA. Am fost la ambele masini la volan.

Atat de mirat am fost ca rahatul ala de vectra se tine de e46 lipit, incat am zis hai sa schimbam soferii, ca sigur ma gandeam ca celalalt e lemn.

Am stat eu la vectra la volan dupa aia...

Deci am testat si asa, si asa.

Si din mers plecare la 60, tot ce trebuie sa faci e sa ii dai podea, nu e mare inginerie.

Si ca sa fim OnTopic, DA am dat redline la ambele masini :lol:)

Ca sa ne intoarcem la subiectul topicului, am vazut de multe ori in poze sau pe youtube in videoclipuri, bmw-uri la care redline-ul incepea de la 6500rpm, nu de la 6000rpm cum incepe la mine.

Voi ati observat?

Da.. la e46 rosul incepe fix la 6000, la e36 prima linie de rosu e la 6300, intermitenta pana la 6500, apoi continuu pana la 7000

Eu zic sa va treziti...

Vectrele alea au fost niste masini foarte reusite. Iar daca dati de vreun C20LET, veti avea surprize urate chiar si cu 330i.

eu cred ca tu nu iti citesti post-ul inainte de a apasa butonu Add Reply :)

"veti avea surprize urate chiar si cu 330i." - hai sa nu ne batem joc de topicul asta ...

Tu inseamna ca nu stii ce e semnificatia C20let, si asa mai mult ca sigur.

C20LET e un 2000cmc Turbo, ce scoate 204 cai si 280 nm. pusi pe o caroserie cu 300kg mai usoara ca 330i, DA ii face mari probleme. Mai ales ca motorul ala de opel e extrem de scump si extrem de cautat la ora actuala.

Sa nu mai zic la un soft, un 250 de cai scoti lejer din C20LET.

Edited by roco123

putini stiu ce poate un let in mintile lui....la fel ca la e36, lumea e obisnuita cu cazaturi, care nu mai au mai mult de 70% din caii din fabrica.

un let oricum e 4x4, indiferent pe ce caroserie ar fi....vectra a sau calibra, plus ca are 6 trepte. si impinge constant de foarte jos pana in 6000. nu am avut ocazia sa ma dau cu 330 cu vreunul, dar cred ca ar fi foarte aproape pe 400 de m, cu plecare de pe loc. din mers 50-200, un c20let sigur bate 330 , vorbind de motoare STOCK in firea lor, nu cazaturi.

inseamna ca costa la vreo 1500 la sh un let in stare buna :),dar nu prea se gasesc la noi in stare buna.prietenul meu cu vectra si-a luat chiulasa din anglia cu 350 de euro, pentru un 2000 16v normal, fara turbo, in timp ce la noi se cerea 200-300 pe niste chiulase bune de fier vechi.

Depinde da, dar bmw-urile erau masini personale, ca masina personala n-am avut vreuna neingrijita niciodata.

Cand am zis ca fac sa planga, am zis ca sunt la acelasi nivel, daca nu, un pic peste. In sensul ca, cam care se ducea in fata, aia ramanea in fata.

Si e mare lucru ca 116 cai sa stea pe acolo cu 150, nu cer la nimeni sa creada.

Nici eu n-am crezut ca un rahat de honda de 160 de cai, e peste 325i de 192 de cai, de ce? GREUTATEA.

Am facut vectra a, motor 2000 benzina, 116 cai, masina unui prieten.

Motivul: starea tehnica proasta, filtre neschimbate probabil.

unii sunt prea fanatici sa recunoasca atunci cand mananca bataie de la o alta marca , si o masina mai slaba.

gen SilviuSLV

320 de 150 e mai greu cu 200 de kilograme decat vectra , si are aceeasi cai. vectra are 100 in 8,2 secunde, bmw 320 ca al tau, de 150 de cai, in 9,9s.....singurul motiv pentru care sta in fata la plecare e tractiunea spate, care o arunca mai repede de pe loc.

ce te face sa crezi ca peste 150 se duce bmw in fata ? faptul ca scrie bmw pe el ii da un fel de nos, sau ce ? ai facut tu vreodata o asemenea intrecere , sau te-ai uitat la prea multe filmulete pe net ?

vino cu 320 cand vrei sa te dai cu o vectra d-asta, si iti garantez eu si cu pariu pe ce vrei tu , ca de la 150 incolo mananca si 320 de 170 .

dar astea deja sunt tampenii pentru nefesisti, intrecerea se face cu plecare de pe loc, 400 de m nu sunt masini de 1000 de cai sa faci din mers pana la top speed. adica maxim 150-160 la masinile astea.

am constatat ca tu ai impresia ca 320 ala de 150 de cai e vreun avion, stiu, am citit topicul tau in care te bati cu pumnul in piept ca faci e36-le de 150 de cai , dar nu ai avut tupeu sa te dai cu asa ceva, doar latri la luna ca ce masina buna ai. uite surpriza , ca roco123 ti-a spus ca mananca bataie si de la vectra de 116 :)) . cred ca te-ai zgariat pe ochi cand ai citit . si culmea, el nu are vectra , ci 328 , dar nu e atat de fanatic incat sa nu poata recunoaste calitatile altor marci

auzi gogule si daca iti zic ca am facut cu e36 320i...si l`am facut 3...din 3 posibile ? mai ai ceva de zis?

nu e avion stai tu linistit..ca daca era avion discutia intre mn si tine numai era acum:)

apropo mihai 20...esti tu asa sigur ca 320i are 9.9 pana la suta? numai fii tu asa de sigur..iti garantez eu ca nu le stii pe toate:)

Cand vorbesti de masini vechi, gen e36, la care doar 20-30% din detinatori le tin in stare cat de cat ok, ma refer la piese esentiale schimbate...

E clar.

daca ai facut un 320i, nu inseamna ca ala a mers cum trebuie.

Eu am testat vreo 10, 320i la viata mea, doar 2 au mers bine rau. vreo 3 extrem de prost, iar restul, mediu..

Cand vorbesti de masini vechi, gen e36, la care doar 20-30% din detinatori le tin in stare cat de cat ok, ma refer la piese esentiale schimbate...

E clar.

daca ai facut un 320i, nu inseamna ca ala a mers cum trebuie.

Eu am testat vreo 10, 320i la viata mea, doar 2 au mers bine rau. vreo 3 extrem de prost, iar restul, mediu..

era f bn intretinut:)

apropo mihai 20...esti tu asa sigur ca 320i are 9.9 pana la suta? numai fii tu asa de sigur..iti garantez eu ca nu le stii pe toate:)

destul de sigur. asa zicea cartea :) respectiv producatorul, despre e46 320i de 150 de cai. ala de 170 e altceva, dar tu nu ai asa ceva . ala parca are 8,2 nu ?

la 150 de ponei e declarat 9,9......ca unii mai slabi in sofat , ca mine, asa scot probabil un 10,5 e altceva. si poate exista si mai dotati , care scot sub cat scrie la carte.....dar nu cred ca se poate sub 9. pune-mi tu un filmulet si te cred ca scoti si in 5, daca vad cu ochii mei. dar stiu sigur ca daca nu ai umblat destul de bine la 320 ala de 150 de cai, o vectra din 90, de 150 de cai te umileste.

Edited by mihai20