Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Accident BMW in Timisoara

dracula

Recommended Posts

daca pici cu bicicleta in parc si rupi 2-3 flori, si te vede presa, te pune pe net ... ESTI COCALAR! ti s-a rupt roata la logan ... esti cocalar, te-a lovit unu, tu erai in bmw - automat tu esti vinovat pentru ca conduci bmw si implicit COCALAR. orice ai face ... orice ai conduce, fie ca esti victima sau vinovat, esti cocalar ...

pacat ... suntem o tara plina de TAMPITI!!!! nu cocalari!

katlin said:
  sergiulean said:
daca imi amintesc bine, este prezentata masina la rubrica Masina mea, nu vad care este problema sa faci taxi cu o masina scumpa, eu am folosit la taxi timp de aproape 2 ani seria 5 E60 3000benzina,

Cred ca si tariful era pe masura.

Daca a fost independent, poate, daca nu, cam nasol :) .

blue6 said:
  aleartsv said:
cum ma, asta avea bmw si facea taxi pe el ?

cat de.. nici nu stiu sa numesc, sa iti iei bmw si sa faci taxi cu el..

adevaru-i ca am vazut si la mine in oras un peugeot 407 care facea taxi

romanul tipic care si-a luat masina buna si nu are bani si se apuca de taxi.. jesus

asta e un nereusit inchis in casa care scoate doar capu pe geam si nu stie ce taxi-uri sunt in suceava, cred ca are radacini din botosani , asta nu'i sucevean!

malos said:
  blue6 said:
  aleartsv said:
cum ma, asta avea bmw si facea taxi pe el ?

cat de.. nici nu stiu sa numesc, sa iti iei bmw si sa faci taxi cu el..

adevaru-i ca am vazut si la mine in oras un peugeot 407 care facea taxi

romanul tipic care si-a luat masina buna si nu are bani si se apuca de taxi.. jesus

asta e un nereusit inchis in casa care scoate doar capu pe geam si nu stie ce taxi-uri sunt in suceava, cred ca are radacini din botosani , asta nu'i sucevean!

Omu' trebuie sa vina in vestul tarii ca sa vada ce-i pe aici dar probabil crede ca are nevoie de pasaport ca doar merge in strainatate :-) :)

Am statie de taxi vis-a-vis de bloc si vad o gramada de masini super la taxi ( EKlasse, CKlasse fab dupa 2006, stiu vreo 2 E46, etc).

on topic: shit happens! Vedeti accidentul relatat de mine cu bmw-ul infipt in copacel si lasat in drum cu toate "maruntaiele" afara vreo 14 ore.

• 3 weeks later...