Jump to content

Ce parere aveti de faruri angeleyes aftermarket pe e39

gsx 600 f

Recommended Posts

Dacã ai rotiÞã de reglare Înseamnã cã maºina a avut din fabricã halogen.

Asta ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ ai o instalaĂžie aftermarket montatĂŁ pe maÂşinĂŁ Âşi cĂŁ becul este H7.

Existã un fel de siguranÞã care Þine becul prins de far, trebuie sã o ÎnvârÞi ca sã o scoÞi, nefiind OEM intrã ºi iese destul de greu.

Am reusit sa scot becurile si sunt D2S philips ambele si pe drosler (asa cred ca se zice) scrie hella si stema de la BMW. Problema mea e urmatoarea, farurile noi ajung la sfarsitul lunii si sunt cu H7 dar eu nu mai am faza scurta cu astea actuale care sunt D2S doarece un bec s-a ars de tot si unu palpaie . Ori circul doar cu lunga pana vin farurile noi ori cumpar 2 becuri? Stie cineva cat fac becurile D2S ? Am gasit H7 cu 65 lei.

Asta ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ ai xenon ĂŽn fabricĂŁ.

Sigur ai ºi rotiÞã de reglaj manual În bord?

De ce ai luat faruri cu H7 dacĂŁ ai instalaĂžie xenon originalĂŁ pe maÂşinĂŁ? Mai bine dai la retur farurile Âşi iei unele cu xenon OEM.

2 Becuri D2S costĂŁ 150 Ron, cam ĂŁsta ar fi cel mai mic preĂž.

Da , becuri am comandat acum 2 ore, imi vin joi si au costat 140 lei. Farurile inca nu le-am luat, vad eu in cel mai rau caz mai cumpar 2 becuri H7 ,stie cineva daca se potrivesc pe droslerele hella de pe masin?. Cred ca fostul proprietar a schimbat farurile la masina asta pentru ca am sigur rotita aia care nu functioneaza oricum. mersi

ca sa nu deschid un topic nou imi spun si eu aici problema.

am faruri non facelift cu semnal galben pe masina si eram fosrte multumit de ele luminau suficient,pana mi s-a rupt in decembrie(cred ca de la frig) ceva in ele de nu pot sa le mai ridic...adica la cel de pe partea soferului nu mai misca deloc motorasul iar cel din dreapta coboara si se ridica dar nu suficient

le-am "aranajat" eu asa cu niste coliere de plastic dar e o solutie temporara...ma gandeam sa le schimb si am si gasit ceva ieftin http://www.magazin-online.ro/faruri-pentru...gan-alb-2-2.php

nu stiu cat sunt de bune,dar ca aspect se disting greu de cele oem,insa am o nelamurire la detalii e mentionat ca sunt fara pregatire pt reglaj electric...se refera la reglajul de la rotita ce o am langa butonul de la farurile de ceata? inseamna ca nu o sa le pot regla pe inaltime din masina?sau se refera la reglajul automat la cele cu xenon?

Dacã ai rotiÞã de reglare Înseamnã cã maºina a avut din fabricã halogen.

Asta ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ ai o instalaĂžie aftermarket montatĂŁ pe maÂşinĂŁ Âşi cĂŁ becul este H7.

Existã un fel de siguranÞã care Þine becul prins de far, trebuie sã o ÎnvârÞi ca sã o scoÞi, nefiind OEM intrã ºi iese destul de greu.

Am reusit sa scot becurile si sunt D2S philips ambele si pe drosler (asa cred ca se zice) scrie hella si stema de la BMW. Problema mea e urmatoarea, farurile noi ajung la sfarsitul lunii si sunt cu H7 dar eu nu mai am faza scurta cu astea actuale care sunt D2S doarece un bec s-a ars de tot si unu palpaie . Ori circul doar cu lunga pana vin farurile noi ori cumpar 2 becuri? Stie cineva cat fac becurile D2S ? Am gasit H7 cu 65 lei.

exista adaptore, de la bec h7 pt bec D2S

NU poti monta bec h7 pe balasturile OEM (doar daca faci ceva modificari)

Da , becuri am comandat acum 2 ore, imi vin joi si au costat 140 lei. Farurile inca nu le-am luat, vad eu in cel mai rau caz mai cumpar 2 becuri H7 ,stie cineva daca se potrivesc pe droslerele hella de pe masin?. Cred ca fostul proprietar a schimbat farurile la masina asta pentru ca am sigur rotita aia care nu functioneaza oricum. mersi

Ce marca sunt becurile D2S pe care le-ai comandat? Si pretul e pe set sau pe bucata?

Pretul e pe set, marca nu-mi amintesc exact dar e ceva chinezarie.

Cam ieftine, dar daca zici ca-s chinezesti se explica pretul. Nu te astepta sa-ti lumineze prea bine.

