Jump to content

taxe,impozite

kewlya

Recommended Posts

Am auzit ca de la anul sau din toamna impozitele pt motoare mai mari de 3000 vor fi foarte mari? eu momentan sunt in sua si am de gand sa ma intorc acasa in 1 luna si ma gandeam sa-mi iau un bmw 330D dar m-am speriat de aceste impozite care vor fi foarte mari? stie cineva ceva? cica ar fi de 10 ori mai mari ca la un motor de 2000?

toata viata mi-am dorit 330D dar parca ma gandesc totusi la un 320D cu viitoarele impozite care se pare ca vor fi.

se calculeaza in felulu urmator....pana la capacitatea cil de 1600 7 ron la fiecare 200 cmc si ce e peste 1600 pana la 2400 de la 240-360 RON ;

2.401 si 3.200 de la 480 la 640 RON si tot ce este peste 3200cmc 8milioane :blink: kkt de guvern ce avem....asta e luata din ziar cica de la o sursa oficiala.

si unde e problema??????

daca un brat la directie e 8 milioane!!!!!!!

sa nu imi spui ca intr-un an de zile la ce drumuri avem nu ii schimbi un brat :blink:

si atunci ca mai dai 6,5 mil impozit la un motor de 3000 .....asta e :)

Nu stiu de ce va revoltati asa. E absolut normal sa platesti taxe mai mari ptr motoare mai mari. Asa trebuie sa fie. Nu e corect ca cineva care are un 330 sa plateasca aceleasi taxe ca un amarat cu un Tico, sau mai stiu eu ce masina.

Nu stiu de ce va revoltati asa. E absolut normal sa platesti taxe mai mari ptr motoare mai mari. Asa trebuie sa fie. Nu e corect ca cineva care are un 330 sa plateasca aceleasi taxe ca un amarat cu un Tico, sau mai stiu eu ce masina.

100743[/snapback]

logic

pai asa ar fi frumos.....sa faca ceva cu acesti extrabani veniti la buget...doar ca.... :blink:  :)

ei fac ce vor si noi nu stim ce fac :D

100771[/snapback]

cu madik nu stim, :) vile mai mari,masini mai luxoase,excursii in interesul tarii :) drumuri si poduri :D mai proaste si mai scumpe ca niciodata,etc lista continua crede-ma

tocmai cuantumul acestor taxe si impozite ma faca pe mine sa ma gandesc la 320D in loc de 330D , asta e vroiam o masina rapida si oarecum economica la capitolul consum insa asa prefer sa iau 320D si sa pun pe ea o gramada de tampenii ca optionale sa o ingreunez ca si asa nu fuge ea foarte tare :) ... tzara de 2 lei , insa pasiunea asta pentru masini ne face sa platim o groaza de bani , astia de ne conduc au gasit slabiciunea asta a noastra si o exlpoateaza la maxim. Nu vreau sa ma gandesc la cei ce au BMW-uri mai vechiutze cu capacitati cilindrice mari...

Ca o consolare...in alte tari lucrurile stau chiar mai grav decat la noi... asta e ... D-zeu cu mila... :blink: