Jump to content

Problema e36 316i m43 b16...trepideaza puternic la relanti si nu pleaca de pe loc...

Recommended Posts

Gata am schimbat si cipul din cheie. Motorul functioneaza ft ft bine chiar trage mai bine si nu mai are oscilatii la relanti. Multumesc celor care m-au ajutat cu sfaturi!

A mai aparut totusi o problema...acum ca a stat masina aproape 3 luni imi "scartie"-daca pot folosi cuvantul asta, pedala de ambreiaj la apasare....deci se aude doar in interior, nu e placa de presiune dupa parerea mea ca am avut problema asta mai demult si am schimbat kitul. E un cilindru actionat de pedala si cred ca de acolo vine zgomotul...trebuie inlocuit? sau care ar fi problema....

Apoi la pedala de acceleratie a aparut o problema, se apasa greu pedala, se simte ca si cum ar tine ceva cablul de la acceleratie....trebuie uns cu ceva cablul ca sa alunece? Daca da poate imi puteti explica unde trebuie uns si cum.

Edited by Ovy_e36

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e simplu, sunt 4 suruburi, dai corpul de acceleratie jos si-l cureti bine cu wd-40

Corpul asta e situat la pedala sau chiar la motor unde e chestia aia de plastic? E unde am incercuit in poza?

Ok, o sa caut, mersi mult!

post-22588-1269251801_thumb.jpg

Edited by Ovy_e36

Multumesc mult Rhaziel, am gasit postu DYI pt asta. La acceleratie m-am prins ce trebuie....cu ambreiajul ma ajuta cineva??? Scartaie in timpul cursei cand apas sau ridic pedala...se aude in interior sunetul, trebuie uns ceva pe acolo sau ce o fi??? Edited by Ovy_e36

Salut....Sambata am curatat si eu clapeta si regulatorul de relanti,cu ajutorul domnului Ingineru'... :)

Legat de ambreajul tau,nu cred ca e o problema.Apasa-l cu mana poate descoperi unde scartie si dai cu wd-40.

Numai bine!

La asta ma gadeam si eu, sa apas cu mana pana gasesc locul unde scartaie, am gasit niste informatii si aici http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=201766

Mersi mult de info, sper sa reusesc si eu in week-end sa fac treburile astea ca in rest ...munca.