Jump to content

Vand BMW 116i leasing cu buletinul

mihaipg

Recommended Posts

Eu nu am spus din start ca e scump, mult, enorm, ca masina e nu stiu cum sau mai asa pe departe.

Pur si simplu am intrebat sensul implicarii in asa ceva, pentru ca mie personal nu mi se pare logic, atata tot. Asta e discutia care se tine pe un forum.

Eu personal nu pot sa concep o pierdere asa mare intr-o masina, decat daca masina respectiva chiar merita. Tu de exemplu de ce ai luat-o in conditiile astea? Vorbind aici de un seria 1 destul de simplu. Daca era vorba de vreo masina luxoasa si cu un motor serios, as gasi o scuza.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

BMW 116i, 125 CP, 40.000 km, negru, coupe, 6+1; full electric, 8 airbaguri, climatizare dual-zone :) :)

, jante aliaj+anvelope vara, jante tabla + anvelope iarna, alarma, buletooth, bare plafon, auto stop/start etc.

Oferta leasing - avans 4000 euro, 24 rate a 385 euro totul inclus (dobanda, casco etc.), valoare reziduala 3500. Reviziile pre-platite inca 3 ani.

Conditiile pt leasing - buletinul

ATENTIE! OFERTA LEASING - altfel spus, per total DAI MAI MULTI BANI DECAT LA ACHIZITIA CASH. Asa cum un baiat f inteligent a specificat mai sus, masina ajunge pe la 16000, cu TOTUL INCLUS (CASCO, dobanzi etc. ).

Leasing doar cu buletinul – se accepta masina ca avans.

Si ca sa iti raspund, WLF:

Pai hai sa te mai luminez un pic :lol: Leasing inseamna mai multi bani - agreed. Dar leasing inseamna si decontare pe firma. Got it? Adica - in loc sa dai la stat, dai pe masina. Pentru asta am luat-o. Si masina este mai mult decat buna pentru banii astia - orice ai spune.

Eu nu am spus din start ca e scump, mult, enorm, ca masina e nu stiu cum sau mai asa pe departe.

Pur si simplu am intrebat sensul implicarii in asa ceva, pentru ca mie personal nu mi se pare logic, atata tot. Asta e discutia care se tine pe un forum.

Eu personal nu pot sa concep o pierdere asa mare intr-o masina, decat daca masina respectiva chiar merita. Tu de exemplu de ce ai luat-o in conditiile astea? Vorbind aici de un seria 1 destul de simplu. Daca era vorba de vreo masina luxoasa si cu un motor serios, as gasi o scuza.

Edited by mihaipg

Pai hai sa te mai luminez un pic :) Leasing inseamna mai multi bani - agreed. Dar leasing inseamna si decontare pe firma. Got it? Adica - in loc sa dai la stat, dai pe masina. Pentru asta am luat-o. Si masina este mai mult decat buna pentru banii astia - orice ai spune.

Pai nu ma luminezi cu nimic, au trecut demult vremurile de care spui tu, hai se ne raportam la legislatia actuala. Si eu am masina pe firma si nu decontez nimic, ba in plus inca tin masini in contul de marfa, nu ca bunuri fixe, pana se vand. Iar oferind leasing cu buletinul, se presupune ca e vorba de persoana fizica, unde nu mai implica nici o decontare, si chiar daca ar fi fost asa, la ora actuala TVA-ul din leasing nu se mai deduce.

Edited by WLF

... cred ca ar fi trebuit sa ramai la stadiul de autovit si sa nu-ti faci cont aici doar ca sa-ti vinzi masina. Ramai la autovit ca acolo iti iei mai mult pe ea: 5500 :))

Iti dau raspuns mai tarziu la faza cu my friend, sunt chiar pe picior de plecare

Edited by cernica87

BA uite ca tot te luminez - la momentul achizitiei, nimeni nu stia ca o sa ii apuce pe astia schimbarea legilor. Unul dintre motivele pentru care o dau. Cat despre leasing cu buletinul, asta este o facilitate oferita de mine, avand in vedere facilitati la care am eu acces. Asta este oferta facuta - iar cei care isi fac probleme ca o sa coste masina 8000 in 2 ani....sa isi cumpere acum o masina mai veche cu mai putin ...si care o sa fie 6000 :). Daca o vor pe asta, oferta este cea de mai sus.

