Jump to content

probleme electrice bmw740i

Recommended Posts

:) Am un bmw740i di 98 si am oproblema electrica la care nu imi da nimeni de cap si anume:cu masina oprita cu cheiele scoase ,cu faruri stinse am un consum de curent de3,4 A.Mentionez ca a fost pusa pe tester si nu sa gasit nimic ce ar adeveri acest consum.Poate cineva sa ma ajute si pe mine in aceasta privinta?

:) Am un bmw740i di 98 si am oproblema electrica la care nu imi da nimeni de cap si anume:cu masina oprita cu cheiele scoase ,cu faruri stinse am un consum de curent de3,4 A.Mentionez ca a fost pusa pe tester si nu sa gasit nimic ce ar adeveri acest consum.Poate cineva sa ma ajute si pe mine in aceasta privinta?

am gasit pe partea de SAT NAV aproximativ 1,5A dar restu nu ai regasesc

:lol: Am un bmw740i di 98 si am oproblema electrica la care nu imi da nimeni de cap si anume:cu masina oprita cu cheiele scoase ,cu faruri stinse am un consum de curent de3,4 A.Mentionez ca a fost pusa pe tester si nu sa gasit nimic ce ar adeveri acest consum.Poate cineva sa ma ajute si pe mine in aceasta privinta?

nu am montat nimic nou7 pe masina

nu am motat nimic nou.pe partea de sat nav am gasit 1,5A dar restu de 2A nu-i regasesc nici unde.

amplif ai pe masina ?

daca da scoate mufa/siguranta

consumatorii nu ii aflii pe test ci doar prin ampermetru conectat in serie cu masina

dupa max 1->2 minute masina trebe sa intre in sleep mode adica consumul sa fie in jur de 0.3 0.5 amp max

daca nu incepi sa scoti sigurante

inchizi usile exeptie usa pasager si pe cea de la portbagaj,

pe astea doua le inchizi cu o surubelnita la incuetoare (unde prinde ciocul de la broasca) ca sa simulezti toate usile inchise

incepi cu navigatia amplif telefon

cauta dupa apa sa nu cumva sa fi auns apa pe la ele

sunt sigurante si in torpedou

Edited by clauberty

• 2 weeks later...
amplif ai pe masina ?

daca da scoate mufa/siguranta

consumatorii nu ii aflii pe test ci doar prin ampermetru conectat in serie cu masina

dupa max 1->2 minute masina trebe sa intre in sleep mode adica consumul sa fie in jur de 0.3 0.5 amp max

daca nu incepi sa scoti sigurante

inchizi usile exeptie usa pasager si pe cea de la portbagaj,

pe astea doua le inchizi cu o surubelnita la incuetoare (unde prinde ciocul de la broasca) ca sa simulezti toate usile inchise

incepi cu navigatia amplif telefon Ceau! am facut cum miai zis si totusi nu am gasit decit acei 1,5A pe sat nav si restu de 2A nu iam regasit nici unde

cauta dupa apa sa nu cumva sa fi auns apa pe la ele

sunt sigurante si in torpedou

are vebasto ? ai scos siguranta ?

undeva trebuie sa il gasesti, ai sigurante si in portbagaj la baterie (in aripa)

la un modul uneori merg si 4 sigurante

in torpedou ai o hartie pe care scrie care siguranta pt ce ECU e

Edited by clauberty

are vebasto ? ai scos siguranta ?

undeva trebuie sa il gasesti, ai sigurante si in portbagaj la baterie (in aripa)

la un modul uneori merg si 4 sigurante

in torpedou ai o hartie pe care scrie care siguranta pt ce ECU e

am scos toate sigurantele si de la bordu masini si pe cele de la baterie dar dupa cum am spus am gasit 1,5A numai pe siguranta de la sat nav,restu de aproximativ 2A nu ai regasesc.Deci am facut tot ce miai indicat si tot nimic.Ce ar putea fi?

Nu vreau sa intru in mari discutii aici deoarece am inteles ca te pricepi foarte bine si pe langa asta am avut si niste zile proaste, insa consumul de 300mA este foarte mare, poate te referi la 0.03A.

Daca verifica consumul dupa 1-2 minute o sa rezolve problema in cativa ani deoarece masina trece la sleep dupa aprox 16 min.

Edited by Bavaria

Nu vreau sa intru in mari discutii aici deoarece am inteles ca te pricepi foarte bine si pe langa asta am avut si niste zile proaste, insa consumul de 300mA este foarte mare, poate te referi la 0.03A.

Daca verifica consumul dupa 1-2 minute o sa rezolve problema in cativa ani deoarece masina trece la sleep dupa aprox 16 min.

Da domnul meu in sleep am un consum de aproximativ3,4A,pe siguranta de pe sat nav am regasit 1,5A iar restu de 2A nui regasec niciunde.Am facut tot ce mi sa spus dar nu am ajuns la nici un rezultat.Deci consumul e f. mare,cind normal ar trebui sa fie 50mA.

sa inteleg ca ai lasat ambele tablouri fara sigurante si tot ai 2 amperi consum ? foarte ciudat

atunci suspectez un scurt :)

scoate modulul de inchidere centralizata

se afla sub torpedou

AM SA FAC SI ASTA.DA CU SIGURANTELE SCOASE AM UN CONS. DE 2A

Domnul meu, nu a spus nimeni ca este usor.E38 are doua panouri cu sigurante.Toata partea electrica a masinii este protejata de sigurante, mai putin alternatorul si electromotorul care pot cauza la randul lor aceasta problema.

Trebuie sa astepti mai intai sa treaca masina la sleep si sa vezi ce se intampla.Personal mi se pare enorm 3A dupa ce masina a trecut la sleep, insa tu ai facut masuratorile si stii mai bine ce iti arata aparatul.Dupa ce se stabilizeaza consumul atunci trebuie sa identifici daca este de vina panoul din fata sau cel din spate.Daca scoti o siguranta si o pui imediat la loc este posibil sa trezesti iar masina si consumul sa creasca.Trebuie sa tii cont si de asta.Eu iti spun din punct de vedere teoretic.

In locul tau eu m-as duce la un service.