Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

mancatoarea de CD-uri

babie 10

Recommended Posts

am si eu un e60 din 2004, care acum mananca cd-uri....

sa explic.....

are navigatie business, si de cate ori bag un dvd in ea (dvd cu muzica, deoarece pe cel de navi nu-l citeste), imi citeste doar mp3-urile de pe dvd respectiv....uneori apare ”medium cannot be read” si nu mai scoate dvd-ul....la inceput citea tot, acum, doar mp3....

daca fac un cd normal, mp3, si pun pe el muzica .wma, .wav, .mp3 citeste tot......(inconvenientul e ca nu intra asa multa ca pe dvd)

am incercat sa schimb marca de dvd, am trecut prin traxdata, xdata, memorex, verbatim.....toate fac la fel

stiu ca nu-i ceva grav, dar e enervat!!!!!!!

a mai patit cineva, sau sunt singura?

mi-e necaz ca nici pe cel de navi nu-l citeste, si poate am nevoie de el.....a fost destul de naspa sa plec singura la salzburg fara navi, fara gps!!!!!!

i-o trebui vreun update, ceva?

sa inteleg ca detin singura CD-vora din istorie?????????

e enervant sa fac matanii langa ea sa-l scoata iar.....e enervat sa ma gandesc de fiecare data cand bag un dvd ca poate tre sa+mi fac si programare la service sami dea bordul jos

Am gasit si eu DVD-ul de navi cu o zgirietura usoara pe el, dar merge deocamdata.

In vechime, curatam la calculator cititorul de CD cu un CD special de curatat. Nu stiu daca merge la DVD-ul de BMW. Avea un firicel lipit pe el care se uda cu o solutie, cd-ul se invirtea si stergea capul cititor (lupa laserului). Nu stiu daca merge ca ca este mare diferenta intre sisteme, in plus cele de la masini au niste lamele subtiri de cauciuc care protejeaza de praf unitatea DVD-ului.

Cred ca este de la praf, cititor murdar ceva de genul asta.

Cauta si pe alte forumuri: bmwland.co.uk, forums.5series.net, etc... trebuie sa gasesti ceva, timp sa ai.

sa inteleg ca detin singura CD-vora din istorie?????????

e enervant sa fac matanii langa ea sa-l scoata iar.....e enervat sa ma gandesc de fiecare data cand bag un dvd ca poate tre sa+mi fac si programare la service sami dea bordul jos

Am gasit si eu DVD-ul de navi cu o zgirietura usoara pe el, dar merge deocamdata.

In vechime, curatam la calculator cititorul de CD cu un CD special de curatat. Nu stiu daca merge la DVD-ul de BMW. Avea un firicel lipit pe el care se uda cu o solutie, cd-ul se invirtea si stergea capul cititor (lupa laserului). Nu stiu daca merge ca ca este mare diferenta intre sisteme, in plus cele de la masini au niste lamele subtiri de cauciuc care protejeaza de praf unitatea DVD-ului.

Cred ca este de la praf, cititor murdar ceva de genul asta.

Cauta si pe alte forumuri: bmwland.co.uk, forums.5series.net, etc... trebuie sa gasesti ceva, timp sa ai.

ms frumos......o sa incerc pe forumuri....cu timpul stau rau, dar vad eu cum fac!