Jump to content

Schimb/Vand LCD 30"

dy2

Recommended Posts

TV LCD FUNAI cu surround, diagonala 80 cm.

Functioneaza impecabil, arata impecabil.

Conexiuni: PIP, 2 x compozite, vga 15 pini, s-video, euroscart, rca, audio, tv, iesire sub, etc.

Eu il folosesc mai mult pe pc, rar pe tv.

Rezolutie pc: 1360 x 1200 x 60 herti.

Se vinde cu picior sustinere pentru birou, suport prindere perete, carte tehnica, cutie ambalaj originala si telecomanda originala.

Pentru detalii, folositi cu incredere forumul.

Il schimb/vand pentru a-mi lua o plasma de minim 107 cm.

Accept schimburi cu plasme, minim 107 cm + diferenta de la mine.

Pozele sunt reale, pentru alte poze, discutam pe forum, nu le pot incarca pe toate aici.

Pretul este 1400 LEI negociabil, dar nu il fac cadou, daca cineva gaseste modelul meu (este editie limitata) la vanzare mai ieftin ca la mine, las si eu din pret cel putin egal cu acel tv.

Pentru curiosi, detin factura la tv, pretul de achizitie a fost 3999 lei, cumparat de la Domo.

Bafta la cumparaturi va doresc!

Edited by dydysoft

1. Acesta este un forum dedicat pasionatilor de BMW.

2. Forumul doreste sa-si ajute membrii sa-si cunosca si sa-si ingrijeasca cat mai bine masina sau motocicleta.

3. Forumul nu este orientat in scop comercial. Anunturile de vanzare de pe acest forum sunt acceptate in masura in care ajuta forumul sa-si indeplineasca primele 2 obiective. Atat. Nu ne propunem sa devenim un bazar auto. Vrem sa ne limitam doar la ce are legatura cu marca BMW.

4. Prin urmare consideram ca anunturile de vanzare pentru alte marci de masini sau moto decat BMW nu contribuie deloc la realizarea dezideratelor enumerate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.