Jump to content

E92 330 coupe(2007) sau 645i (2004)

carla

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pentru multi conteaza si autonomia si consumul bun la o viteza maricica,nu neaparat consumul redus in oras care nu e deloc redus la astfel de masini,vad ca nu prea inteleg unii de ce sa iti iei masina de zeci de mii de euro diesel.

Daca Doamna\Domnisoara merge 85% in oras un 120D e super suficient.

Bravo, tati, ia decide tu pentru alţii! Felicitări!

Topicul este despre E92. Mai bine să ia seria 1, nu? De fapt, mai bine Matiz, acolo chiar e economie 100%.

Edited by Ciupanezu

Da e la moda acuma.. 1 masina pt oras una pt mers la cabana, una pt mers prin Europa, una pt dr europene, una pt dr comunale, una pt mers la tenis aa si una pt Nurburgring ca nu se stie mami cand ajungem :) Edited by duxter

Terminati cu polemica diesel vs benzina. :) ZIci ca sunteti la gradinita , ba a mea e mai MARE si mai buna.

Unii oameni au si alte conceptii decat performante- sunet si daca se poate premium si economie de ce nu?

In vremurile ce vin un motor de 3.0 este arhisuficient.645 numai renteaza conform noilor reglementari impozitu este 4300 ron, la 5000 este 6000 ron i-a venit acasa unui prieten cu S 500. iar mie la 3.600 mi-a venit 3200 ron.

Votez 630ci atat performanta+ economie cat se poate dintr-un 3000 benzina,portbagaj voluminos,benzina/silentios,se incalzeste repede iarna.si accelereaza foarte bine.

Eu merg pe altă filosofie de viaţă.

O singura viată ai, mai bine te bucuri de ea cât poţi.

Eu am dat un exemplu la ce e suficient pentru oras,poate sa isi ia si elicopter nu e problema mea :lol:

Aia cu "tati" m-a spart :) ,e folosita de vanzatorii de telefoane si de baietii dă pantelimon,nu ma asteptam la exprimarea ta academica sa rostesi asa ceva :D ... cred ca la Badea ai auzit-o :)))

Păi ce e suficient pentru tine, nu e neapărat suficient şi pentru altul, fiecare are propriile necesităţi.

Este bine să gândeşti doar pentru tine, să-i laşi pe alţii să gândească pentru ei.

Dacă iniţiatorul topicului vrea E92, iar E92 nu e vreun jeg de maşină, probabil că alte recomandări de maşini sunt inutile.

Asta cu "tati" a fost o glumă, nu vorbesc aşa ĂŽn general. :)

Edited by Ciupanezu

Pai nu conteaza ce e suficient pentru tine. Cel ce a facut topicul vrea ori 4.5 v8 ori 3.0 L6 deci ne dam cu parerea pe banii omului.

Vri nu vrei tot se gaseste unu sa posteze le langa subect, ambele sunt benzinare deci nu avem ce discuta despre dizal-uri. Unu e seria 3 altu e seria 6 deci seria 1 e in plus...

Eu unu m-as enerva sa vin sa fac un topic ca am gasit in parcul auto 2 bmw-uri si nu ma pot decide unu seria 5 si unu seria 7 si sa vina sa imi posteze "i-ati x5 ba!"....

Edited by duxter

Seria 3 este un coupe poate printre cele mai frumoase si geniale din clasa ei pe cand 6 este un GT sportiv veritabil.

Ramane la alegerea ei n, nu i-a facut rostu pe banii ei.Eu doar mi-am exprimat opinia in legatura cu cea mai buna alegere.

Sa fim seriosi daca tot faci pasul de la 4.4 v8 pana 5.0 numai e mult si cred ca diferenta de putere este mai justificata in cazul ultimei.

Ar trebui sa ne spuna initiatoarea topicului daca 330ul va fi cumparat nou sau SH caci 645 nu se mai produce.Dar 630 da de aceea am facut referire la el.

Ciupa nu mai intra in polemica ca nu are rost. E greu cu unii. Invidii , probleme , socoteli. Lasa sa-si faca altii probleme cu ce intreti tu e39.

Eu sustin tot ce ai spus aici pana acum.

Carla daca tie iti plac ambele modele cred ca e bine sa le incerci pe ambele si sa te decizi singura. Au mai spus asta si alti colegi. Sincer eu recomand seria 3 coupe strict pt ca mie asta imi place mai mult. Se stie ca eu ma uit prima data la design. Acum nici nu cred ca diferenta de bani intre ele se merita. Iar mai depinde si de ce gasesti pt ca te poti opri la un model dar cand sa-l cumperi poate nu e in stare asa buna cum ar fi celalalt model. Daca erau noi era mai simplu in privinta asta. Oricum eu zic sa cauti cel mai bine un 335i sau 335xi. Se gasesc si la preturi apropiate de suma dispusa de tine. Si cel mai bine daca mergi pe motoare peste 2.5l nu lua motorina ca e pacat.

Succes si cand te hotarasti ce o sa cumperi sa ne anunti si pe noi. Sa o prezinti la rubrica "masina mea" pt ca orice ar fi daca alegi din modelele astea o sa fie frumoasa.

Din cele spuse de voi si din ce informatii am mai gasit ma indrept din ce in ce mai mult spre un 630i

PS. modelul catre care merge linkul ajunge undeva la 23 000 euro avand in vedere ca se deduce TVA-ul

Diferenta vad ca se gaseste la dotari. Seria 6 are standard piele, navigatie cu dvd, si toate la care m-am uitat pana acum au mai multe optionale ca modelele din seria 3 SH.

@duxter, ai mare dreptate..

@Bavaria, cred ca se referea la respectul pe care masina il impune, nu driverul.. Adica se dau la o parte mai des daciile care merg cu 50 km/h pe mijlocul drumului ca sa nu piarda controlul..

In fine, nu vi se pare un compromis bun un 630i avand in vedere ca este mai nou? (2005-2006)

PS 2. Am mai gasit un model la 24 000 euro dupa deducerea TVA-ului: aici

Edited by carla

Ma bucur ca ai ajuns la aceeasi idee cu mine. Oricum un motor mare la noi nu-si are rostul din cauza lipsei infrastructurii rutiere.Puterea este mai mult decat sufucienta iar consumul nu este exagerat.E o masina extraodinara prin care poti pleca 4 prieteni la mare la munte fara probleme.

De ce nu cauti de aici?Ca sa eviti taxa de inmatriculare.Sunt sigur ca poti negocia pana la pretul gasit de tine pe mobile.de.

Eu am zarit weekendu trecut 2 630i pe vitan , unu era cabrio altul coupe.Nu stiu daca sunt samsarite , reparate refacute-dauna totala ,dar poti verifica.

Daca cumperi de aici iti vand un pont incearca sa nu cumperi pe cat posibil masini aduse de afara.deoarece nu le poti afla istoricul .

Edited by Stefan_e46