Jump to content

un sfat si un pic de ajutor

ceaun

Recommended Posts

Am lovit masina in fata acum vreo luna si tre sa ma apuc de reparat si am zis ca daca tot o fac sa imbunatatesc cate ceva,asa ca va cer un sfat in legatura cu niste piese despre care unii zic ca nu ar fii bune....

Asa ca sa o luam pe rand si va pun si niste poze cu ce vreau exact:

-farurile as vrea sa le pun Depo cu angel si lupa(de la colegul nostru dangroza),dar am auzit ca se aburesc si ca geamul ar fii slab calitattiv si se matuieste imediat...Vorbesc in general nu de farurile aduse de el special...

-bara as vrea de M,pe care am gasit-o la 250 de euro cu tot cu proiectoare(de pe okazii),dar vorbind cu un tinichigiu mi-a spus ca la barile aftermarket ramane un luft destul de mare intre bara si caroserie si ca plasticul din care sunt facute e foarte prost...

Acum as mai vrea sa pun un eleron la luneta(de la colegul nostru 69flr) si unul pe portbagaj care il am deja,si niste grile negre la capota...

Daca mai considerati ca ar mai trebui ceva de adaugat dati-mi o idee...

Si daca sunt printre noi care au sau au avut respectivele piese spuneti-mi si mie cum sunt,daca sunt bune piesele si cum au venit pe masina sau ar trebui sa raman pe OEM...Stiti cum e,cand vrei sa cumperi ceva nou si aftermarket,apar 2-3 carcotasi care incep imediat:"nu lua din aia ca nu e buna,ailalta se duce repede,farurile se aburesc...etc"! Si as vrea sa stiu exact de la cei care au si stiu ce vorbesc....

Imi cer scuze ca am precizat de unde iau fiecare piesa,nu vreau sa fac reclama,dar de obicei stim toti ce fel de marfa are vanzatorul(buna sau rea)....

Edited by ceaun

Decat farurile alea , mai bine niste SH-uri originale cu lupa . Mult mai calitative !

La vechea masina si eu am facut la fel . Inclusiv cu faruri cu lupa si bi xenon , pachet M Tech 2 . Pe langa astea eu am facut masina facelift cu tot cu faruri ..... capota , aripi , lucasuri :)