Pai hai sa te mai luminez un pic :) Leasing inseamna mai multi bani - agreed. Dar leasing inseamna si decontare pe firma. Got it? Adica - in loc sa dai la stat, dai pe masina. Pentru asta am luat-o. Si masina este mai mult decat buna pentru banii astia - orice ai spune.

Pai nu ma luminezi cu nimic, au trecut demult vremurile de care spui tu, hai se ne raportam la legislatia actuala. Si eu am masina pe firma si nu decontez nimic, ba in plus inca tin masini in contul de marfa, nu ca bunuri fixe, pana se vand. Iar oferind leasing cu buletinul, se presupune ca e vorba de persoana fizica, unde nu mai implica nici o decontare, si chiar daca ar fi fost asa, la ora actuala TVA-ul din leasing nu se mai deduce.

Contul in am din martie 2008. Merci de sfat - o sa incerc sa te ajut si eu pe viitor. Si chiar daca era si pe Autovit la 5500, as insemna respect netarmuit pentru acest forum prin oferirea unui pret mai mic :D

... cred ca ar fi trebuit sa ramai la stadiul de autovit si sa nu-ti faci cont aici doar ca sa-ti vinzi masina. Ramai la autovit ca acolo iti iei mai mult pe ea: 5500 :))

Iti dau raspuns mai tarziu la faza cu my friend, sunt chiar pe picior de plecare

BMW 116i, 125 CP, 40.000 km, negru, coupe, 6+1; full electric, 8 airbaguri, climatizare dual-zone

, jante aliaj+anvelope vara, jante tabla + anvelope iarna, alarma, buletooth, bare plafon, auto stop/start etc.

Oferta leasing - avans 4000 euro, 24 rate a 385 euro totul inclus (dobanda, casco etc.), valoare reziduala 3500. Reviziile pre-platite inca 3 ani.

ATENTIE! OFERTA LEASING - altfel spus, per total DAI MAI MULTI BANI DECAT LA ACHIZITIA CASH. Totusi, in cazul acesta, masina iese la pretul pietei. Asa cum un baiat f inteligent a specificat mai sus, masina ajunge pe la 16000, insa cu TOTUL INCLUS (CASCO, dobanzi etc. ).

Leasing doar cu buletinul – se accepta masina ca avans. Numai pentru cei care vor leasing :lol:.

Edited by mihaipg

Oricum, aici pe forum foarte slabe sanse sa se vanda o masina, chiar foarte putine s-au vandut efectiv in urma unui anunt aici.

Iar cu leasingul asta, probabil acum 1-2 ani aveai succes pentru ca pe atunci multi aveau curajul sa se implice, acum e o perioada de conservare sau de oportunitati avantajoase.

Ai dreptate probabil. Dar asta nu inseamna ca nu pot sa incerc ... Pe de alta parte, daca vrei un seria 1 si esti in "conservare", poti sa incerci un leasing. Nu o sa iti argumentez acum de ce exista astfel de produse pe piata - credite, carduri de credit, leasing etc... Daca a fost o idee buna sau nu...acum as zice nu. Mi a cam crescut un pic tensiunea... Om vedea. Multzam de interes oricum.

Oricum, aici pe forum foarte slabe sanse sa se vanda o masina, chiar foarte putine s-au vandut efectiv in urma unui anunt aici.

Iar cu leasingul asta, probabil acum 1-2 ani aveai succes pentru ca pe atunci multi aveau curajul sa se implice, acum e o perioada de conservare sau de oportunitati avantajoase.

BMW 116i, 125 CP, 40.000 km, negru, coupe, 6+1; full electric, 8 airbaguri, climatizare dual-zone,

ATENTIE! OFERTA LEASING - altfel spus, per total DAI MAI MULTI BANI DECAT LA ACHIZITIA CASH. Asa cum un baiat f inteligent a specificat mai sus, masina ajunge pe la 16000, cu TOTUL INCLUS (CASCO, dobanzi etc. ).

