Jump to content

2010 BMW 335is

alex_maniacu_91

Recommended Posts

BMW a lansat zilele trecute una dintre cele mai asteptate masini ale anului: BMW 335is. Noul model este propulsat tot de motorul cu multe premii la activ, 6 in linie N54 3.0 biturbo.

Noul model are o putere de 320 de cai la 5900 rpm si 480 Nm. Noul 335 poate venii cu cutia automata in 7 trepte cu dublu ambreiaj, sau cu cutia DCT cu launch control, in locul cutiei manuale in 6 trepte. BMW sustine ca modelul manual scoate 0-100 in 5.1 secunde (e93 in 5.2) iar cu cutia DCT in doar 5.0 secunde.

Noul 335is va debuta Salonul International de la New York si va fi disponibil la cumparare din primavara. Pretul pentru coupe este de $50,525 si pentru cabrio $59,075.

bmw_335is_1.JPG

bmw_335is_2.JPG

bmw_335is_8.jpg

bmw_335is_7.jpg

bmw_335is_9.jpg

bmw_335is_10.jpg

bmw_335is_11.jpg

bmw_335is_12.jpg

bmw_335is_13.jpg

BMW a lansat zilele trecute una dintre cele mai asteptate masini ale anului: BMW 335is. Noul model este propulsat tot de motorul cu multe premii la activ, 6 in linie N54 3.0 biturbo.

O mica precizare: Unii spun ca 335is va avea sub capota noul motor N55 2979cmc L6 single turbo iar spre deosebire de vechiul N54 va avea si injectie directa si sistemul valvetronic care vor reduce semnificativ consumul si noxele.

http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/n55-turbo-twin-scroller1.jpg

Asta este motorul care va castiga premiul de engine of the year.

Edited by THX-1

Oare de ce au renuntat la capacul de la scrumiera?

In America de Nord nu se mai poate comanda pachetul pentru fumatori.Nu mai exista nici bricheta si nici scrumiera.

Are legatura cu legile din US.

Ce prostie!

Eu care nu fumez si nu am facut-o niciodata mi se pare mare prostie. Hai ca sa nu fumezi in cladiri e ok. Dar nici la tine in propria masina mi se pare deja exagerat...

P.S. E prea rosu acel rosu. Parca e de copii. Te dor ochii cand te uiti.

Edited by Bala

Oare de ce au renuntat la capacul de la scrumiera?

In America de Nord nu se mai poate comanda pachetul pentru fumatori.Nu mai exista nici bricheta si nici scrumiera.

Are legatura cu legile din US.

Ce prostie!

Eu care nu fumez si nu am facut-o niciodata mi se pare mare prostie. Hai ca sa nu fumezi in cladiri e ok. Dar nici la tine in propria masina mi se pare deja exagerat...

P.S. E prea rosu acel rosu. Parca e de copii. Te dor ochii cand te uiti.

Nu mi se pare chiar prostie.La ei este interzis sa fumezi daca in masina este si un copil de 19 ani sau mai putin, ceva de genul asta.Mi se pare o lege buna.

Mie nu-mi plac farurile imi dau impresia unui peste speriat :) .Zici ca are cearcane , ma rog.

decat sa fi adus atatea noutati exteriorului mai bine lucrau un pic la interiorul ala care e oribil.Din spate arata ok, dar interiorul si nu numai schimbatorul de viteze cred ca meritau mai multa atentie ,dar presupun ca au ramas fara bani pt acel departament dupa ce au terminat -motorul cutia --exteriorul.

Edited by Stefan_e46

uratele farurile fata de modelu actual , oglinzile sunt oribile , zici ca sunt de suv ... imense ... si nu inteleg dc au renuntat la bricheta ? antiradaru ? incarcatoru de telefon ? unde se baga ? in portbagaj ? ajungem sa umblam cu prelungitoare prin masina ? mi se pare mult mai sexi modelu actual ... la exterior ... interioru la 335is e mai frumos ... iar motorul este de vis ...