Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Suierat E60 2004

Bara Cristian

Recommended Posts

Revin cu o alta problema ...cand accelerez pe la 1500 - 2000 de ture se aude un suierat (pare a fi metalic) puternic si nu imi pot da seama de unde se aude si ce anume il provoaca.A mai intalnit cineva problema asta ? Mentionez ca problema a aparut dupa schimbare filtrului epurator ...nu stiu daca are vre-o legatura .Multumesc anticipat

Suieratul metalic ar putea fi de la turbo (lovesc paletii in carcasa)? Asta e prima parere.. Dar e foarte greu de exprimat o certitudine atat timp cat nu auzim zgomotul.

am fost la un mester si zicea ca tija care deschide paletii e murdara si nu lucreaza cum trebuie.Turbina nu are joc e ok,ma mai duce ceva km.eu nu sunt un as in ale motorului.Adevarul e ca am avut probleme cu galeria de evacuare si mi-a bagat mult fum prin zona aia si e foarte posibil ca tija respectiva sau paletii sa fie cocliti si sa nu lucreze cum trebuie ...mai astept sa vad ce mai zic baietii .Apropo cand e la liber rareori se aude suieratul respectiv

Suieratul metalic ar putea fi de la turbo (lovesc paletii in carcasa)? Asta e prima parere.. Dar e foarte greu de exprimat o certitudine atat timp cat nu auzim zgomotul.

am fost la un mester si zicea ca tija care deschide paletii e murdara si nu lucreaza cum trebuie.Turbina nu are joc e ok,ma mai duce ceva km.eu nu sunt un as in ale motorului.Adevarul e ca am avut probleme cu galeria de evacuare si mi-a bagat mult fum prin zona aia si e foarte posibil ca tija respectiva sau paletii sa fie cocliti si sa nu lucreze cum trebuie ...mai astept sa vad ce mai zic baietii .Apropo cand e la liber rareori se aude suieratul respectiv

... si eu am ceva probleme cu un suierat, dar la mine face la rece mai tare(defapt dupa ce e cald motorul, nu mai face)... am fost la mecanic care se ocupa aproape numai cu bmw, si din start a spus ca parerea lui e sa verificam garniturile de la galeria de evacuare parca si de la turbo... slabesc... sper sa nu gresesc... spunea ca "seamana" cu o "boala" la bmw :) ... oricum nu asta e verdictul, trebuie sa ii facem o verificare mai amanuntita... daca aflu ceva mai repede va spun... Edited by L.E.S.