Leasing doar cu buletinul – se accepta masina ca avans.

Edited by mihaipg

pai....este de fapt topicul acestui anunt de mica publicitate ...si ma gandeam sa se vada printre toate schimburile de idei de mai devreme :) Cam pentru asta il repet :lol: Deranjeaza?

de ce tot repeti postul ala ? :)
Edited by mihaipg

Of...

Ati tavalit postul omului cu tot felul de ineptii.

Omul vrea sa vanda o masina si ala este pretul. (daca o sa mai scada/creasca pretul el decide, nu voi)

Cine vrea sa cumpere in conditiile prezentate de el foarte bine, cine nu deasemenea.

10+ O remarca de bun simt. Si e doar incepator :). Thx bro.

Of...

Ati tavalit postul omului cu tot felul de ineptii.

Omul vrea sa vanda o masina si ala este pretul. (daca o sa mai scada/creasca pretul el decide, nu voi)

Cine vrea sa cumpere in conditiile prezentate de el foarte bine, cine nu deasemenea.

climatizare dual-zone,

Asta e tare :lol: cred ca te referi ca bate vantul la sofer si pasager simultan si in acelasi timp, poate chiar identic... :) au pus astia de la BMW asa destept aragaz?

Daca era vreun 3ar cu ceva dotari, nu cu ce are asta, se mai justifica pretul... dar si seria 1 si 2 usi si basic... anyway, BAFTAAAAA...

bineee - hai sa vedem - tu cum ai spune in loc de climatizare dual-zone (cum este ea descrisa in ofertele de la Bavaria)?

climatizare dual-zone,

Asta e tare :) cred ca te referi ca bate vantul la sofer si pasager simultan si in acelasi timp, poate chiar identic... :) au pus astia de la BMW asa destept aragaz?

Daca era vreun 3ar cu ceva dotari, nu cu ce are asta, se mai justifica pretul... dar si seria 1 si 2 usi si basic... anyway, BAFTAAAAA...

Preferi - " Automatic air control with separate temperature control for driver and front passenger, including AAR, microfilter, fogging and solar sensors and residual heat button"? Si la ce te referi cu "se mai justifica pretul". La ce pret ca sa fiu mai exact?

bineee - hai sa vedem - tu cum ai spune in loc de climatizare dual-zone (cum este ea descrisa in ofertele de la Bavaria)?

climatizare dual-zone,

Asta e tare :) cred ca te referi ca bate vantul la sofer si pasager simultan si in acelasi timp, poate chiar identic... :lol: au pus astia de la BMW asa destept aragaz?

Nu stiu cine a facut descrierea la masina asta, dar nu are nicio treaba cu ce inseamna fiecare optiune... asta zic eu!

Sau nu e asta masina din poze?

Edited by Risti

Imi doresc sa inteleg aceasta remarca :)

Ce dual-zone, cand tu invarti de moristi ca sa dai drumul la aer?

Imi poti spune despre ce este vorba, mai exact?

Nu stiu cine a facut descrierea la masina asta, dar nu are nicio treaba cu ce inseamna fiecare optiune... asta zic eu!

Cred ca incep sa inteleg - pozele cu spate si cu interior sunt de la masina asociatului meu - de aici "moristile" si problema cu "dual zone". MAsinile sunt identice, cu cateva exceptiutze (cum ar fi clima)

Imi doresc sa inteleg aceasta remarca :lol:

Ce dual-zone, cand tu invarti de moristi ca sa dai drumul la aer?

Imi poti spune despre ce este vorba, mai exact?

Multumesc pentru remarca - uite asa naiba am pus. Si nu ma fac ca nu stiu despre ce este vorba - nu stiam despre ce este vorba punct.

Ai si tu o minte de te doare capul... pai cum naiba pui poze cu alta masina, iar apoi te faci ca nu stii despre ce e vorba?

Penibil.

Te intereseaza masina?

Ai si tu o minte de te doare capul... pai cum naiba pui poze cu alta masina, iar apoi te faci ca nu stii despre ce e vorba?

Penibil.

post-10119-1264535784_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.