Jump to content

imi vand masinuta...

ceaun

Recommended Posts

Imi vand masina....E46,316i,fabricat in 12-1999,inscrisa prima data in circulatie in 02-2000 si adusa de mine in aprilie 2008.Am lovit-o usor(zic eu) fata dreapta si asigurarea mi-a dat dauna totala si o suma buna(2900euro) si cu suma de la ei + ce iau pe masina + ce mai am eu,vreau sa iau ceva mai puternic....Costul reparatiei este intre 800 si 1300e(maxim)in functie de ce piese se pun pe ea(sh sau noi).Motorul sau structura ei nu au fost atinse,am adus-o pe propriile forte de la service si merge perfect!Trebuie schimbate in principal doar bara fata,capota,farurile si aripa dreapta plus ce plastice or mai fii.Airbagul din volan l-am cumparat eu....De cand am eu masina am schimbat la ea urmatoarele:bucsi bascula,bujii,debitmetru,supapa PCV,placute frane(am pus textar cu care am facut cam 8000-10000 km) si amortizoare spate.Pun mai jos 2 linkuri cu ea inainte si dupa ce am lovit-o.In plus a mai primit si o maneta cu BC si jante rial!

Pretul este 3800 euro,nediscutabil!Daca o vand in banii astia bine,daca nu iar bine.....Astept pana imi vireza asigurarea banii....

Inainte de lovitura....

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=70417&hl=

Si dupa....

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=70892&hl=

Telefon:0764409905

Pai si e foarte usoara,dar serviceul a pus pretul pentru piese noi + manopera si m-a dus la 283 mil total reparatie.....Devizul exact daca esti curios il gasesti in linkul ala cu masina lovita ca l-am scanat si l-am postat acolo....Dar sa stii ca e mult umflat de service!Oricum eu am calculat impreuna cu un mecanic asa in mare si m-ar duce la un 7-800e dar doar cu piese din dezmembrari sau vreo 1300e dar sa-i pun faruri cu lupa(depo),bara de M cu proiectoare,grile negre.....etc!Acum tu in locul meu ce ai face????O repari sau iei una mai buna cu banii aia??? :) :lol: Edited by ceaun

Eu zic asa, daca chiar vrei sa o vinzi ,o ti la vanzare pana cand iti vin bani de la asigurare ..Iar daca pana atunci nu ai dat-o ii clar ca nu merge piata si nu are rost sa mai fortezi ,pt ca dupa un timp o sa incepi sa lasi la pret si nu se merita ...Cum spuneam daca nu o vinzi cu bani luati o repari ,important este sa o repari cum trebuie ,o faci pt tine si iti mai raman si bani ..

Bafta...

Eu zic asa, daca chiar vrei sa o vinzi ,o ti la vanzare pana cand iti vin bani de la asigurare ..Iar daca pana atunci nu ai dat-o ii clar ca nu merge piata si nu are rost sa mai fortezi ,pt ca dupa un timp o sa incepi sa lasi la pret si nu se merita ...Cum spuneam daca nu o vinzi cu bani luati o repari ,important este sa o repari cum trebuie ,o faci pt tine si iti mai raman si bani ..

Bafta...

Multam de sfat Caline,chiar asa am de gand sa fac....O mai tin vreo saptamana pe-aici si daca nu o dau o fac....Ca o sa incep sa cumpar piese din banii mei pana vin aia de la sigurari!Dar am zis ca daca tot am primit despagubirea aia"fabulosa" de la asigurari+ce mai am si eu si cu ce iau si pe ea....Macar sa iau ceva mai nou si mai bun(vreau neaparat un 320).Multi se sperie de reparatie,dar nu inteleg ca se face chiar usor si ieftin!

Edited by ceaun

• 1 month later...
:) . Macar ai incercat...oricum la cum au ajuns preturile astea la masini mai bine o tii decat sa o dai pe nimic. Din Germania cu siguranta nu ti-ai prea lua alta la fel in banii pe care ii iei aici pe ea, cum bine zic cei de la Divertis, Romania, land of joke...

Aici ai dreptate .....O dadeam pe la 3500e si cel care o repara mai baga,cum ziceam,cam 700-800e.Asa am facut-o eu si stiu ca masina e impecabila din toate punctele de vedere,i-am mai si facut imbunatatiri(faruri depo cu lupa si semnale clare,bara M cu proiectoare,grile,eleron,jante pe 16',clima automata...etc) si am mai si ramas cu ceva banuti...Preferam ceva mai puternic dar acum asta e!O sa fac poze cand e gata si le bag la topicul cu "masina mea"....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.