Am facut eu prostia o data sa iau un bec D2S mai ieftin si am regretat. Pana la urma tot Philips am luat.

am inteles ca se poate schimba sticla la farurile non facelit,ai schimbato si tu?

intreb pt ca ale mele sunt foarte matuite si daca e usor de schimbat as faceo...

da, se poate schimba, de fapt se schimba toata masca farului, sunt unele TYC destul de ieftine dar nu sugerez, am vazut pe undeva polish pentru plastic cu rezultate mai mult decat ok.

eu le-am schimbat pentru ca am avut un far spart.

daca tousi te hotarasti sa le schimbi nu se desfac greu, este un tuorial chiar pe un site din afara, cand il gasesc ti-l pun in pm, aici nu stiu daca am voie.

Edited by Gago

Farurile astea prefacelift de E39 arată urât indiferent de modificări.

Pot să aibă şi angel eyes, sticle noi, tot degeaba.

Cam ieftine, dar daca zici ca-s chinezesti se explica pretul. Nu te astepta sa-ti lumineze prea bine.

Am facut eu prostia o data sa iau un bec D2S mai ieftin si am regretat. Pana la urma tot Philips am luat.

Astea chinezeşti luminează la fel de bine ca alea originale, poate ai avut tu ghinion.

Diferenţa se vede la orele de funcţionare.

Un bec chinezesc probabil ţine cam 10% din cât ţine un bec Phillips sau Osram.

Edited by Ciupanezu

Faruri OEM non face lift cu Xenon, Angel eyes CCFL aftermarket. Poze in diferite momente ale zilei.

Arata foarte bine. Imi place mult, maine poate cumpar si eu un set de sticle cu semnal alb. Vroiam sa iau un set de faruri aftermarket dar am citit concluzii de la 2 clienti pe topicul respectiv si m-am razgandit.

Becurile chinezesti D2S care le-am cumparat lumineaza foarte bine, vedem cat rezista. Problema e ca s-a ars un balast de la xenon si am nevoie de altul.

Farurile astea prefacelift de E39 aratã urât indiferent de modificãri.

Pot sĂŁ aibĂŁ Âşi angel eyes, sticle noi, tot degeaba.

Astea chinezeÂşti lumineazĂŁ la fel de bine ca alea originale, poate ai avut tu ghinion.

DiferenĂža se vede la orele de funcĂžionare.

Un bec chinezesc probabil Þine cam 10% din cât Þine un bec Phillips sau Osram.

Nu, nu lumineaza la fel de bine. Cate becuri chinezesti ai testat? Eu am testat 3 in comparatie cu cel original de pe masina care inca mergea...si era destul de obosit si tot lumina

mult mai bine ca cel nou chinezesc, care avea si o lumina galbuie.

Si daca tot tine 10% cat tine un Osram sau Philips care e mai convenabil? Sa tot schimb becurile sau sa-ti iei un bec bun care intr-adevar te tine mult si lumineaza ca un xenon, nu ca o lumanare?

Edited by batman73

Nu, nu lumineaza la fel de bine. Cate becuri chinezesti ai testat? Eu am testat 3 in comparatie cu cel original de pe masina care inca mergea...si era destul de obosit si tot lumina

Si daca tot tine 10% cat tine un Osram sau Philips care e mai convenabil? Sa tot schimb becurile sau sa-ti iei un bec bun care intr-adevar te tine mult si lumineaza ca un xenon, nu ca o lumanare?

Sunt la al treilea set.

Cele pe care le-am cumpărat eu sunt de calitate şi luminează foarte bine, la fel de bine ca cele originale.

Depinde. Dacă nu te deranjează să dai 5-6 milioane pe un set de becuri originale, e clar că e o opţiune mai bună decât să dai 150 Ron anual pe câte un set de becuri xenon chinezeşti.

Nu te contrazic, am văzut şi eu becuri chinezeşti care luminau foarte prost, ĂŽnsă cele pe care le-am cumpărat eu sunt de calitate şi luminează bine.

Edited by Ciupanezu

Sunt la al treilea set.

Cele pe care le-am cumpĂŁrat eu sunt de calitate Âşi lumineazĂŁ foarte bine, la fel de bine ca cele originale.

Depinde. Dacã nu te deranjeazã sã dai 5-6 milioane pe un set de becuri originale, e clar cã e o opÞiune mai bunã decât sã dai 150 Ron anual pe câte un set de becuri xenon chinezeºti.

Nu te contrazic, am vĂŁzut Âşi eu becuri chinezeÂşti care luminau foarte prost, ĂŽnsĂŁ cele pe care le-am cumpĂŁrat eu sunt de calitate Âşi lumineazĂŁ bine.

Inseamna ca esti printre putinii norocosi. Pe mine chiar ma deranja lumina galbuie si slaba a becului (nou) comparativ cu cea alb-violet puternic a becului vechi Osram.

Parca era Husky cu ochii de culori diferite. :)