Jump to content

microswitch in usa dr spate E34

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition
Am desfacut azi fata de usa dr spate ca sa verific o chestie la macaraua electrica care din cauza unui accident mai vechi s-a strambat, si am gasit cazut prin usa un cablu, subtire care la capat are atasat un microswitch, piesa 15 din poza si nu stiu de unde este... suspectez ca trebuie sa intre undeva in mecanismul de inchidere centralizata, pt ca usile se inchid si se redeschid dupa aceea si ma gandesc ca de acolo este... sau nu stiu, poate are cineva o idee... :blink:

E de la alarma originala a masinii. Uita-te si la capota, si o sa vezi la mecanismul de prindere un microswitch la fel.

100864[/snapback]

Ala de la motor ar trebuii sa vina pe langa farul din drepta????? pt ca am pe acolo vreo 2 mufe dalea cazute

Ai proiectoare? Adica mai ai proiectoare?  :)

Pot fi de acolo...

100953[/snapback]

Dap proiectoare am si merg :)

chestia e ca nu-mi dau seama de unde pot fi firele alea :blink: :) , o mufa seamana cu mufa de la termostatul de la Ac

Edited by vadim_braia

Guest poleposition
E de la alarma originala a masinii. Uita-te si la capota, si o sa vezi la mecanismul de prindere un microswitch la fel.

100864[/snapback]

am inteles , dar unde ar trebui sa stea "infipt" ala, ca atarna prin usa fara rost ? :blink:

• 1 month later...

Cutzite shi pistoaleee! :blink:

Deci cum ramane cu microswitch-ul? L-ai fixat undeva? 90% din alarmele de pe piata permit cuplarea unui contact on/off la ele, care sa declanseze urlatul. Deci il potzi folosi. Iddea sa il fixezi undeva unde sa fie apasat in momentul in care usha e inchisa.

Guest poleposition
Cutzite shi pistoaleee! :)

Deci cum ramane cu microswitch-ul? L-ai fixat undeva? 90% din alarmele de pe piata permit cuplarea unui contact on/off la ele, care sa declanseze urlatul. Deci il potzi folosi. Iddea sa il fixezi undeva unde sa fie apasat in momentul in care usha e inchisa.

113355[/snapback]

nu , momentan am renuntat la idee.... poate in week end daca o fi... :blink:

Eu banuiesc ca e de la geamurile electrice...limitator de cursa...cel mai bine desfaci usa simetrica de pe cealalta parte si vezi ce comutator ai si dincolo si unde calca...pe geam sau pe vreo tablita care are legatura cu inchiderea centraizata :blink:

Guest poleposition
Eu banuiesc ca e de la geamurile electrice...limitator de cursa...cel mai bine desfaci usa simetrica de pe cealalta parte si vezi ce comutator ai si dincolo si unde calca...pe geam sau pe vreo tablita care are legatura cu inchiderea centraizata :blink:

113580[/snapback]

hmmm... asta ma gandeam si eu... dar ma f**e-o leneeeee.... :)