Jump to content

Cumpar sprituitoare de parbriz

RazvanR

Recommended Posts

Salut!as dori sa cumpar plasticul acela cu sprituitoarele de parbriz pentru e46 numai facelift!Ofer pretul pietei!merci!

nu sunt cumva la fel cu cele de NFL?

nu, la NFL da cu jet de apa si la Facelift pulverizeaza pe parbriz:D

nimeni, nimic?:)

Salut!as dori sa cumpar plasticul acela cu sprituitoarele de parbriz pentru e46 numai facelift!Ofer pretul pietei!merci!

nu sunt cumva la fel cu cele de NFL?

nu, la NFL da cu jet de apa si la Facelift pulverizeaza pe parbriz:D

NU are legatura cu FL sau nFL...

Eu am FL si am cu cate 2 jeturi. Cred ca dupa 2003 s-a bagat cu pulverizare.

Astea cu pulverizare au avantajul ca iti umezesc tot parbrizul odata...insa au dezavantajul ca la viteze mari, pana incep stergatoarele nu mai vezi nimic daca ai geamu foarte murdar...

LE: care aveti cu 2 jeturi...puteti umbla cu un ac in capul stropitorilor si sa le indreptati a.i. sa stropeasca in V pe parbriz...

Edited by ironm

Un prieten are din 06 2002 si e cu pulverizator!O sa incerc ce mi'ai zis tu si daca sunt multumit numai imi iau:))!oricum 50 Ron erau sprituitoarele in TM, da nuprea mai sunt la shroturi:-??!daca are cineva cu pulverizator de vanzare sa imi spuna!Merci Edited by RazvanR

foarte scumpe, la cluj cele incalzite sunt in jur de 20 de lei :)

Banuiesc ca nu prea stiti ce vorbiti, noi sunt 150 lei/buc incalzite.

Dinastea am nevoie Brandex dar pana are unu sa imi vanda:)))! 50 eu zic ca era ok pretu' pacat ca numai aveau:|

Dinastea am nevoie Brandex dar pana are unu sa imi vanda:)))! 50 eu zic ca era ok pretu' pacat ca numai aveau:|

Eu mi-am luat noi acum ceva timp, imi trebuiau pt capota de carbon, dar cum spunea cineva mai sus, la viteza nu mai vezi nimic in fata ochilor + ca nu poti sa le reglezi cat de sus sau de jos sa bata, cum le-ai pus asa sprituiesc, cu putin "noroc" si iti bat peste masina.

Eu mi-am luat noi acum ceva timp, imi trebuiau pt capota de carbon, dar cum spunea cineva mai sus, la viteza nu mai vezi nimic in fata ochilor + ca nu poti sa le reglezi cat de sus sau de jos sa bata, cum le-ai pus asa sprituiesc, cu putin "noroc" si iti bat peste masina.

Inca mai caut:D!am o intrebare,alea de NFL au si ele incalzire sau daca imi iau eu de facelift trebuie s imi trag ceva fire?merci

Inca mai caut:D!am o intrebare,alea de NFL au si ele incalzire sau daca imi iau eu de facelift trebuie s imi trag ceva fire?merci

La mine au avut.

A fost pus un post cu un e46 2004 la dezmebrat la 21.45 si la 11 i-am lasat reply si dimineata imi spune ca numai sunt sprituitoarele!!! :) :lol: se dau mai rapid ca painea astea:(

La mine au avut.

A fost pus un post cu un e46 2004 la dezmebrat la 21.45 si la 11 i-am lasat reply si dimineata imi spune ca numai sunt sprituitoarele!!! :) :lol: se dau mai rapid ca painea astea:(

Daca te referi la topicul lui bogdanVL - masina a fost dezmembrata de prin decembrie anul trecut. Deci e posibil sa nu le fi avut oricum aseara cand a postat iar azi dim doar ti-a confirmat.

La mine au avut.

Daca te referi la topicul lui bogdanVL - masina a fost dezmembrata de prin decembrie anul trecut. Deci e posibil sa nu le fi avut oricum aseara cand a postat iar azi dim doar ti-a confirmat.

Era post nou eram numai 2 care au postat, de aia cred ca i'au dat warn si i'au inchis topicul :-s!Sper s nu dureze mult cautarea mea:))!

:)

Salut!Sprituitoare de parbirz pentru e 46 facelift ai!?merci

Am sprituitoarele de pe un m3 e46 din 2003 si sunt in stare foarte buna si sunt incalzite si costa 150 lei ambele....0723.77.67.67

Ce am gasit pe forum!el vroia sa imi dea separat sprituitorul, nu tot plasticul ala!?merita s dau atat pe el?:))!nu ma incalzeste cu nimic ca e m3, tot la fel sprituie!voi ce spuneti?

Am sprituitoarele de pe un m3 e46 din 2003 si sunt in stare foarte buna si sunt incalzite si costa 150 lei ambele....0723.77.67.67

Ce am gasit pe forum!el vroia sa imi dea separat sprituitorul, nu tot plasticul ala!?merita s dau atat pe el?:))!nu ma incalzeste cu nimic ca e m3, tot la fel sprituie!voi ce spuneti?

Ia-le si iei separat grilajul, pretul este bun, la jumate din pretul de nou.

da nu se potriveste sa pun pe grilajul meu?

nu

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...p;#entry1014723

QUOTE (mariustxa @ 2/Feb/2010, 22:23)

QUOTE (RazvanR @ 1/Feb/2010, 13:55)

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=20

12 GRILLE,AIR INLET M3 1 51132694723 $21.69

51132694723 66.39 RON 12.61 RON 79 RON

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=61&fg=45

01 HEATED SPRAY NOZZLE 1 06/2002 61667056731 $29.55

02 HEATED SPRAY NOZZLE 1 06/2002 61667056731 $29.55

61667056731 78.15 RON 14.85 RON 93 RON

61667056731 78.15 RON 14.85 RON 93 RON

93+93+79=265 RON! SI tu mi-ai cerut pe niste piese second de acum 7 ani 300 RON fara transport!:))Uite cat e grilajul acela si sprituitoarele toate noi la grozadan! si tu vrei 150RON numai pe grilaj si 150 RON pe sprituitoare:))) second hand de 7 ani:)))!Poate gasesti prosti sa cumpere de la tine!Le urez bafta si sa se intereseze inainte sa cumpere de la tine cat sunt produsele noi!

uitai ce preturi are nenea cu postul acela!oricum nu ma mir!traim in Romania!Tara tuturor posibilitatilor